Video: Boodschappen met Nouska

 

Vandaag hebben we weer een gezellige boodschappen video voor je klaar staan. Nouska laat deze keer zien wat ze allemaal voor boodschapjes heeft gekocht om lekker eten mee te gaan koken. Ze ging hiervoor naar verschillende winkels en ze vertelt bij de producten die ze heeft gekocht waarvoor ze ze gaat gebruiken. Laat je inspireren en stel gerust je vragen als je deze hebt. Boodschappen doen met een eetstoornis is niet altijd even makkelijk. Voor eerdere boodschappen video's kan je even HIER kijken. Veel kijkplezier! 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniem - Dinsdag 29 december 2015 13:48
Heel leuk filmpje,
Nouska lijkt echt een keukenprinses, doe ik leuke ideetjes bij op.
Zelf sushi maken zou ik ook wel eens willen proberen, is hier toevallig ook een filmpje van?
s_90 - Dinsdag 29 december 2015 14:00
Ik vraag mij af of je alle dingen die je koopt ook effectief verwerkt in gerechtjes, lijkt me veel producten die je niet zo veel gebruikt of niet kan opgebruiken, smijt je dan niet veel weg??
@s_90 - Dinsdag 29 december 2015 14:53
Hee,
Gelukkig niet, dat zou inderdaad zonde zijn. Ik bedenk vooraf ongeveer wel wat ik die week wil koken en sommige dingen zijn lang houdbaar. Deze producten heb ik dan ook zeker verwerkt in gerechten, tussendoortjes, lunch of ontbijt.
Ik had ook nog wat andere dingen in huis waarmee ik het dan combineer.

Liefs,
Nouska
s_90 - Dinsdag 29 december 2015 20:27
Bedankt voor je antwoord, Nouska! Wat fijn dat je zo creatief bent in het combineren! Leuk om te zien & fijne inspiratie!

Groetjes!
cupido - Woensdag 30 december 2015 20:00
Wat een leuke thee (of koffie : p ) tas!
*** - Maandag 4 januari 2016 15:59
Nu ben ik benieuwd hoe jij je tofu klaarmaakt. Ik 'marineer' hem meestal in sesamzaadjes en dan grillen. Heel lekker! Zo heeft hij een beetje een crunchy smaak.