Flow Daily Life Inzichtenpocket

 

Onlangs kwam ik bij de Bruna een leuk boekje van Flow tegen. Dit boekje is het Flow Daily Life Inzichtenpocket. Toen ik het boekje doorbladerde sprak het me direct aan omdat het vol stond met mooie teksten en interessante opdrachten. Ik besloot het dan ook te kopen en het thuis beter te bekijken. Vrijwel iedereen kent Flow Magazine denk ik wel. Dit tijdschrift gaat vooral positieve psychologie, mindfulness, creativiteit en het goede van imperfectie. Daarnaast brengt Flow ook regelmatig specials uit met iedere keer een ander thema.

Omdat ik denk dat het ook voor sommige bezoekers van Proud2Bme een waardevol boekje kan zijn, leek het me leuk om in deze blog alvast een beetje te delen waar het boekje over gaat en wat je ermee kunt. Op die manier kun je alvast bekijken of dit misschien is ook iets voor jou is om te kopen als je ook geïnteresseerd bent in onderwerpen als psychologie, mindfulness en meer van dat soort dingen. 

Flow zelf omschrijft dit boekje als volgt: ''In de Flow Daily Life Inzichtenpocket lees je over onthaasten, simpeler leven, klein geluk, opruimen, piekeren, creativiteit en het fijne van lijstjes maken. Een superdik naslagwerk met eyeopeners en inzichten, overzichtelijk verdeeld in ruim dertig hoofdstukjes. Met invulpagina's voor je eigen gedachten en ideeën, en met mooie patronen en fotografie, zoals je gewend bent van Flow. Deze special is geen onderdeel van het special-abonnement.''

Onderwerpen die je onder andere in deze pocket terug kunt vinden, zijn: 
♥ Onthaasten doe je zo;
♥ Perfect bestaat niet;
♥ Kleine stapjes nemen werkt beter;
♥ Je verleden de baas;
♥ Stoppen met piekeren. 

In ieder hoofdstuk wordt vervolgens wat uitgelegd over het onderwerp. Bij ''Je verleden de baas'' wordt bijvoorbeeld toegelicht hoe belangrijk het is om oude pijn te verwerken en hoe dit je uiteindelijk meer vrijheid en lucht kan geven. Ook staan er tips in om om te gaan met moeilijke gebeurtenissen van vroeger. Tot slot is er een invulopdracht waarbij je zelf op kunt schrijven hoe je in het verleden om bent gegaan met moeilijke gebeurtenissen en welke les je hieruit kunt trekken. 

Dit Inzichtenpocket geeft je op deze manier informatie en tips en zorgt er op praktische wijze voor dat je zelf aan de slag kunt met diverse onderwerpen die voor jou belangrijk zijn in het leven. Ik heb zelf al wat onderwerpen gezien die mij erg aanspreken en waar ik me de komende tijd dus zeker in ga verdiepen. Flow Daily Life Inzichtenpocket is voor is voor 9,95 euro te verkrijgen bij diverse boekwinkels. 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Black Tiger - Zondag 17 januari 2016 10:27
Ziet er echt heel leuk en goed uit! ga ik voor m'n verjaardag vragen!
bedankt!
x
Winterglow - Zondag 17 januari 2016 11:07
Ik heb 'm voor kerst gekregen.
Heel leuk!

Ik schrijf, plak, knip ermee en 1 hoofdstuk per dag (of soms 2 dagen per hoofdstuk)
Het zijn hele fijne wijsheden om mee te werken, alsof je een thema per dag hebt. Dat maakt dat je toch bezig bent met zelfontwikkeling.
Tip: Kies per dag wat jou het meest aanspreekt. Als je een drukke agenda hebt kun je bijvoorbeeld kiezen voor: 'Zo blijf je rustig in roerige tijden', of als je je verveelt 'Waarom niets doen goed voor je is'.
Een soort coach/ steuntje in de rug voor wat je ook doet op een dag.

Aanrader!
Black Tiger - Zondag 17 januari 2016 13:29
thnx voor de tips!
question - Zondag 17 januari 2016 16:14
Ga hem morgen kopen, cadeautje voor mezelf
One Desire - Maandag 18 januari 2016 11:48
Bedankt voor het delen!
Het lijkt me een positief en inspirerend boekje, en zonder je blog was ik het niet tegen gekomen.

Ik heb het boek online gevonden en besteld via de website van Flow.

Nogmaals bedankt lieve Sandra
*** - Maandag 18 januari 2016 21:36
Oh hier heb ik vandaag mee in mijn handen gestaan! En zoals altijd staan twijfelen. Nu twijfel ik nog meer. Denk dat ik er morgen toch nog om ga gaan. :-)