Roze kleding is voorjaarstrend

 

Roze kleding is iets wat vaak geassocieerd wordt met vrouwelijkheid en het heeft ook vaak wel een zoete, vrolijke en speelse uitstraling. Hou je van roze? Dan heb je geluk! Het dragen van roze kleding is namelijk de voorjaarstrend van 2016 en natuurlijk kun je het gewoon heel de zomer door dragen. Dat kan natuurlijk altijd want je moet lekker dragen wat jij leuk vindt, maar roze zal dus veel in de winkels terug te vinden zijn. Als jong meisje hield ik al van roze en nog steeds vind ik het een mooie vrolijke kleur. Ik heb bijvoorbeeld een knal roze jas die ik zeker weer veel ga dragen als het zonnetje lekker schijnt maar ik vind vooral de oud roze en pastel roze tinten op dit moment erg mooi.

Ondanks dat roze vaak geassocieerd wordt met kinderlijkheid en meisjes-achtig.. hoef je je er niks van aan te trekken! Het is een mooie kleur die geweldig past bij dit seizoen, net als alle andere pastel kleuren. Het maakt niet uit hoe oud je bent om roze te dragen.

roze kleding

Je kunt natuurlijk helemaal zelf beslissen hoe je het combineert. Je kunt kiezen voor een vrouwelijke, schattige look en het bijvoorbeeld combineren met lichte pastel kleuren zoals baby blauw, lichtgroen, crème en wit. Ik vind dit vaak heel mooi voor het voorjaar, zeker wanneer je al een gezond kleurtje hebt van de zon. Je kunt ook kiezen om het te combineren met wat meer donkere kleuren zoals donkergrijs of zwart. In combinatie met sneakers, stoere laarzen of een biker jasje kun je er al een heel andere, iets minder lieve outfit van maken. Je kan er dus eigenlijk alle kanten mee op en in deze blog verzamel ik een aantal leuke roze items in allerlei tinten voor jullie ter inspiratie.

Modemusthaves

jurkje

bomberjack

schoenen

Asos

asos

asos

asos

asos

asos

asos

asos

asos

asos

schoenen

schoenen

schoen

tas

tassen

H&M

h&m

roze

kleding

H&M

roze

Selected

selected

selected

selected

Is roze kleding iets voor jou en hoe zou jij het combineren?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Iris - Zondag 8 mei 2016 10:20
Ik heb die oud roze blazer van h&m en ik ben er echt dol op. Ik combineer deze graag met kleuren als zwart, grijs of wit.
S. - Zondag 8 mei 2016 11:45
Nee. Ik heb nog wel wat roze in de kast en dat draag ik misschien nog wel eens, maar ik koop geen roze meer. Niet mijn kleur.
*** - Zondag 8 mei 2016 11:50
Moooi! Alleen sta ik absoluut niet met pastelkleuren. en zo fluo-roze is niets voor mij.
A - Zondag 8 mei 2016 12:02
I love it!
Anoniempje - Zondag 8 mei 2016 12:15
Ik combineer zalmroze graag met wit
Plienelien - Dinsdag 10 mei 2016 23:40
Ik draag bijna altijd wel iets met roze. Vooral jurkjes. Blij dat roze de komende tijd goed te koop is!