Kleding in geel, zwart en wit

 

Een nieuwe trend voor deze zomer zijn de kleuren geel, zwart en wit. Geel is een kleur die je niet vaak ziet in kledingkasten. Daarom is het een uitdaging om deze kleur te gaan combineren. Ik heb zelf niet veel gele kleding in mijn kast hangen, terwijl ik het toch een kleur vind die echt bij de zomer hoort. Wanneer ik deze kleur zie, krijg ik al snel dat lente/zomer gevoel. In dit blog ga ik jullie een aantal mooie gele kledingstukken laten zien die gecombineerd zijn met een andere kleur. Bijvoorbeeld met zwart en wit. Wie weet kan het jullie inspireren.

geel, zwart en wit

Op veel verschillende modesites en in kledingwinkels kom je deze kleur al tegen. De gele kledingstukken zijn te vinden in verschillende tinten. Van wat linker pastelgeel tot zonnebloemgeel. Is het niet echt jouw kleur? Misschien verandert dit door deze producten.

ASOS

blazer asos

asos set

jurkje asos

jurkje asos

Nelly

jurkje nelly

jurkje nelly

nelly set


jurkje nelly

broek nelly

blouse nelly


Zalando

jurkje

zalando
jurkje zalando

blouse zalando

Bijenkorf

bijenkorf set

bijenkorf set

bijenkorf set

bijenkorf blouse

 

Boohoo

boohoo jurk

boohoo shirt

boohoo set

jurkje boohoo

boohoo rok

Wat vind jij van deze trend?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Marijke - Zaterdag 26 april 2014 11:35
Als ik de titel las, dacht ik meteen dat het écht heel lelijk zou zijn... maar nu ik de foto's zie, vind ik het eigenlijk wel leuk. Die jurken van zalando zijn echt wel super!
Nikki - Zaterdag 26 april 2014 18:18
Zitten zeker leuke items tussen!
Ingrid - Zaterdag 26 april 2014 23:41
Ja te gek, ik hou echt van deze kleurencombi! Vooral het jurkje Lasla van Nelly, wit colbertje en de zwarte hakjes vind ik heel mooi! De Zalandojurkjes en times van de Bijenkorf zijn ook top!
michelle - Zondag 27 april 2014 18:32
geel en rood is ook leuk!