Boomer aan de bubble tea | Proud Proeft

 

Iedereen aan de bubble tea! Overal zie ik de boba-shops oppoppen. Bubble is steeds populairder geworden en tegenwoordig zelfs in de supermarkt te koop. Toch bleek Daniël het helemaal niet te kennen, dus die heb ik even onder haar steen vandaan getrokken. Boomer!! Wat is bubble tea? Bubble tea is een drankje gemaakt van thee, melk en suiker met 'van die balletjes' erin. Die balletjes kunnen variëren van tapioca-parels (chewy balletjes van tapioca-zetmeel) tot fruit popping jelly (een soort balletjes met een dun vliesje en fruitsiroop erin, die open 'ploppen' in je mond) of stukjes jelly. Wat wij ervan vinden? Dat zie je in deze gezellige video! 

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de andere redactieleden bekijken, verschillende Q&A's en meer.

Bubble tea: yay or nay? 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lisanne - Vrijdag 25 augustus 2023 14:00
Jullie melige bui is aanstekelijk, haha! 🙂
Maya - Vrijdag 25 augustus 2023 15:13
Bij welke supermarkt hebben jullie deze gehaald?
Irene - Team Proud2Bme - Vrijdag 25 augustus 2023 15:47
Bij de Jumbo!
britneyangel - Vrijdag 25 augustus 2023 15:59
wat een leuke video, leuk dat er weer eens een proefvideo is, is weer lang geleden.
en leuk om daniel te zien in een video!
britneyangel - Vrijdag 25 augustus 2023 16:00
ik kende het ook niet, ik had het ook nog nergens gezien of gehoord.
patro - Vrijdag 25 augustus 2023 16:21
jaa Irene als je yt'ers vetgezellig en Joycherikken volgt dat word je overstelpt met nieuwe productenvideo's hoor, incl. beoordeling! Leuk dit weer te zien en @Daniël ik ben ook een bubbleteaboomer. Ik zou er niet blij van worden. ook mega duur toch?
Nerd - Vrijdag 25 augustus 2023 17:29
Wat een heerlijke video!
Anne-Maria - Vrijdag 25 augustus 2023 18:28
Genieten dit :). Ik heb zelf nog nooit bubble tea op. Het idee dat er 'stukjes'/zogenoemd bubbles in m'n drinken zitten lijkt me gewoon vies, haha.
Shelly - Vrijdag 25 augustus 2023 22:23
Tot nu toe gedacht dat Daniel een man was…:D
Shelly - Vrijdag 25 augustus 2023 22:23
Door de naam…
Bas - Zaterdag 26 augustus 2023 01:22
Voor het eerst (en het laatst) in 2002 in Toronto/Canada geprobeerd, niet per se vies, but I just didn't get the hype... (om er zo'n "halve Engelse zin" achter te plakken...)

Hoewel ik net als Irene een "Millenial/Generation (wh)Y" ben, zij het in mijn geval een vroege, en Irene een late variant, kan ik me in deze video toch meer vinden in de "Boomer" reactie van Daniël...
(Alhoewel ik me de Gulden (ƒ) ook nog heel goed kan herinneren, hoef ik niet om te rekenen om € 4,- Euro ook belachelijk duur te vinden...)

En om een (veel te duur schreeuwerig) drankje als een "Fashion accessory" te zien vind ik eigenlijk meer iets voor de schaamteloosheid van de "Zoomers/Generation Z"...

Vraag me ook af hoeverre de verschillen tussen generaties niet ook gewoon leeftijdsverschillen zijn... Zou Irene hier over 10/20 jaar met de zelfde gevoelens op terugkijken?
Bas - Zaterdag 26 augustus 2023 01:30
P.S.
Voor het geval dit verkeerd opgevat wordt; zo is het niet bedoeld.
Gewoon laconiek (facetious in het Engels) om over na te denken, en jezelf niet al te serieus te nemen...
Roos - Zaterdag 26 augustus 2023 10:13
Altijd leuk deze video’s!!Ideetje:is t mogelijk x opname te doen v product waar jullie veel moeite mee hadden (zo niet onmogelijk) was recepten tijdens jullie ES.Ik ben zelf bijv vooral met friet en snacks heel veel moeite.Pizza/pannenkoek gaat in vergelijking daarmee me stuk makkelijker af,Thx iig!!
Bas - Zaterdag 26 augustus 2023 11:31
Ben wel benieuwd Roos; weet/ben jij je ook bewust waarom je meer moeite met het een had (hebt?), dan het ander?
Is dat omdat je het een lekkerder vind dan het ander, en bang bent om daar tijdens het eten in door te slaan, of heeft het een andere reden/associatie?
Ik vindt het moeilijk om een onderscheid te maken tussen die twee; zou je allebei kunnen zien als een mogelijke combinatie van zoet/hartig... Is het dan de vorm/portie? Of is het gewoon een persoonlijke voorkeur/afkeer?
En hoe ga jij daar nu mee om?
Sterkte!
Roos - Zaterdag 26 augustus 2023 10:13
Recepten =tijdens