Flow Book For Paper Lovers

 

Ik ben dol op zo ongeveer alles van Flow Magazine. Niet alleen het blad, de inhoud, het papier maar ook alle specials en de stationary collectie. Naast dat ik van Mindfulness houd triggert Flow mijn fantasie en creativiteit. Ik vind het een heerlijk tijdschrift en ook de specials heb ik bijna allemaal in mijn bezit. De nieuwste special is het Flow Book For Paper Lovers. Ik werd zo blij van dit boek, dat ik het graag met je wil delen en je zeker aanraad. 

Flow book for paper lovers

Intussen zijn er al heel wat specials uitgekomen van Flow. De welbekende vakantieboeken, het Mindfulness Doeboek, Het Flow vakantie schrijfboek, het Naar Buiten-Boek en het Simplify Your Life Book. Het Book For Paper Lovers heeft alles waar ik altijd extra blij van word in Flow. De papiertjes, plaatjes, stickertjes, kaartjes, labels, kleurplaten, enveloppen en nog veel meer dan dat. Het is dan ook een enorm dik boek. 

flow book for paper lovers

Bladerend door het boek kwam ik ineens deze pagina tegen. Je moet het zelf uitklappen. Ik voelde me net een kind met een mooi prentenboek. 

flow book for paper lovers

In het boek vind je echt vanalles om te plakken, knippen en cadeautjes mee te versieren. Veel labels, stickers en een heleboel kaarten!

flow book for paper lovers

En ken je dit nog? Dit moet je vouwen en dan krijg je zo'n dingetje waar je een spelletje mee kunt spelen. Wij maakten dit heel vaak zelf op de basisschool. 

uitklap boek

Dit was voor mij de grote verrassing uit het boek. Het klapte helemaal uit en ziet er 'savonds ook heel mooi uit. 

flow magazine

En natuurlijk zitten er nog veel meer leuke extra's in, zoals vellen inpakpapier, envelopjes, kleurplaten en een slinger.

Flow

Hou jij van papier, knutselen, knippen en plakken dan is dit boek zeker een aanrader. Je kunt het boek bestellen in de webshop van Flow of kopen bij een boekenwinkel. Het boek kost 14,95.

Flow


Lijkt jou dit een leuk boek?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

sneeuwvlokje - Donderdag 26 december 2013 19:03
wauw, dat lijkt me echt leuk! misschien ga ik hem wel kopen..
jes - Donderdag 26 december 2013 19:03
Ik heb hem en hij is zooooooo leuk!!!
Zit er dag en nacht mee op mijn schoot :)
Esmee - Donderdag 26 december 2013 19:30
Hij ligt hier al compleet uit elkaar :P
Floor* - Donderdag 26 december 2013 23:31
Oké wauw, die komt op mijn verlanglijstje
Liadan - Vrijdag 27 december 2013 10:00
Ik vind Flow altijd veel te duur. Ziet er verder wel leuk uit, maar die vormgeving is wel een beetje in de mode op dit moment.
Flow-fan - Vrijdag 27 december 2013 20:38
Haha leuk dat jij ook zo'n Flow-fan bent! Ik heb een abo op het blad en ik koop ook zowat alle specials! En ik heb ook de agenda en de scheurkalender voor volgend jaar. Die had ik eigenlijk op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag staan, maar ik kon het niet laten om het zelf al te kopen :P
Talitha - Vrijdag 17 januari 2014 18:01
Super leuk! Ik heb hem voor mijn verjaardag gevraagd!