Flow Simplify Your Life boek

 

Misschien heb je dat ook wel eens. Je vindt het leven maar ingewikkeld en moeilijk. Flow heeft daar iets op bedacht. Geen kant en klare oplossing, maar meer iets in de trant van ‘'Do It Yourself''. Een prachtig doe-boek vol mooie teksten, inzichten, leesvoer, een jaarkalender, gesprekskaarten en natuurlijk allerlei leuke papieren cadeautjes. Een boek met tips om je leven wat te versimpelen. Het boek heet dan ook niet voor niets ‘Simplify your life'.

Flow bracht al eerder de vakantieboeken en het WC doeboek, vol leuke doe en lees dingen. Ook hebben ze de rubriek ''Live Minfully'' uitgebreid met het ''Mindfulness doeboek'' en het ''Simplify your life'' boek geven ze je wat meer verdieping in die manier van denken. Een leuk boek dat je zintuigen prikkelt en je op nieuwe ideeën brengt. Het boek ligt vanaf deze maand in de winkel of is te bestellen op internet, o.a. via flowmagazine.nl

Flow Simplify your life

Inspirerende plaatjes te vinden in dit boek. 

FLOW boek

Het boek bevat ook weer leuke posters, platen en illustraties. 

Lijkt jou dit een leuk boek?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Elina94 - Dinsdag 12 maart 2013 19:26
Ja, alleen vind ik de Flow persoonlijk altijd heel duur in verhouding tot wat er werkelijk in staat... ik ben zelf meer van de 'goed gevulde' boeken en een beetje lange lap tekst is ook geen probleem...
Hippohippo - Dinsdag 12 maart 2013 19:28
Ja, lijkt me een heel leuk, interessant boek!
doritos12 - Dinsdag 12 maart 2013 19:30
hahaha mijn Oma leest dit altijd! :p
grappig!

mijn oma is heeeel erg modern hoor!
mss krijg ik het boek wel van haar ^^
Klein Veertje - Dinsdag 12 maart 2013 19:50
Erg leuk, lijkt me die! Ik was al van plan hem te kopen.
Escapist - Dinsdag 12 maart 2013 19:55
Lijkt me leuk!
hannah - Dinsdag 12 maart 2013 22:03
Ik vind de Flow echt leuk! Alleen idd wel duur in verhouding met de inhoud - en ik vind dat de inhoud het afgelopen 1,5 jaar ook achteruit is gegaan haha. Maar dit boek zou ik wel willen hebben!
black rose - Woensdag 13 maart 2013 07:07
Die wil ik! =)
Kaneeltje - Woensdag 13 maart 2013 08:27
Eerlijk gezegd ben ik er altijd verbaast over hoe de Flow zichzelf voor die prijs kan produceren! Als je kijkt naar het druk- en bindwerk is dat bij veel episodes al een substantieel deel van de prijs denk ik!
Maar ik ben het ook met jullie eens. Ik vind het ook te duur voor een half uurtje bladeren ;-)
Nieuweling - Woensdag 13 maart 2013 12:22
@Kameeltje Jeetje dan blader je er ook wel snel doorheen als je hem met een half uur al uit hebt!

Ik ben echt verslaafd aan alles van Flow en ik heb dan ook zo'n beetje alles van ze. Het gewone abonnement, de extra's, de agenda, sommige dingen uit de stationary. Ik MOET het gewoon hebben als er iets nieuws is! ;)
es - Woensdag 13 maart 2013 13:31
IK vind flow ook heel duur maar zie het wel terug aan de vormgeving. IK lees flow niet als heel informatieve stof maar voor een relaxt mij-momentje. Ik kijk dan ook uitgebreid naar de plaatjes en mooie vormgeving.
De flow koop ik dan ook niet als leesvoer, maar als een kadotje voor mezelf :)
greenbutterfly - Woensdag 13 maart 2013 20:02
Klinkt leuk!
Cath - Donderdag 14 maart 2013 20:27
@es: ja dat herken ik! Een vriendin van mij heeft ook een abbo op de Flow en die maakt er ook altijd een me-momentje van als de flow op de mat valt. zelf heb ik geen abbo, maar koop hem soms los. Voelt ook echt als een cadeautje als ik hem koop en heb nu ook het simplify your life boek gekocht :).