15 warme winter truien

 

In het najaar draag ik het liefste lekkere warme truien of vesten. Ik heb het vrij snel koud en daarom draag ik graag warme kleding in de winter. In het najaar zijn warme truien sowieso geen overbodige luxe. Daarom heb ik een aantal mooie en warme exemplaren voor jullie gezocht om wellicht wat inspiratie te geven. Truien kun je gelukkig op allerlei manieren combineren en laagjes werken ook erg goed in de winter! Draag er bijvoorbeeld een t-shirt met lange mouwen onder voor als het op gegeven moment te warm wordt binnen. Je kunt je trui dan ook makkelijk even uit doen.

Het medicijn tegen kriebel truien
Waar ik heel slecht tegen kan, zijn kriebel truien. Helaas zijn dit wel truien die vaak erg warm zijn en verder lekker zitten. Maar wanneer een trui kriebelt, doe ik hem eigenlijk niet aan. Ik ga mij daar aan ergeren, en jeuk vind ik dan misschien nog wel erger dan het koud hebben. Wel hoorde ik laatst een tip tegen kriebeltruien, het zou namelijk helpen om de trui even te dompelen in een badje van water met azijn.

warme wintertruien

Vervolgens laat je het water uit de trui lopen, wring je het goed uit en smeer je deze in met conditioner. Laat het even intrekken en spoel de trui daarna goed uit. Leg het voorzichtig neer om te drogen. Ophangen kan bij sommige truien ook, maar pas op dat de trui zijn vorm behoud. Wanneer de trui droog is, kun je het in de vriezer leggen en de volgende dag zou de trui kriebel vrij zijn!

Ik heb het zelf nog niet geprobeerd want ik heb op het moment geen kriebeltruien in mijn kledingkast, maar als dit werkt, zou het echt een perfecte oplossing zijn. Wollen truien zijn vaak een stuk warmer dan truien van bijvoorbeeld katoen, dus dat is iets waar je op kunt letten wanneer je op zoek gaat naar een warme trui. Daarnaast is het natuurlijk ook een kwestie van passen en kijken wat je fijn vindt zitten. Hieronder een selectie van fijne warme truien voor deze periode van het jaar.

Mango

mango

trui

trui

trui mango

trui

Asos

trui

trui

trui

trui

Modemusthaves

modemusthaves

modemusthaves

modemusthaves

flamingo

H&M

H&M trui

trui

Waar let jij op bij het kopen van truien en wat voor soort truien vind jij leuk?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Beauutjuhx - Donderdag 24 december 2015 12:32
Ik let erop of ze lekker zacht aan voelen, en vooral dat ze niet kriebelen, ik hou van grote oversized truien
Jansje - Donderdag 24 december 2015 13:23
Wat een lekker warme truien...
Heerlijk om in weg te kruipen op de bank met een kop warme chocolademelk en een mooi boek....
Ano - Donderdag 24 december 2015 13:54
Jaaaa leuke truien :)
Py - Donderdag 24 december 2015 17:31
Pssst .....lieve meiden willen jullie er alsjeblieft bij stilstaan dat er in sommige truien echt wol zit, lijkt onschuldig, maar is het absoluut niet. Gelukkig is het meeste synthetisch.
@py - Donderdag 24 december 2015 18:17
Wat is er niet onschuldig aan wol dan?
Jessica* - Donderdag 24 december 2015 20:25
Je trui een nacht in de vriezer doen helpt ook tegen kriebel truien!
Jena - Vrijdag 25 december 2015 02:40
Ik houd van zachte warme truien ,oversized .
Hierboven zie ik meerdere die ik wel zou willen hebben.
Ja,wat is er mis met wol ? Is syntetisch dan beter ? Polyester wordt gemaakt van aardolie !
Py - Vrijdag 25 december 2015 09:27
Schapen worden op een walgelijke manier behandeld om hun wol schoon te houden, denk aan chemische middelen die brandwonden veroorzaken. Ook worden zij vaak ontdaan van hun wol Door messen die ook stukken vel weg snijden. Als je nieuwsgierig bent ga dan eens naar de website van peta. Daar staat een documentaire over de waarheid over wol.
lunetha - Vrijdag 25 december 2015 12:34
Die go sit on a cactus trui is erg leuk! :)