10 leuke beauty bloggers

 

Bloggers worden steeds populairder en veel meisjes en vrouwen worden hierdoor geïnspireerd. Er zijn inmiddels ontzettend veel bloggers in ons land maar ook in het buitenland en die schrijven over allerlei onderwerpen. In deze blog zet ik 10 leuke beautybloggers op een rijtje. Bloggers als Beautygloss en Miss Lipgloss kennen de meeste van jullie denk ik wel en misschien herken je er ook wel een aantal van de onderstaande tien, maar er zitten er vast ook een paar bij die je niet kent. Het kan leuk zijn om op deze leuke en luchtige manier met je uiterlijk bezig te zijn. Ze schrijven onder andere over nieuwe make-up en verzorgingsproducten, hun ervaringen hiermee, etc.

Zelf volg ik niet een specifieke beauty blogger, maar ik vind het wel leuk om af en toe eens rond te kijken op verschillende blogs. Ook volg ik een aantal bloggers op Instagram maar dit zijn dan voornamelijk bloggers die over van alles schrijven dus ook over voeding, fashion en lifestyle.

beauty bloggers

♥ Naoki
Naoki is een beauty en lifestyle blog die opgericht is door de 31 jarige Sophie. Zij legt hierin de focus op een eerlijk, duurzaam en diervriendelijk leven. Ze schrijft ook alleen reviews over merken die dierproefvrij zijn en ze legt de focus op natuurlijke, biologische en fairtrade producten. Een betere wereld begint bij jezelf en dit probeert Sophie uit te dragen naar haar lezers. Op Naoki schrijft Sophie ook over een gezonde leefstijl, eerlijke producten en een gelukkig leven. Voor mensen die bewuster en diervriendelijker willen leven, is het een aanrader om eens op deze blog rond te kijken. Zo kun je ook nieuwe merken leren kennen en geïnspireerd worden. Ga hier naar de blog.

naoki

♥ SarahRebecca
SarahRebecca is de blog van de 25 jarige Sarah. Ook zij is zowel actief op haar beautyblog maar ook op YouTube. Ze plaatst onder andere blogs over nieuwe make-up en andere beauty artikelen, verschillende make-up looks en hoe je die zelf kunt maken, hoe zij haar huid verzorgd in de ochtend en avond, etc. Naast dat zij over beauty blogt, komen er nog veel meer andere dingen terug in haar blogs en video's. Je kunt bijvoorbeeld denken aan fashionblogs zoals shoplogs en outfit ideetjes maar ook aan persoonlijke blogs. Bekijk haar blogs en video’s hier.  

♥ Manon Tilstra
Manon is 24 jaar en schrijft veel beauty blogs. Daarnaast schrijft ze ook over lifestyle, fashion, reizen en kun je ook persoonlijke artikelen vinden. Iedere dag verschijnt er ook een video die gaat over fashion en beauty tips, tutorials, persoonlijke video’s, etc. Ze begon haar blog als Today’s beauty en inmiddels heeft zij dit veranderd in haar eigen naam. In de onderstaande video zie je haar haarroutine. De hele blog van Manon kun je hier bekijken.  

♥ Sharon van Bommel
Sharon is de eigenaar van de blog sharonvanbommel. Wat als een hobby begon, is inmiddels uitgelopen tot een full time bezigheid. Ze heeft niet alleen een blog waar ze schrijft over beauty en fashion tips, maar ze maakt ook filmpjes voor op YouTube. Bekijk haar blog hier.  

sharon

♥ Beautyill
Beautyill is ook een van de bekendere beauty blogs en is opgericht door Helen. Ze is 26 jaar en heeft een enorme passie voor beauty en make-up. Toen ze ziek thuis kwam te zitten omdat het niet goed met haar ging, betekende dat niet dat ze er ook zo uit wilde zien. Ze is de beautyblog begonnen omdat ze wil laten zien dat je niet perfect gezond en mooi hoeft te zijn om er toch leuk uit te zien en gelijk heeft ze. Bekijk de beauty blog waarin ze schrijft over vanalles rondom dit thema hier.  

