Leuke winterjassen voor 2014 en 2015

 

In de winter is een winterjas toch wel één van de belangrijkste fashionitems voor mij. Ik heb het heel snel koud dus een extra warme jas vind ik altijd wel fijn. Toch vind ik deze wel moeilijk te vinden en maak ik het voor mijzelf altijd nog wat warmer met een dik vest, een lekkere sjaal, muts en handschoenen. Want ik vind het ook belangrijk dat een jas er gewoon leuk uit ziet. Ik ben nog op zoek naar een nieuwe winterjas en ben op webshops gaan zoeken. Ook heb ik gekeken naar de winterjassen trends van 2014 / 2015.

De trends op winterjassen gebied lopen uiteen van warm en comfortabele dikke jassen met veel volume zoals bont, tot kleurrijke mantels en korte leren jasjes. Verder zullen er ook veel jassen met borduursels en allerlei andere details te zien zijn.

winterjassen

Kleurtjes
Het afgelopen jaar hebben we sowieso veel jassen met kleurtjes gezien en gelukkig blijven die maar verkocht worden in de winkel. Ik vind het er erg leuk, vrolijk en gezellig uit zien dus ik ben er wel voorstander van. Zelf heb ik een suikerspin roze jas en ik ben er heel blij mee. Je ziet veel pastel kleuren die oversized gedragen worden. Zo kun je er nog een lekkere dikke trui of vest onder dragen. Wel denk ik dat veel van deze jassen niet heel dik zijn en dat het voor de iets warmere dagen in de winter meer geschikt is dan voor de koudere dagen.

gekleurde jassen
Asos

roze jas
Forever21

blauwejas

Forever21

roze jas

Vero Moda

Fluffy en een beetje gek
Ook schreven wij eerder over leuke fluffy en fake fur jassen, dit zijn jassen die vaak lekker warm zijn. Vorig jaar waren ze ook al helemaal hot en ze blijven gewoon. Die ik zelf heb is helaas niet zo warm, maar er zijn er veel te vinden die de winter wel aan kunnen! 

Bont jas mango
Mango

H&M

H&M

 

fake fur

Vero Moda

fake fur jassen

Vero Moda

fluffy jassen

Asos

Fake fur jassen

Zalando

Fake fur

Zalando

Big is better
Ik hou van oversized jassen en ik heb hier al eerder een blog over geschreven omdat het echt een najaarstrend is.

oversized jas
Forever21

oversized jassen
Asos

oversized jas
H&M

witte oversized jas
H&M

oversized jas

H&M

oversized jas
H&M

Casual & Comfort
Voor de koude winter die wij dit jaar misschien wel weer gaan krijgen, is een comfortabele en warme jas eigenlijk onmisbaar. Gelukkig zullen die ook weer volop verkrijgbaar zijn en zien we bijvoorbeeld de casual zwarte en grijze jassen en Parka's deze winter weer terug.

parka
Forever21

jas

H&M

jassen

Vero Moda

winterjas

Forever21

jassen

Fabriq

jassen

Fabriq

winterjassen

H&M

jassen asos

Asos

jas

Nelly

jassen

Vero Moda

Asos
Asos

jas h&m
H&M

winterjassen

Vero Moda

Forever21
Forever21

Lange jassen
Lange jassen zijn op de fiets niet altijd heel praktisch, maar ze zijn wel echt een trend de komende maanden. Sommige jassen, ook wel mantels genoemd, zijn zo lang dat ze (bijna) tot de grond komen.

asos lange jassen
Asos

lange jas

H&M

jassen
H&M - Vero moda

Ik ga binnenkort eens de stad in voor een nieuwe winterjas. Ik vind het toch fijn om jassen te passen en zeker als het gaat om een winterjas. Sommige jassen zien er namelijk erg dun uit maar kunnen ontzettend warm zijn. 

Wat voor jas draag jij het liefste in de winter en heb je voor dit jaar al een winterjas?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

G. - Zondag 30 november 2014 11:31
Ik draag eigenlijk altijd een ski-jas, omdat we vaak in de winter ook gaan skien en mijn ouders het onnodig vinden om dan 2 winterjassen te kopen (1 voor de wintersport en 1 voor gewoon als we niet op wintersport zijn) maar ik vind dat niet zo erg, ben wel blij met mijn ski-jas, hij is wel lekker warm!
Saar - Zondag 30 november 2014 12:01
Ohh,ik zou jassen blijven kopen (net zoals schoenen, tassen en eigenlijk alles ;) )
Wat me wel meteen opviel waren die dunne beentjes bij de eerste roze jas van Asos en die van Nelly..
Ik weet dat sommige mensen gewoon zo'n slank/mager postuur hebben maar stiekem vraag ik me altijd af of ze een eetstoornis hebben :p

xx
Katja - Zondag 30 november 2014 12:22
Er zitten echt leuke jassen tussen! Ik wilde twee van Forever 21 kopen, maar die is alleen nog maar verkrijgbaar in large en de ander is helemaal uitverkocht :(
Demi - Zondag 30 november 2014 12:25
https://images2.proud2bme.nl/hsfile_292613.jpg waar komt deze vandaan? Kan het niet vinden! En die is geweldig! :D
nien - Zondag 30 november 2014 15:14

Hmmm nee niet echt mijn smaak dit. Ik heb er een van Liv ben er blij mee.
E. - Zondag 30 november 2014 19:28
Waar zijn de sportieve jassen gebleven?
marloes - Zondag 30 november 2014 21:59
Heb dit seizoen echt een nieuwe jas nodig in winkels weinig gevonden. Maar hier zitten toch een aantal leuke jassen tussen :). Ik ga maar even internet shoppen dus :P
Aniek - Maandag 1 december 2014 15:15
Dat bont kan echt niet meer!
Angelie - Woensdag 25 november 2015 01:10
leuke jassen
Angelie - Woensdag 25 november 2015 01:11
Ik heb mijn winterjas bij jackethouse gekocht