20x fijne gezichtsmaskers

 

In de winter krijgt je huid aardig wat te verduren. Met name de huid op je gezicht kan hierdoor wat droog of trekkerig aanvoelen. Een maskertje kan helpen om je huid goed te reinigen en is bovendien vaak vochtinbrengend. Daarnaast kan het ook gewoon heel lekker zijn om bijvoorbeeld 's avonds of in het weekend een gezichtsmasker op te doen om vervolgens even lekker te kunnen relaxen. Vroeger vond ik het altijd onzin en geldverspilling om dit soort dingen te gebruiken. Tegenwoordig doe ik echter regelmatig een masker of een fijne crème op.

Of het nu werkt of niet, het geeft een moment van ontspanning en tijd voor jezelf.Ook als je moeite hebt met jezelf dingen gunnen of goed verzorgen, kan het kopen van een maskertje van maar een paar euro een mooi begin zijn om eens te oefenen met wat liever voor jezelf zijn. Ik heb twintig maskertjes opgezocht die erg fijn zijn. 

De eerste maskertjes zijn gewoon te koop bij de HEMA en ook leuk om te geven als cadeautje. De maskers van Dr. Van der Hoog kun je onder andere kopen bij het Kruidvat en tot slot heb ik ook wat grappige Sheet Masks erbij gedaan. Dit soort maskers zijn vooral in Azië erg populair. Hierbij is het masker al gevormd als een gezicht waardoor je het alleen maar op je gezicht aan hoeft te brengen.

HEMA

 

 

Dr. Van der Hoog

 

 

Kruidvat

Sheet Masks

 

 

 

Gebruik jij graag maskers?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Melanie - Vrijdag 15 januari 2016 11:32
Leuk, ik gebruik ook graag maskertjes!
kiekeboe - Vrijdag 15 januari 2016 13:08
Ik vind de maskertjes die je er niet vanaf hoef te wassen het fijnst, dus die maskers die een laagje op je huis vormen ☺️
question - Vrijdag 15 januari 2016 13:57
Ik vind die maskertjes van Dr. van der Hoog heel fijn,
en nu heb ik toevallig een maskertje van Nivea, ook lekker!
Echt even een moment voor jezelf.
E. - Zaterdag 16 januari 2016 04:29
Ik had er gisteren bijna een gekocht, maar vond het inderdaad; zonde van mijn geld... De volgende keer doe ik het toch.☺
Prue - Zondag 17 januari 2016 19:43
Vandaag nog calming mud mask van dr. Van der Hoog op gehad! lekker