Zomer haar met Nivea met review

 

Dit voorjaar heeft de hairstylist van Nivea, Sally Brooks een aantal leuke DIY kapsels opgesteld die door iedereen gemakkelijk te maken zijn. Ze maakt hierbij natuurlijk gebruik van enkele producten uit de Nivea Hair collectie en laat stap voor stap zien hoe simpel, maar toch onwijs mooie kapsels je zelf kunt maken. Wij hebben een aantal producten mogen testen en zullen deze in dit artikel dan ook reviewen, zodat je weet of ze het aanschaffen ook waard zijn!

Brede vissegraatvlecht 

Sally Brookssally brooks
vissegraatvlechtvissegraat

Producten: Mousse tegen pluizen en als hulpje tijdens het vlechten. Haarlak om het te fixeren.

Zomerse kapsels moeten er niet tè netjes uitzien. Juist in de zomer ben je vaak buiten en dus moet het kapsel ook lekker ontspannen zijn. De verschillende kapsels zijn dan ook vrij simpel, maar geven wel een mooi natuurlijke en verzorgde look. Je kunt shampoo, conditioner, schuim of haarlak gebruiken om het kapsel zo mooi mogelijk uit te laten komen. 

Ballerina Braid

vlechtenvlechten
nivea modelnivea look

 

Bouncy Blowdry

blowdryblowdry
Sally Brooksvolume

Producten: Volume conditioner, mousse bij de haaraanzet en haarlak. 

Review producten Nivea Haar verzorging

Ik heb mijn haar gewassen met de HydroCare shampoo en de VolumeSensation conditioner. Ik vond beide producten helaas niet echt lekker ruiken. Er zat een frisse, maar naar mijn mening veel te neutrale geur aan. Wel schuimde de shampoo heerlijk en voelde mijn haar meteen heel prettig en zeker niet stug aan.

De volume conditioner heb ik enkel in de punten aangebracht, omdat mijn haar te zacht wordt van dit soort producten. Deze voelde goed aan, maakte het haar niet slap, maar wel goed verzorgd. Hij trok ook lekker snel in.

Daarna heb ik mijn haar geföhnt met de Extra Strong Mousse. Ik vind het heel fijn dat hierin ook een heat protector zit. Ik heb het schuim vooral aangebracht bij de haarwortel op de bovenkant en zijkant van mijn hoofd. 

Vervolgens heb ik mijn haar ondersteboven en van onderaf geföhnt om zoveel mogelijk volume te creëren. Dit lukte aardig en ik zag dat mijn haar niet hard, maar wel bol werd. Ik denk dat wanneer ik er een krulborstel bij had gebruikt, het nog wel meer volume had gekregen, maar ik wilde eerst zien war het schuim zou doen zonder extra hulp van een borstel. 

fohnfohnen

De Diamond Gloss haarspray vond ik niet zo heel bijzonder. Ik gebruik zelf altijd Elnett en die verstuift erg fijn. Deze haarspray doet dat wat minder en ik vond dat mijn haar er ook een beetje hard van werd. Over de glans kon ik niet goed oordelen, maar mijn haar werd er in ieder geval niet dof van, zoals je met sommige haarspray ziet. 

Conclusie:
Ik vind de Extra Strong Mousse het fijnst, de andere producten weinig bijzonder, maar zeker niet slecht.

Gebruik jij wel eens hairstyling producten van Nivea?

Foto's: Nivea Perspakketje
 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Hippohippo - Vrijdag 7 juni 2013 11:30
Leuk!! En mooie foto's
Lot1995 - Vrijdag 7 juni 2013 11:37
nope maar die mousse wil ik wel eens gaan proberen!!
Flower - Vrijdag 7 juni 2013 12:28
Ik vind die kapsels niet echt makkelijk, behalve die laatste dan. Ik gebruik heel soms nivea