Contact

Voor vragen over eetstoornissen en behandelingen kun je het beste terecht op het forum, waar je je vraag kunt stellen aan andere leden, aan professionals of ervaringsdeskundigen. Daarnaast kun meedoen aan onze dagelijkse chatsessies.

Hulpvraag?
Heb je een persoonlijke vraag die je liever niet op ons forum plaatst, dan kan je terecht bij onze adviesmail.

Werkstuk of opdracht voor studie?
We ontvangen wekelijks enorm veel aanvragen voor werkstukken en schoolopdrachten. Hier kunnen we om tijdtechnische redenen helaas niet op ingaan. We hebben daarom een uitgebreid overzicht voor je gemaakt met alles voor een werkstuk over anorexia, boulimia en andere eetstoornissen op Proud2Bme. Hier kan je veel informatie vinden. Wil je een oproepje plaatsen voor een onderzoek of enquête, dan kan dat hier op het forum. Succes!

Iets naar ons opsturen?
Dat kan zeker & dat vinden we leuk! Al ben je een bedrijf of een bezoeker, je mag ons altijd iets zenden. Het is wel belangrijk om te vermelden dat dit niet betekent dat er automatisch een blog over verschijnt op Proud2Bme. Wil je verzekerd zijn van een blog of video over jouw product, mail dan voor meer informatie naar redactie@proud2Bme.nl.

Proud2Bme
Sandifortdreef 19
2333 ZZ Leiden

Wil je ons liever mailen?

♥ Algemeen: info@proud2bme.nl

♥ Redactie / media-aanvragen: redactie@proud2Bme.nl

♥ Over je account: helpdesk@proud2Bme.nl 

Fotografie
Proud2bme is een website van Centrum Eetstoornissen Ursula zonder winstoogmerk. De meerderheid van de medewerkers zijn ervaringsdeskundige vrijwilligers. Alle foto's die wij plaatsen zijn met toestemming van fotograaf (of Creative Commons). Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat wij foto's of inhoud plaatsen zonder de juiste toestemming, dan zullen wij dit - zodra wij hiervan op de hoogte zijn - per direct verwijderen.