10 leuke notitieboekjes & win

 

We schrijven wat af in ons leven. We maken misschien wel dagelijks to do lijstjes, boodschappenlijstjes, sommige mensen houden leuke quotes bij, positieve gedachten of mooie momenten op een dag. Er zijn ook mensen die dagboeken bijhouden en notitieboekjes gebruiken om hun gedachten te ordenen. Kortom: We gebruiken het voor alles! Ik heb overal notitieboekjes in liggen waar ik van alles in schrijf. In deze blog zet ik 10 leuke notitieboekjes op een rijtje.

notitieboekjes

♥ Deze notitieboekjes met natuurprintjes vind ik superleuk! Op de een of andere manier hebben ze een heel rustige uitstraling terwijl de print eigenlijk best druk is. Je kunt ze gebruiken voor vanalles. Ze hebben een fijn formaat waardoor je gemakkelijk wat langere stukken kunt schrijven maar ze zijn ook niet te groot. Verder vind ik het een groot pluspunt dat ze een elastieken band hebben waardoor hij niet open gaat in je tas. De boekjes hebben allerlei leuke namen (van links naar rechts: Tree Blossoms, Watercolor flowers en Twilight Garden). Prijs: 11,99 en ze zijn hier te bestellen.

Notitieboekjes met natuur

Zelf heb ik dit boekje ook, het Watercolor Flowers notitieboekje. Hij is heel neutraal van kleur maar er gebeurt vanalles op. Het lijkt op een klein schilderij met gouden details. Het inspireert mij en laat mij de mooie dingen in het leven zien. De gouden details staan voor mij voor de kleine mooie dingen in het leven die er uit springen en heel waardevol zijn. Vandaar dat ik in dit boekje ook mooie dingen bijhoudt zoals de mooie kleine dingen in het leven. 

Opschrijfboekjes

♥ Deze Day’s Mini Notepad is heel klein maar heeft door zijn 100 pagina’s toch plaats voor veel notities. Het boekje is makkelijk mee te nemen en is perfect om dingen op te schrijven die je niet moet vergeten. De Franse tekst 'C’est a ne pas oublier’ betekent 'om niet te vergeten’. Het is een perfecte maat voor to- do lijstjes en boodschappenlijstjes. Prijs: €3,90 en je kunt het hier bestellen.

om niks te vergeten

Scarlet maakt gebruik van dit niet vergeten boekje. Ze is er helemaal dol op omdat ze het zo handig klein vind en omdat ze houdt van de Franse taal. Ze gebruikt het om iedere mee te nemen in haar tas en blogideetjes in op te schrijven ♥

c'est a ne pas oublier

♥ De le + zippé notebook staan bekend om de leuke vrolijke plastic omslagen die zowel dienen als kaft, maar ook tegelijkertijd een etui zijn. Super handig dus! hierdoor kun je altijd een pen bij de hand hebben. Daarnaast is het hierdoor waterdicht. Prijs: €9,90 en je kunt het hier bestellen.

 

le zippe notebook

♥ De Five year diary is een dagboek dat ontworpen is door Tamara Shopsin en het is één van de meest bekende - en meest gewilde - exemplaren. Het is een dagboek waarin je 5 jaar lang iedere dag de meest bijzondere en opmerkelijke gebeurtenissen bijhoudt. Iedere bladzijde staat voor één datum voor elk jaar. Je leest dus ook terug wat je op voorgaande jaren op dezelfde dag hebt gedaan. Het perfecte cadeau voor jezelf en voor anderen. Prijs: 23,99 en je kunt het hier bestellen.  

 

Five year diary

Ik ben eigenlijk niet zo goed in het bijhouden van dagboeken. Ik heb geen tijd, energie en geduld om mijn hele levensverhalen bij te houden. Natuurlijk kun je ook op een heel simpele manier dagboeken bijhouden maar op de een of andere manier werkt dat niet voor mij omdat ik mijzelf dan allemaal regeltjes ga opleggen. Wat ik wel heb en waar ik ontzettend blij mee ben, is de 5 year diary. Laatst tijdens een bijzondere dag probeerde ik te bedenken wat ik vorig jaar op die dag had gedaan, en het jaar daarvoor. En ik wist het gewoon niet meer. Dat vond ik heel erg jammer. Met dit dagboek hou je iedere dag de headlines bij. Er is beperkte ruimte dus er is geen ruimte voor hele levensverhalen wat ik toch niet wilde. Voor elke datum is een bladzijde en elk jaar schrijf je onder het stukje van de vorige keer wat je hebt gedaan of wat er op dat moment speelde in jou leven. Ik houd dit dagboek dus bij van mijn 25e t/m mijn 30e levensjaar. Hoe mooi is dat?

5yeardiary

♥ Dit notitieboekje met de tekst ’Thoughts and doodles of an undiscovered genius’ is bedoeld om je inspiratie en creativiteit op te schrijven. Ik vind de tekst wel heel grappig en ook wel motiverend. Prijs: €12,95 en het is hier te bestellen.

genius

♥ Dit is een set van drie mini notitieboekjes die je kan gebruiken voor verschillende dingen. Twee boeken hebben lijntjes en ééntje is blanco. Ook handig voor tekeningen o.i.d. Leuk, lief en klein en handig om mee te nemen! Prijs: €7,50 en je kunt het hier bestellen.

