Huisregels Proud2Bme

♥ Jouw profiel op het forum is alleen van jou. Het is niet toegestaan andere mensen onder jouw profiel te laten werken of posten. Het is niet toegestaan meer dan één profiel te hebben.

♥ Door registratie en plaatsing van een bericht geef je toestemming voor publicatie van het bericht op het forum. Als je nog geen 16 jaar bent, moet je voor deelname aan het forum en/of de chat toestemming hebben van je ouders/verzorgers.

♥ Een deelnemer aan het forum of chat kan zijn of haar toestemming elk moment intrekken en verzoeken om verwijdering van de gegevens. Let wel dat de bijdragen zelf op het forum zullen blijven staan om de logica van de discussie niet te verstoren, tenzij je bijzondere omstandigheden aanvoert om een specifieke bijdrage te verwijderen.

Meedoen aan de chat:

Je bent van harte welkom om mee te doen aan de chat! In de chat ben je met anderen, we vragen iedereen dan ook om rekening met elkaar te houden.

♥ Er zijn themachats met ervaringsdeskundigen en chats met een psycholoog of diëtist, die zijn voor alle Proudleden toegankelijk. Daarnaast is er elke avond een algemene chat voor alle Proudleden van 20 jaar en jonger: de chat t/m 20. En een chat voor de Proudleden van 20 jaar en ouder: de chat 20+. Ben jij 20 jaar? Dan mag je zelf kiezen in welk van deze chats je mee wilt praten.

♥ De chats worden geleid door een moderator, die vraagt regelmatig of er iemand iets wil delen.

♥ Kom je voor het eerst in de chat? Geef gerust aan dat je 'nieuw' bent.

♥ Wacht even met direct een vraag stellen tot de moderator gevraagd heeft wie er iets zou willen delen of vragen, zo voorkom je dat je door het verhaal van iemand anders typt.

♥ Heb je niet per se een vraag of iets om te delen? Je bent ook gewoon welkom om mee te lezen.

We willen het forum en de chat van Proud2Bme een veilige plek houden. Je mag op ons forum en in onze chat daarom...

♥ Geen BMI, gewichten, eetlijstjes of calorieën vermelden.

♥ Niet voortdurend praten over destructief gedrag. Andere leden gaan zich hierdoor met jou vergelijken en hierdoor bijvoorbeeld nog minder eten of bepaald destructief gedrag kopiëren;

♥ Geen negatieve tips of niet kloppende informatie aan andere leden geven;

♥ Niet negatief over andere leden praten;

♥ Je gevoelens uiten, maar let op met scheldwoorden en grof taalgebruik;

♥ Geen berichten plaatsen die dreigend overkomen (zelfmoord/ automutilatieplannen of beschrijven wat je jezelf concreet hebt aangedaan). Zie ook dit bericht. Als er alarmerende woorden in persoonlijke berichten tussen leden voorkomen, ontvangt de beheerder van Proud2bme een signaal, waarna het betreffende bericht kan worden gecontroleerd op de geldende huisregels. Dit wordt gedaan om de veiligheid van alle leden te waarborgen;

♥ Geen schokkende of te persoonlijke (lichaam etc) afbeeldingen plaatsen;

♥ Geen discussie starten over complottheorieën of valse informatie verspreiden. Lees hier waarom wij hiervoor hebben gekozen.

♥ Geen telefoonnummers of adressen plaatsen (voor de chat geldt ook: geen sociale media accounts uitwisselen). Privacy en betrouwbaarheid is op de site van proud2Bme heel belangrijk. Wil je met een ander lid in contact komen, dan kan je het beste even via het forum een persoonlijk bericht sturen;

♥ Geen ongepaste berichtjes of verzoeken versturen via de persoonlijke berichtenfunctie. Ontvang je een vreemd, ongewenst of ongepast bericht meld dit dan meteen via info@proud2bme.nl 

♥ Geen reclame maken voor bepaalde diensten of producten;

♥ Niet zelf enquêtes, studie- en mediaoproepen plaatsen, met uitzondering van schoolonderzoeken.  Oproepen voor projecten die voor de (middelbare of lagere) school zijn kun je zelf op het forum plaatsen, verzoeken tot plaatsen van alle overige oproepen gaan via info@proud2Bme.nl;

♥ Geen anonieme proxyservers gebruiken om je eigen IP-adres te verhullen;

♥ Geen tekst en beeldmateriaal van derden waarop auteursrecht rust plaatsen. Of hier sprake van is, dient te worden onderzocht door de plaatser zelf.

Wil je meer informatie over hoe chatten bij Proud2Bme gaat? Lees deze blog eens!