Kleding waar je blij van wordt

 

Een kledingstijl is iets wat voor iedereen anders is. Net als dat je van bepaalde kleding extra blij wordt en van sommige dingen juist weer niet. Ondanks dat iedereen van iets anders blij wordt, zijn er wel wat dingen waar veel mensen zich misschien in kunnen herkennen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan shirts met leuke schattige afbeeldingen of motiverende teksten. Of kleding met vrolijke kleuren en felle prints. In deze blog verzamel ik wat leuke items die er misschien wel voor kunnen zorgen dat jij je wat beter voelt.

Stemming en kleding
Je kledingkeuze kan invloed hebben op je stemming maar andersom kan het ook het geval zijn. Het is niet voor niks dat veel mensen die zich somber en verdrietig voelen vaker neigen naar zwarte kleding. Dit kan er zorgt er voor dat ze eigenlijk uitstralen hoe ze zich voelen, en dat kan fijn en comfortabel voelen, maar het kan ook een andere kant op werken.

 kleding

Kleding kan er namelijk ook echt wel voor zorgen dat je je beter voelt. Natuurlijk niet altijd en bij iedereen, maar als ik bijvoorbeeld thuis kom na een zware dag en ik voel mij niet zo goed, voel ik mij echt wat beter als ik lekker op de bank kan hangen in een joggingbroek. Daarnaast kost het mij vaak extra moeite om op een slechtere dag leukere kleding aan te trekken, maar als ik dit doe, ben ik vaak wel blij dat ik dit heb gedaan. Ik voel mij dan beter.  

♥ Vrolijke kleurtjes en prints
Zo kunnen bijvoorbeeld vrolijke kleurtjes en leuke prints er ook voor zorgen dat het je stemming positief beïnvloed. Niet alleen jouw stemming kan hierdoor beinvloed worden, maar ook van mensen in jouw omgeving. Je zult ook sneller fijne reacties krijgen hierop en dit kan jou misschien ook wel goed doen. Hieronder een aantal leuke fashionitems met vrolijke kleurtjes en printjes.

prints
Asos

prints
Asos

print
Asos

prints
Asos

prints
Asos

♥ Schattige en leuke opdrukken
Ik had een paar jaar geleden een heel leuk shirtje van Zara met een olifant erop die getekend leek. Elke keer als ik die aan had en in de spiegel keek, werd ik daar ook oprecht blij van. Ik heb ook zo veel reacties gehad op dat shirt en hem met veel plezier gedragen. Het was dan ook moeilijk toen ik hem weg moest doen omdat hij te klein werd. Oke, de telefoonhoesjes behoren niet per se tot kleding, maar ik vind ze wel heel leuk! 

katten trui
Asos

katje
Asos

schattig shirt
H&M

micky mouse
Asos

simpsons
Zara

shirts
Forever21 

hoesjes
Asos

♥ Motiverende en leuke teksten
Shirts met leuke of motiverende teksten kunnen kracht geven en dit kun je weer uitstralen.  Ik hoor weleens van mensen die dit veel dragen dat zij zich er echt beter en zelfverzekerder door voelen. Een tekst kan ook laten zien hoe zij zich voelen en waar ze mee worstelen... dat wordt soms ook fijn gevonden. Het kan dan helpen net wat meer zelfvertrouwen uit te stralen. Hierbij een aantal leuke items met motiverende en leuke teksten. Je ziet ze steeds meer en worden ontzettend veel verkocht.

zara
Zara

modemusthavesModemusthaves

modemusthavesModemusthaves

mango
Mango

wish
Pull & Bear

shirt
Pull & Bear

pull&bear
Pull & Bear

pull and bear
Pull & Bear

pullandbear
Pull & Bear

shirt
Mango

shirt met tekst
Asos

♥ Comfi kleding
Iets waar ik zelf heel blij van word, is comfortabele kleding zoals leuke sokken, pantoffels en een joggingbroek. Op een regenachtige of drukke dag kan ik er enorm naar uitkijken om lekker een slobbertrui en joggingbroek aan te trekken en op de bank te kruipen. 

pyjama
H&M

joggingbroek
H&M

pantoffels
Ebay 

panda
Ebay

Van wat voor kleding word jij vrolijk?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

anor - Zondag 18 oktober 2015 10:26
ik heb geld nodig :O
Fran - Zondag 18 oktober 2015 11:10
Ik houd erg van kleding van mooie stoffen in kleuren en/of patronen ,die met elkaar harmoniëren.Daar kan ik echt van genieten, al was het alleen maar om ernaar te kijken.

Toch word ik ook het blijste van comfy kleding omdat ze zo zacht zijn en ik mij er vrij in kan bewegen.En ja,ook van outdoor kleding en dan naar buiten !
Anoniem - Zondag 18 oktober 2015 11:30
Ik hou niet van grote en opvallende prints, ik vind het voor mezelf ook snel kinderachtig worden.
Geef mij maar sober en gemakkelijk, beetje basic met een tikkeltje meer daar word ik vrolijk van
Lieke - Zondag 18 oktober 2015 12:04
Leuke kleding. Jammer dat er op deze site dan dunne modellen worden geplaatst. Maar helaas is het lastig om hier andere foto's voor te zoeken kan ik begrijpen.
@lieke - Zondag 18 oktober 2015 12:27
kijk eens goed, er zitten ook 'plus size' modellen tussen. en het is nu eenmaal een fijt dat op kleding websites niet heel vaak gezonde modellen gebruikt worden. probeer te onthouden dat deze meiden levende kledinghangers zijn en niet het ideaalbeeld van hoe een vrouw er uit zou moeten zijn.
lola - Zondag 18 oktober 2015 12:45
Sommige kleren zijn heel kinderachtig vind ik. De rustige prints vind ik wel cool
Lotje9 - Zondag 18 oktober 2015 16:54
Die mickey mouse trui is geweldig!! :D
waar kan je die kopen? (op de site van asos kan ik m niet vinden...)
inge1.0 - Zondag 18 oktober 2015 18:28
Ik word heel vrolijk van de tops en sweaters van Pull and Bear er staan vaak leuke en grappige teksten op maar zijn toch lekker basic
BT - Zondag 18 oktober 2015 19:13
dat katje is zooo leuk!
en die mickey mouse trui trouwens ook!
x
*** - Dinsdag 20 oktober 2015 18:46
Ik word vrolijk van eerlijke kledij die geproduceerd wordt zonder kinderarbeid :-) En verder vooral van zachte stofjes.
marleen - Dinsdag 20 oktober 2015 21:16
ik hou wel van dat katje uit de borstzak
en van die sloffen uiteraard