Originele kerstcadeau ideetjes

 

Kerstcadeautjes kopen vind ik altijd heel leuk en ik maak er vaak samen met mijn vriend of een vriendin een gezellige dag van. Ik word ook altijd heel blij van de extra koopavonden. Lekker in de stad lopen met allemaal gezellige lichtjes en op zoek naar het juiste cadeau. Maar wat ik tegenwoordig ook heel leuk vind, is op zoek gaan naar leuke webshops en hier kerstcadeautjes kopen. Lekker vanaf de bank met een kop thee of warme chocolademelk. 

Ik ben voor jullie op zoek gegaan en heb een aantal leuke en originele kerstcadeautjes gevonden.

kerstcadeautjes

♥ Goodiebags van dreamkey
Prijs: 9,95
Te koop bij dreamkey.nl

Dreamkey verkoopt 3 soorten goodiebags met allemaal leuke spulletjes erin. Bijvoorbeeld de dreamkey goodiebag, waar onder andere confetti, party labels en liefdestickets in zitten. Of de snail-mail goodiebag met onder andere kaartjes, een stempel, mini enveloppen en een masking sticker set. 

goodiebag goodiebag

 

♥ Mooie en simpele sieraden
Prijs: Verschillend 
Te koop bij Etsy.com

Ik hou heel erg van mooie simpele kettingen en andere sieraden. Etsy staat er helemaal vol mee. Er zijn super leuke ontwerpen te vinden. Ik denk dat dit een heel mooi en gewaardeerd cadeau is voor iemand die van sieraden houdt. Je kunt iets uitkiezen wat bij diegene past en bijvoorbeeld letters of woorden in de sieraden verwerken.

ketting ketting

ketting ketting


♥ Schattige stempels

Prijs: 11,99
Te koop bij Dawanda.com

Leuke stempels die je voor verschillende dingen kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om op een kaartje bij een cadeautje te doen of wanneer je een brief schrijft aan iemand. Ik denk dat dit een leuk kerstcadeau voor iemand kan zijn. Maak een mooi pakketje met deze stempels, een stempelkussen en bijvoorbeeld briefpapier. 

Stempels stempels

 Mini smiley diary
Prijs: €9,90
Te koop bij opschrijfboekjes.nl

Op de website opschrijfboekjes.nl vond ik deze leuke smiley diary's. Je kunt zelf kiezen wanneer je erin begint, je vult namelijk zelf de data in. Het boekje bestaat uit veschillende katernen van gekleurde pagina's 
en in de bovenhoek vind je een leuke spreuk. Het zit handig met een elastiekje bij elkaar. Wat ik erg leuk vind, is dat het een verrassing is welk boekje je krijgt. Je kunt een top3 van voorkeur kleuren mee sturen maar je kunt je ook helemaal laten verrassen. Hij is verkrijgbaar in het roze, lila, geel, offwhite, mintgroen en bruin.  

Diary smiley diary smiley diary

 

♥ Leuke telefooncovers
Prijs: Tussen de €1,00 - €10,00 (let wel op invoerrechten)
Te koop bij miniinthebox.com

Iphone hoesjes

♥ Posters met tekst
Prijs: €9,95 
Te koop bij dreamkey.nl

Leuke posters met mooie pakkende teksten en quotes. De posters zijn gemaakt van cardboard met goudkleurige nestels. Je hangt ze op aan een vintage ketting.

posters


♥ Kledingborstel
Prijs: €18,00
Te koop bij bijenkorf.nl

Best duur natuurlijk, maar ik vind hem wel tof. Het is een kledingborstel. Je ziet het vaak in een roller variant. Met deze borstel haal je makkelijk de (katten) haren van je kleding. Wel een heel leuk cadeau voor een echte katten en kledingliefhebber.