Boekjes

♥ Dit is een mooi notitieboekje met een wereldkaart erop en het is perfect te gebruiken als Travel Journal. Het is makkelijk mee te nemen door het formaat en het elastiek dat er voor zorgt dat het boekje bij elkaar blijft. Schrijf hier alles in wat jij meemaakt op je reis en je hebt iets moois om terug te lezen of om te vertellen aan anderen. Prijs: €12,95 en je kunt het hier bestellen.

travel journal

♥ De onderstaande boekjes zijn ingericht op een bepaald thema. Bijvoorbeeld 'My Career Notes' of 'My Favorite Notes'. Hierin kun je to do lists zetten, schrijven wat je moet onthouden, leuke momenten beschrijven, steden die je nog wilt bezoeken, cursussen die je nog wilt volgen, doelen die je wilt behalen etc. Prijs: Career notes: €12,50 - My favorite notes: €9,90 en ze zijn hier te bestellen.

Myfavoritenotes

♥ Het Bambook notitie boekje is niet zomaar een notitieboekje. Alles wat je schrijft of tekent, kun je namelijk weer uitwissen. Het lijkt op een gewoon notitieboekje alleen hebben de pagina’s het gemak van een whiteboard. Je kunt de notities gemakkelijk uitwissen met een speciale pen. Het scheelt je veel geld omdat je geen nieuwe hoeft te kopen, je kunt het zo vaak gebruiken als je wilt. Prijs: €14,95 en je kunt het hier bestellen.

Bambook

♥ Maar je kunt natuurlijk ook simpele notitieboekjes kopen bij bijvoorbeed de Hema en ze zelf versieren. In deze DIY legt Nouska uit hoe ze dat zelf heeft gedaan. Je kunt allerlei versieringen kopen bij verschillende winkels als Hema, Action of hobbywinkels, je kunt verf en nagellak gebruiken, leuke stickers, lintjes, etc. 

DIY notitieboekjes

WIN!

Opschrijfboekjes kun je bijna niet genoeg hebben. Je kunt ze overal voor gebruiken en op gegeven moment is het vol of ben je wel weer toe aan een andere. We hebben een leuk pakketje die wij mogen weggeven in samenwerking met opschrijfboekjes.nl. Het zijn leuke boekjes uit deze blog maar wat er precies in zit is nog een verrassing. Winnen? Stuur een mailtje met je naam en adres naar win@proud2bme.nl.

opschrijfboekjes 

Waar gebruik jij een notitieboekje voor?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

joya83 - Maandag 22 september 2014 10:06
wow, wat een gave boekjes, zijn echt heel mooi! ik schrijf al zolang ik schrijven kan in boekjes om mijn gedachtes te kunnen uiten en de chaos in mijn hoofd te ordenen, werk voor mij heel prettig!
Frail. - Maandag 22 september 2014 11:29
Ik gebruik veel notitieboekjes, zowel voor therapie als af en toe gedichten schrijven of to-do lijstjes maken of om ander werk voor te bereiden.
dollie - Maandag 22 september 2014 12:15
Wouw mooie boekjes e beetje vrolijk.
Ik heb die gebruik om proberen positieve leuke dingen op te schrijven of beetje te tekenen.
nijn - Maandag 22 september 2014 12:43
Supergaaf zeg :)
Ik heb maar eens een gokje gewaagd om mee te doen aan deze winactie.
Simone - Maandag 22 september 2014 13:05
Ze zijn heel leuk!! :)
Samantha K. - Maandag 22 september 2014 13:33
Super leuk!
Een notitie boekje kan soms heel veel voor iemand doen,
Leuk dat jullie het onder de aandacht brengen met deze win actie!
Amy - Maandag 22 september 2014 14:59
Ik houd ook van notitieboekjes.
Ga meteen een heel saaie opleuken.
Ik gebruik vaak gewoon kladblaadjes, maar boekjes zijn eigenlijk veel leuker.
Ikke - Maandag 22 september 2014 15:32
Wat zijn ze leuk!! Echt super lief! X
Ingrid - Maandag 22 september 2014 16:31
Leuk, ik gebruik ze voor van alles! Boekjes zijn echt leuker dan een noteblocje .....
Flora - Maandag 22 september 2014 17:23
aaahhh die "Thoughts and doodles of an undiscovered genius" vind ik zo schattig ^.^
En die wereldkaart!
Flora - Maandag 22 september 2014 17:23
aaahhh die "Thoughts and doodles of an undiscovered genius" vind ik zo schattig ^.^
En die wereldkaart!
Semira - Maandag 22 september 2014 20:50
Letterlijk alles!
To dos, dingen die ik wil bereiken, dingen die ik heb meegemaakt, lijstjes van ook alles! Tof dit:)
Pinar - Maandag 22 september 2014 22:31
Voor school, dietiste en om planningen in te maken. Ben echt zo vergeetachtig
dear - Maandag 22 september 2014 22:39
Heel tof!!! Er staan er tussen waar ik echt al een tijdje opzoek naar ben. Zoals '5 year diary'

Leuk verjaardag / sinterklaas cadeautje!
Anne-Maria - Dinsdag 23 september 2014 22:35
Oh, leuk zeg! Ik schrijf werkelijk álles op en heb dan ook standaard een agenda en een notitieblokje bij me. Ik doe mee met de actie!
dollie - Vrijdag 3 oktober 2014 14:15
Gefeliciteerd die gewonnen heeft