Met je Pyjama op straat

 

Ik zie het nog niet snel gebeuren dat ik in mijn pyjama naar mijn werk ga, maar volgens fashion bronnen schijnen op pyjama's geïnspireerde outfits helemaal hip te worden BUITEN JE BED. Lekker makkelijk na een nachtje slapen je bed uit springen, schoenen aan en naar school gaan. Het klinkt niet verkeerd, maar het idee staat me toch wat tegen. Ik kan me ook nog niet helemaal voorstellen dat ik niet vreemd zou opkijken als mijn collega morgen ineens in pyjama naar de redactie komt.

Tijdens deze koude winterdagen zou ik het daarentegen soms best fijn vinden. Het is immers altijd zo'n freezing moment om na een nachtje onder de warme wol in die lekker zittende pyjama deze uit te trekken! Anyway, de op pyjama die je het meest ziet als outfit voor buiten is het wat ouderwetse model: het pyjamajasje met de wijd vallende broek. Ikzelf draag eigenlijk nooit zo'n pyjama, al vind ik het mannenmodel (blauw of blauw met witte streep) altijd wel erg sexy staan bij een vrouw.

pyjama

In deze blog laat ik je een uitgebreide reeks aan pyjama's zien die je dus volgens fashion bronnen ook buiten zou kunnen dragen. Mocht je hier nou niets voor voelen, dan zijn ze ook prima voor in bed ;)

Asos Pyjama's

pyjama

pyjama

pyjama

pyjama

pyjama

pyjama

pyjama

pyjama

Zalando Pyjama's

pyjama

pyjama

pyjama

pyjama

pyjama

H&M Pyjama's

pyjama pyjama

pyjama pyjama

pyjama pyjama

 

Wehkamp Pyjama's

pyjama

pyjama

pyjama

Zou jij met je pyjama over straat gaan?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

S. - Zondag 7 februari 2016 10:28
Ja, duh. Gewone kleding is zó overschat.

:')
Honeychild - Zondag 7 februari 2016 10:31
Ga op een zondagmorgen maar eens naar een Albert Heijn in Amsterdam; allemaal studentjes die in pyjama croissantjes komen halen, haha!
L - Zondag 7 februari 2016 10:45
De 3de van Zalando zou ik nog overwegen, voor de rest durf ik dit niet, hoor xD
VliegjeVeerle - Zondag 7 februari 2016 10:56
Haha @Honeychild, ik wou net zeggen! Ik kan ook wel een aantal supermarkten opnoemen waar een pyjama de dresscode is op brakke ochtenden.
miserable - Zondag 7 februari 2016 11:08
dan hoop ik stiekem dat er een van je medewerkers morgen in pyjama verschijnt op de redactie
Laura - Zondag 7 februari 2016 12:18
En hoe zien ze dat voor zich, zo met blote voeten?
Rebecca - Zondag 7 februari 2016 12:34
@Laura, nee joh, niet met blote voeten, gewoon lekker uggs eronder aantrekken haha

Ik loop echt best wel vaak in m'n pyjama naar buiten. Ontbijt halen bij de albert heijn of de hond uitlaten of zo.
Miekio - Zondag 7 februari 2016 13:32
Zolang er nog een twijfel kan bestaan of het gewoon een huispak ofsportkleding is, doe ik dat gerust hoor. Staat genoeg tussen wat ik zó naar buiten zou dragen.
Wel vind ik het vies om hetzelfde in de nacht te dragen: dat doe ik dus niet. Wat ik op straat aan had, ga ik niet mee mijn bed in.
Anne-Maria - Zondag 7 februari 2016 14:40
Haha, toen mijn hondje nog zindelijk moest worden deed ik het weleens. Nu doe ik het uiterst zelden; alleen als de kans heel klein is dat ik iemand tegenkom op straat. De pyjama's van Asos zijn leuk!
i - Zondag 7 februari 2016 16:40
de gestreepte is leuk
Hanneke - Zondag 7 februari 2016 17:49
Kan best hoor, nu met carnaval :p
vanAnaarB - Zondag 7 februari 2016 23:18
Uggs zijn ook net sloffen...
In mijn pyjama zie ik mezelf nog niet maar de supermarkt gaan. Maar ik ga soms wel op mijn sloffen haha! Die zijn zwart en onder een spijkerbroek of joggingbroek valt het alleen op als je er goed naar kijkt.
Lost girl - Maandag 8 februari 2016 00:55
Ik vind ze adorable! Sommige zou ik heel lekker en mooi vinden voor bij de yoga.
mire - Maandag 8 februari 2016 19:48
jeeh nice!!
Sanne - Dinsdag 9 februari 2016 15:24
Die laatste drie van H&M zou ik zo mee naar buiten gaan hoor! Is gewoon een legging met een lekker warme trui, dat is dus gewoon je spijkerbroek vervangen door een legging. Ik zou er denk ik niet mee naar school gaan, maar verder denk ik dat het gewoon kan hoor.
JustmeNici - Dinsdag 9 februari 2016 22:13
Ik ga op zondag ook in mn joggingbroek en een sweater naar buiten, hond uitlaten of chillen met vrienden, dus waarom niet? Erg fijn als je baaldag hebt, gewoon een keertje niet aankleden.