Kattenborstel


♥ Muurstickers
Prijs: verschillend
Te koop bij muurstickerwinkel.nl

Ik vind ze super leuk, muurstickers. Ik heb zelf gouden bloemen op mijn kledingkast. Hangen er al jaren en binnenkort is het ook wel tijd voor iets anders. Er zijn zoveel verschillende soorten. Van vogels tot levensbomen en van andere dieren tot de skyline van New York en de eiffeltoren. Ook hebben ze leuke teksten in verschillende lettertypes. I love it! Het kan een kale muur helemaal opvrolijken en je huisje helemaal afmaken. 

muurstickeruil

Muurstickermuursticker

 

♥ Vriendinnenkaartjes
Prijs: €12,95 
Te koop bij gezinnig.nl

Dit cadeautje is een doosje met 54 kaartjes met een leuke illustratie er op. Op de achterkant van de kaartjes is ruimte om wat op te schrijven. Op sommige kaartjes staat al iets geschreven. Zoals 'leun maar even op mij', 'Elke dag is een kadootje', of 'laat me luisteren, ik doe het graag'. Met zo'n kaartje kun je even wat extra aandacht geven aan je vriendin maar ook aan je kind, moeder, zus of een ander familielid. Je kunt het bijvoorbeeld heel subtiel tussen een boek stoppen of op het kussen leggen van diegene.

Vriendinnenkaartjesdoosje

 

♥ Het Flow papierboek 
Prijs: €14,95
Te koop bij bijvoorbeeld hipgemaakt.nl

Om het 5 jarige bestaan van het tijdschrijft 'Flow' te vieren, hebben zij nu het Flow papierboek. Het is een boek wat vol zit met briefpapier, stickers, vouw enveloppen, ansichtkaarten, cadeaupapier, labels, posters, kleurplatten, een slinger, pop-up, fortune tellers, etc.

Een mooi cadeau voor iemand die veel bezig is met schrijven en knutselen.

Flow


♥ Make a wish ketting
Prijs: €10,00
Te koop bij DaWanda.com

Glazen hanger met paardebloemenzaadjes aan een koordje. "A dream is a wish your heart makes."

paardenbloem hanger hanger

 

♥ Scratchmap wereldkaart 
Prijs: €18,95
Te koop bij gadgethouse.nl

Super leuk en origineel is deze Scratchmap wereldkaart. Het is leuk om aan iemand te geven die veel reist. Het is een kaart waar op je de landen kan openkrassen waar je bent geweest. De kaart wordt een mooie weergave van de plekken op de wereld die jij hebt gezien. 

scratchmap

 

♥ Uil contactlenzen doosjes
Prijs: €5,00
Te koop bij cadeau.nl

Er verscheen gelijk een grote glimlach op mijn gezicht toen ik deze lenzendoosjes zag. Ik vind ze super leuk en origineel en het is leuk als klein cadeautje voor een lenzendrager.

uilen

Wat voor kerstcadeautjes ga jij kopen?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Vera - Zondag 15 december 2013 19:13
Die posters van dreamkey zijn erg leuk!
An - Zondag 15 december 2013 20:02
Ik heb die Scratchmap! Maar ben nog lang niet in genoeg landen geweest bhaha
An - Zondag 15 december 2013 20:18
En wat is Etsy leuk zeg trouwens
Marjolein_ - Zondag 15 december 2013 20:39
Ik heb eens zo'n lenzendoosje gekocht. Ze hadden die toen bij de Expo! Heel leuk!
Justmarr - Maandag 16 december 2013 11:11
Het papierboek van flow stond op mijn lijstje totdat ik het in de winkel zag liggen. Ik vond het zo leuk dat ik het gelijk wilde hebben :-) . De sieraden is wel een goede tip voor mijn schoonzusje.

Dank jullie wel!

Liefs Mar
zaragirl - Maandag 16 december 2013 15:55
The make a wish ketting!!!♥♥
Marij - Woensdag 18 december 2013 20:44
Ik heb een smiley-diary besteld. Het is echt een heel leuk boekje, dus zeker een aanrader! (: