Trend: Off shoulder tops

 

Vroeger droeg ik al vaak off-shoulder shirtjes en was dat echt een mode trend. Inmiddels is de trend weer helemaal terug van weggeweest. Je ziet ze tegenwoordig in heel veel winkels en webshops. De trend waarbij de schouders bloot zijn of in ieder geval één ervan. Het gaat dan niet om strapless shirtjes want deze off shoulder tops hebben wel mouwtjes, alleen lijkt net net alsof ze een beetje afgezakt zijn. Vorig jaar zagen we al steeds meer off-shoulder jurkjes, maar nu zijn de tops toch ook echt aan de beurt. In deze blog vinden jullie een verzameling van leuke tops die onder deze trend vallen en natuurlijk vinden wij het leuk om onder deze blog in de comments te lezen wat jullie hiervan vinden. ♥

offshoulder

Toen ik bedacht deze blog te schrijven vond ik in eerste instantie dat ik te oud was voor dit soort shirts. Het slaat eigenlijk nergens op, maar dat vond ik omdat ik het vroeger vaak droeg en toen was ik nog wel een stuk jonger. Nu ik hier eenmaal mee bezig ben zie ik dat de tops er in zoveel soorten zijn, dat er ook echt wel wat bij kan zitten voor iedere soort vrouw van verschillende leeftijden... ik heb nog geen off shoulder top in mijn kast maar wie weet in de toekomst...

Pull & Bear

pullandbear

top

top

top

H&M

offshoulder

offshoulder

offshoulder

offshoulder

Asos

top

asos

asos

offshoulder

asos

asos

offshoulder

tops

asos

asos

asos

off shoulder

Zara

zara

Boohoo

boohoo

BOOHOO

boohoo

offshoulder

offshoulder

Welke vind jij het leukste en draag je zelf off-shoulder tops?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Roeline - Zaterdag 16 mei 2015 10:08
Leuk hoewel ik het zelf nooit draag! Vind wel dat je op moet passen hoe het zit, als het te wijd en los zit vind ik het slordig en ordinair staan, als je dan ook maar iets doet kijk je meteen helemaal naar binnen omdat het al zo laag zit. Maar gewoon een mooi strak truitje met mooi aansluitend laag om de de schouders, dat vind ik wel mooi!
ik - Zaterdag 16 mei 2015 10:16
ik vind 2 schouders niet zo mooi 1 wel heel leuk!
Els - Zaterdag 16 mei 2015 12:01
De onderste rode vind ik erg leuk. Ik kan hem alleen niet vinden op de website van boohoo. Ook niet onder de zoekterm "off shoulder". Kan iemand hem vinden? Ik zou hem graag bestellen.
m. - Zaterdag 16 mei 2015 12:45
Oh jaaa! Of shoulder vind ik altijd erg mooi! Alleen kan ik nooit een fijne strapless bh vinden die niet afzakt of alles plat drukt. Iemand daar een goede tip voor?
Ingrid - Zaterdag 16 mei 2015 12:54
Mooi ja! Vrouwelijk!
Odette - Zaterdag 16 mei 2015 14:43
Ik vind het wel mooi, maar niet als ze er super vierkant uit zien (gewoon recht van de bovenkant). Ik heb ook geen strapless bh's, dat is ook een beetje lastig.
cupido - Zaterdag 16 mei 2015 18:01
Ik vind het supermooi! Maar we mogen geen blote schouders op school :-(
Op dat gebied zit ik echt in een strenge school
Anoniem - Zaterdag 16 mei 2015 19:05
Een iets nonchalant afgezakte schouder (meestal ook aan één kant) vind ik wel heel mooi, maar dit vind ik echt allemaal veel te extreem (en bij gebrek aan nonchalance ook best wel ordinair). Vind het er gewoon heel raar uitzien.
Fems - Zaterdag 16 mei 2015 21:32
Srry, dat ik commentaar geef.. Maar ik vind die eerste vrouw, waarvan een achter- en zijaanzicht van te zien is... Geen geschikte foto voor deze site. Leuk truitje maar als je even naar haar benen/ (geen) kont kijkt.. Is ze onnatuurlijk dun. Srry, maar..
Maanmeisje - Zaterdag 16 mei 2015 22:47
Kan leuk zijn!
*** - Zondag 17 mei 2015 08:29
Ja! Ik draag vaak blousjes of een trui met 1 schouder bloot. Vind ik zo'n heerlijk nonchalant effect hebben :-)