Haartrends najaar 2013

 

Meestal draag ik mijn haar los of simpel in een staart of knotje. Ik mis vaak de inspiratie om er iets anders mee te doen en als ik haast heb, ga ik al helemaal niet uitgebreid voor de spiegel staan. Best zonde eigenlijk. Nouska en ik zijn op kantoor verschillende haartrends voor het najaar uit gaan proberen. Wij hopen dat jullie het leuk vinden om het resultaat hiervan te zien.

Wat in het najaar en de winter van 2013/2014 vooral terug komt wat betreft haarkleuren, zijn de highlights. Dit is iets wat we jaren geleden ook veel zagen. Highlights zorgen voor mooie diepte in het haar. De komende seizoenen zie je ook veel punk met heftige kleuren en assymetrische kapsels. Daarnaast is de pony wat meer rond in plaats van recht of schuin. Maar er zijn dus ook leuke haartrends die je gewoon zelf kunt maken zonder je haar te knippen of te verven.

Haartrends voor het najaar en de winter van 2013/2014

♥ Lage vlecht
Een paar jaar geleden dacht ik altijd dat ik toch echt te oud was voor een vlecht. Toch vind ik het eigenlijk wel leuk en zie ik het ook weer steeds meer om mij heen. Eigenlijk is het best leuk en kan het ook gewoon. Je moet toch gewoon doen wat je zelf wil? Doe wat extra's met je vlecht. Vlecht bijvoorbeeld een stuk lint mee.

Vlecht

♥ Kleine vlechtjes
Wil je je haar los maar toch iets extra's? Kleine vlechtjes in je haar kan ook. Ik vind het heel leuk dat het niet zo opvalt. Het zorgt een beetje voor een verrassingseffect.

Vlechtjes

♥ Lage rommelige staart
Een staart is eigenlijk altijd wel goed, maar soms misschien een beetje saai. Wat je deze herfst veel ziet is een paardenstaart die zo laag mogelijk zit. Een beetje rommelig en eventueel plukjes die er uit hangen. Super snel gemaakt ook.

Staart

♥ Volume
Volume en dan het liefste zoveel mogelijk! Dat is dé trend van de komende seizoenen. Met krullen, getoupeerd, los, half opgestoken of in een staart. Het kan allemaal. In dit kapsel hebben we de bovenkant opgestoken en getoupeerd en aan de onderkant krullen gemaakt.

Nouska's haar volume en krullen

Vlecht - knop combi
 Ik draag regelmatig mijn haar in een knotje, gewoon omdat het makkelijk is. Maar dit is eigenlijk veel leuker. Het is ook iets wat je steeds meer ziet en gaat zien de komende tijd. Je kunt dit maken door je hoofd voorover te buigen en dan in te vlechten. Maar dat is niet heel makkelijk. Wel heel leuk om te proberen hoor ;). Het is ook leuk om het een keer met een vriendin uit te proberen.
 
Haar vlechten Vlecht en knot combinatie
 

♥ Fake pony
Als je eenmaal een pony in je haar hebt, zit je daar toch een tijdje aan vast. Het kan heel leuk zijn. Ik heb zelf aan aantal jaar geleden voor het laatst een pony gehad. Wat ik wel een minpunt vind, is dat het best snel groeit en dat je dan een beetje een ongelukkige lengte krijgt. Kies je ervoor om het weer bij te knippen of om het te laten groeien? Wanneer je een 'fake' pony maakt, is dit probleem opgelost. Maak een zijscheiding en haal een pluk haar over je voorhoofd. Zet het aan de zijkant vast met speldjes en laat de rest van je haar hier overheen vallen. Klaar!

fake pony

♥ Sleek back
Super strak en steil naar achter, dat is iets wat je nu veel ziet bij celebrities en ook deze herfst en winter. Leuk voor een feestje? Je maakt het eigenlijk heel simpel. Kam je haar strak naar achter en doe er veel haarlak in. Je kunt eventueel het haar hieronder touperen waardoor het een beetje bol staat aan de voorkant.

Sleek back

♥ Wet look
Dit is een beetje een gewaagde trend die je kunt maken met veel gel. Op deze foto is mijn haar vooral heel nat maar dat blijft natuurlijk niet de hele dag zo zitten.

Wet look

Wat vind jij een leuke haarstijl voor het najaar?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

PluiS - Maandag 14 oktober 2013 10:31
De lage vlecht is echt super leuk, vooral met een lint erdoorheen. Nu mijn haar nog even wat laten groeien... ^^
N - Maandag 14 oktober 2013 11:05
De kleine vlechtjes vind ik echt heel leuk! Jammer dat m'n haar onderin zo dun is :( maar ik ga het toch proberen :)
ilovetoeat - Maandag 14 oktober 2013 11:16
jullie hebben zulk mooi haar !!!!!
Lot1995 - Maandag 14 oktober 2013 11:26
paardenstaart, vor elke dag.
kleine vlechtjes,
volume(jaloers....)
Love-to-be-proud - Maandag 14 oktober 2013 12:14
Haha Laura, die fake-pony staat echt anders!
Wel heel leuk hoor! ;)
De andere foto's zijn ook heel gaaf!
nichten ♡ - Maandag 14 oktober 2013 14:30
Yolo swekk
nichten - Maandag 14 oktober 2013 14:31
Die kleine vlechtjes zijn helemaal wouwiehouwie!!!!
nichten - Maandag 14 oktober 2013 14:32
En die vlecht met knot is supe!!! ♡♡♡♡♡♡♡♥
Haremaje - Maandag 14 oktober 2013 14:56
Die fake pony vind ik niet mooi. De vlecht vind ik mooi en getoupeerd met krullen ook. :)
Paula - Maandag 14 oktober 2013 16:10
De wet-look zou ik niet maken met alleen heel veel gel. Je kunt het beste na het wassen niet al te veel gel over je nog natte haar verdelen. Dan droogt het als wet-look op
Maanmeisje - Maandag 14 oktober 2013 17:13
De vlecht-knot combi, maar vooral de lage vlecht, vind ik erg leuk :)!
Black Rose - Maandag 14 oktober 2013 17:20
Wauw Laura, jouw ogen. En Nouska, je ombrehaar, jullie zijn prachtig.

Ok, ik ga denk ik vaker bij mijzelf mijn haar krullen. :)
Daf - Maandag 14 oktober 2013 23:39
De kleine vlechtjes zijn echt leuk. En mooie foto Nouska! :)
hoi - Dinsdag 15 oktober 2013 22:20
Mooi hoor
Laura - Woensdag 30 oktober 2013 17:41
De meeste vind ik wel mooi, enkel de wetlook, net of je haar vettig is! Maar als het regent is het natuurlijk top dan heb je een excuus ;)