beautyill

♥ Curvacious
De blog van Desiree ken ik al langere tijd en ik vind het een leuke blog om af en toe eens rond te kijken. Desiree is 31 jaar en schrijft over beauty, fashion, lifestyle, etc. Ik vind het een fijne en overzichtelijke site en ze schrijft over leuke dingen. Daarnaast schrijft ze ook over plussize fashion en geeft ze ook leuke shop tips. Op haar blog kun je onder andere haar favoriete beauty producten vinden, haarroutines en reviews over fijne nieuwe producten. Hier kun je haar blog vinden. 

curvacious

♥ Lottelovesbeauty
Een aantal jaar geleden is Lotte begonnen met haar eigen beautyblog om haar passie rondom bepaalde producten en nieuwe beauty collecties te delen. Het is onder veel mensen misschien nog niet een heel bekende blog, maar zeker de moeite waard om er eens op te kijken. Naast dat ze schrijft over leuke nieuwe producten zoals nieuwe lipsticks en foundations van onder andere budget merken als Miss Sporty en Essence, maakt zij ook filmpjes over verschillende onderwerpen uit het dagelijks leven en neemt zij ook vlogs op. Neem eens een kijkje op Lottelovesbeauty.

♥ Vera Camilla
Een van de bekendere beauty blogs is van Vera Camilla. Zij is 23 jaar en woont momenteel in Amsterdam. Ik vind het een heel leuke en toegankelijke blog om regelmatig eens op te kijken en ze lijkt mij ook nog eens een hele leuke meid met humor. Ze schrijft leuke artikelen over vanalles. Denk aan nieuwe make-up producten, reviews, etc.  maar ze neemt ook leuke video’s op en deelt ze met ons. Misschien ken je haar allang, maar mocht dit niet het geval zijn.. ga hier zeker eens kijken.  

♥ Beauty Koning
Cynthia heeft een blog, Beauty Koning, die net even anders is dan veel andere beauty blogs. Ze houdt van special effect make-up en heeft naar eigen zeggen een zwak voor kunst ‘mijn gezicht is mijn canvas’. Ze is actief met bloggen en ook op YouTube en creëert de mooiste en meest bijzondere looks. Je kunt haar blog hier vinden.  

♥ Zolea
Zoë is een 24 jarig meisje uit België en is de eigenaar van zolea.be. Dit is een blog waarop ze vooral schrijft over haar ervaringen met natuurlijke cosmetica. Ze schrijft reviews, informatie over ingrediënten en ook post ze DIY’s om zelf producten te maken. Haar blog ziet er erg leuk en vrolijk uit en het is weer eens iets anders. Neem eens een kijkje op zolea.be.

zolea

Wat vind jij leuke beautyblogs? 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

mire - Zondag 27 maart 2016 16:19
Ik houd niet zo van beautyblogs, vind ze snel tuttig of nep met al die plamuurgezichten ;-)
Miku - Zondag 27 maart 2016 22:13
Ik volg al een tijdje niets meer, maar vond vroeger Nikki tutorials op YouTube erg leuk. Soms wel wat extreme looks maar toch erg leuk en inspirerend!
ikkuh85 - Maandag 28 maart 2016 00:39
Ik ken Sarah!Grappig dat ze hier op staat. Hihihihi
Desirée - Maandag 28 maart 2016 09:40
Hey, dankjewel voor de vermelding in dit lijstje. Superleuk!
Iris - Maandag 28 maart 2016 15:11
Kijk zelf geen beautyblogs meer. Volgde eerder de blog van Mascha en nu alleen de vlogs op vloggloss van haar.
Eilish - Dinsdag 29 maart 2016 15:43
Ik volg ze bijna allemaal al!
Zoë - Donderdag 21 april 2016 17:07
Wat lief! Dankjewel dat ik tussen deze toppers mag staan ^^
Helen - Maandag 9 mei 2016 08:08
Wauw wat een eer dat ik er tussen mag staan dankjewel! šŸ˜˜šŸ’ž