10 Plus Size modellen op Instagram

 

Plus Size modellen worden steeds iets populairder. Zelf denk ik dat het goed is dat er een mix ontstaat in maten van modellen. Ten slotte zijn we zelf ook allemaal in een andere maat gebouwd. Plus size modellen; modellen die geen maatje 34 of 36 hebben en toch modellenwerk doen, ze worden steeds iets populairder naast de dunne vrouwen die we blijven zien in tijdschriften. Vind je het leuk om modellen te volgen op Instagram, dan kan het fijn zijn om ook hier en daar wat Plus size modellen te volgen. Alleen al voor een iets realistischer beeld van een vrouwelijk lichaam. We hebben een reeks van tien gemaakt van modellen die te volgen zijn op Instagram.

Insta: Bree Warren
De eerste herken je misschien wel van ASOS. Bree Warren is een jong model dat al langere tijd modellenwerk doet als plus size model.

Insta: Emma Sanders
Ook Emma Sanders kun je vinden in de Curve collectie van ASOS als model. Emma is een zuid-afrikaanse jonge vrouw die inmiddels veel modellenwerk doet.

Insta: Ashley Graham
Ashley is 27 en heeft al in veel grote bladen zoals Vogue, Elle en Glamour. Ze komt uit Amerika en doet al 15 jaar modellenwerk. Graham werd al ontdekt als model toen ze nog maar twaalf jaar oud was.

Insta: Camilla Hansen
Camilla werd gescout toen ze 14 jaar oud was. Ze pronkt met haar rondingen en acceptatie van haar lichaam op social media. Hansen heeft ook gewerkt tijdens Fashionweek in Milaan, London en New York. Camillia is trouwens ook vrijwilliger bij een hondenasiel in New York, waarover ze ook informatie plaatst op haar eigen website.

Insta: Alexandra Elise Underwood
Alexandra zat ooit in America's Next Topmodel. Ze is na de serie verder gegaan met modellenwerk en ze is daarnaast ook actrice.

Insta: Iskra
Iskra is een model dat al jaren plus size model en woont in New York.

Insta: Chloe Marshall
Chloe is 23 jaar en komt uit Engeland. Ze is ook Miss geworden van Surrey, de woonplaats waar ze vandaan komt. Ze werd ook tweede bij de wedstrijd voor Miss England.

Insta: Daniëlle van Grondelle
Daniëlle werd op haar veertiende gescout door een modellenburea en doet inmiddels al tien jaar modellenwerk. Ze werkt onder andere voor Zweedse bladen en Zuid-Afrikaanse modemerken.

Insta: Inga Eiriksdottir
Toen Inga haar gezonde, vollere gewicht bereikte kwam haar modellencarière eigenlijk pas tot bloei. Ze is geboren in Ijsland en woont op dit moment in New York.

Insta: Candice Huffine
Candice is plus size model en plaatst op haar account niet alleen foto's van haar werk, maar ook veel lifestyle foto's.

Volg jij plus size modellen op Instagram?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

n - Donderdag 30 oktober 2014 10:23
zitten wel hele mooie foto's tussen ! plus size blijft beladen , vind deze dames niet te zwaar. volgens mij betekend plus size " geen maat 34/36" , en niet " dik" .
Els - Donderdag 30 oktober 2014 10:43
Het eerste model is Breek Warren en niet Bleek Warren.
RosieV - Donderdag 30 oktober 2014 10:59
Plus size blijft voor mij een verantwoorde size en niet een maatje meer.
tess - Donderdag 30 oktober 2014 11:30
Inspirerend en mooi
Ann - Donderdag 30 oktober 2014 11:32
Beeldschone vrouwen.

Met plussize wordt ook niet dik bedoelt. Het is een maatje meer dan de standaardmodellen en dat houdt eigenlijk gewoon in, nog wel binnen de gezonde waarden. Welke maat die dames hebben, ik zou het niet weten, dat weet ik soms van mezelf niet eens.

Ik zou het mooi vinden als het meer zou 'blenden', en dus de standaardmaat en plussize lekker door elkaar gaat, vooral bij commerciele mode. Ik ben ieder geval al blij met elke vooruitgang in de modewereld.

Lotje - Donderdag 30 oktober 2014 12:18
mooie dames
HappyCat - Donderdag 30 oktober 2014 12:33
Ik vind ze mooi, maar kijk toch liever naar gewone modellen. Ik kijk liever naar perfectie, ook al weet ik dat het niet bestaat dan naar realistisch. Best gek eigenlijk. Zolang de plus size modellen een gezond gewicht hebben, vind ik het prima.
QenH - Donderdag 30 oktober 2014 13:41
Ik vind dit zoveel mooier :) al had ik bij plus size altijd het idee dat het (te) zware meiden waren..
Bloem1981 - Donderdag 30 oktober 2014 14:03
Ik vind dit zelf echt veel mooier dan hele dunne modellen. En dan bedoel ik niet slank, maar echt van die te dunne meiden, wat gewoon niet gezond kan zijn.
Slank vind ik ook heel mooi. Ik zie nu pas dat het bij je moet passen. Ik vind dat echt.
Ik ben nu nog te dun en als ik foto's zie vind ik nu zelf dat het gewoon niet bij me past.

Het gaat erom dat je lekker in je lijf zit en je gelukkig voelt!
anoniempje - Donderdag 30 oktober 2014 15:11
Respect!! Dit is hoe de meeste vrouwen er ook uit zien.. We worden alleen maar onzeker gemaakt door al dat gefotoshop en van die slanke sprieten..
beauty_love - Donderdag 30 oktober 2014 15:34
Deze modellen zien er een stuk beter uit dan al die magere modellen
star - Donderdag 30 oktober 2014 19:04
Sommige modellen vind ik geen mooi figuur hebben..
Charlie - Donderdag 30 oktober 2014 20:43
Vind het word 'plus size' altijd zo'n negatief randje hebben, zouden ze echt is vanaf moeten stappen, en gewoon alle modellen, modellen moeten noemen naar mijn mening :)
Meisje - Vrijdag 31 oktober 2014 20:55
Come on die eerste twee zijn echt geen plussize hoor
Meisje - Vrijdag 31 oktober 2014 20:56
Come on die eerste twee zijn echt geen plussize hoor
Zomaar een jongen - Maandag 3 november 2014 12:09
Hoezo plus size? Ze zijn zeker niet mager maar plus?! Als dit als plus wordt beschouwd, vind ik het niet gek dat er zoveel vrouwen met een complex rondlopen. Tjonge, jonge zeg .... Wat is er nou plus aan bijvoorbeeld Iskra? Ik zie het werkelijk niet. De redactie van deze website moet eens bij de McD naar binnen lopen. Daar zijn zat voorbeelden van 'plus' en 'dubbel plus' te zien. Maar eigenlijk dragen dit soort 'foute artikelen' bij aan dit hele zelfbeeld probleem and at vind ik persoonlijk heel kwalijk.