Kleurtjes van voorjaar 2016

 

Afgelopen winter waren er vooral donkere kleuren en aarde tinten te vinden in de make-up schappen. Hoewel ik deze kleuren ook best mooi vond, ben ik wel weer toe aan wat vrolijkere kleurtjes. Ik vind dit ook wel erg passen bij het voorjaar waarin alles weer begint te bloeien en het zonnetje weer vaker gaat schijnen. Elk jaar is het dan even wachten op welke kleuren er in de make-up collecties komen en ik moet zeggen dat ik nu al dol ben op de vrolijke kleuren voor het voorjaar van 2016! Hieronder alvast een voorproefje.

make up

Vorig jaar waren er vooral veel felle kleurtjes en ik vind dat niet altijd even mooi. Ik vind dat iets minder netjes staan en omdat ik niet zo snel felgeel of felgroen zou kiezen, blijft de keuze vaak wat beperkt. Dit jaar ben ik er echter helemaal klaar voor, want dit voorjaar zien we vooral veel zachte kleuren terug. Het ziet er erg fleurig uit. Nagellakjes blijven mijn favoriet. Ze zijn er in zoveel kleuren en je kunt ze vinden met allerlei soorten glitters. Zelf hou ik het graag simpel maar varieer ik met kleurtjes. Zoals ik eerder zei ben ik geen fan van felle kleuren, maar deze zien er wel erg leuk uit! Ik denk dat ze ook makkelijk te matchen zijn met fleurige kledingstukken. 

nagellak

bron

opi

 

opi

bron

essence

essence
bron

Na de wintermaanden mogen de lipjes weer verwend worden met een fleurig kleurtje. In de winter worden de kleurtjes wat neutraler zoals rode lippenstift of geen omdat er vooral lipbalsems gebruikt worden. Met deze vrolijke voorjaarskleurtjes wordt de lente op de juiste manier ingeluid. Er zijn allerlei varianten zoals lippenstift, lipgloss, etc. 

mac
bron

essence
bron

Soms verandert de kleur van ogen een beetje met het seizoen mee. Sommigen hebben felblauwe ogen in de zomer terwijl hun ogen in de winter grijs/groen zijn. Lijkt me lastig om daarbij de juiste oogschaduwkleur te kiezen. Ookal zullen deze kleurtjes niet bij alle oogkleuren passen, zien ze er wel erg leuk uit. 

 

mac
bron

essence
bron

Nu nog wat warme en fleurige blosjes en je kunt er weer helemaal tegenaan dit voorjaar. Hoewel ik dit zelf niet gebruik, vind ik het vaak wel erg mooi staan als het subtiel gebruikt wordt. Met deze mooie neutrale huidtinten moet dat vast goedkomen. Het geeft vaak net even wat meer kleur in het gezicht.

blush
bron

essence
bron

Wat vind jij van deze kleurtjes? Ben jij alweer klaar voor de lente?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Laura - Maandag 29 februari 2016 12:14
Mijn ogen worden in de lente "mooi" pastel-roze door de hooikoorts...
Melissa Otterman - Maandag 29 februari 2016 12:54
@laura herkenbaaarršŸ˜­šŸ˜‚
Black Tiger - Maandag 29 februari 2016 15:17
Mooie kleurtjes!