Favoriete winkels in Utrecht van Sandra

 

Als ik ga winkelen dan ga ik meestal naar Utrecht. Ik heb hier heel wat jaartjes gewoond en vind het een fijne stad om lekker rond te lopen. Ik ga, in tegenstelling tot veel andere mensen, graag in mijn eentje winkelen omdat ik dan rustig allemaal winkels af kan zonder me bezwaard te voelen. Ik kan dan op mijn eigen tempo dingen bekijken en passen en de winkels die me niet interesseren makkelijk overslaan.

In deze blog vertel ik je naar welke winkels ik graag ga als ik in Utrecht ben. Het zijn niet per se hele bijzondere winkeltjes die je in andere steden niet hebt, maar ik vind het leuke winkels en kan er vaak slagen, dus vandaar dat ik ze graag met je deel. Ik hoop dat je het leuk vindt om te lezen. 

♥ Sissy-Boy
Vroeger vond ik dit altijd een winkel voor oude vrouwen maar de laatste maanden heb ik ontdekt dat het eigenlijk best een leuke winkel is. Ik vind dit dat er hele mooie spullen te koop zijn voor in huis en daarnaast vind je er mooie kleding van goede kwaliteit. Een tijdje geleden kocht ik bijvoorbeeld een aantal shirts bij Sissy-Boy in de aanbieding en die zijn nog steeds erg mooi. Ook heb ik wat leuke fotolijstjes in huis van deze winkel waar ik al een poos erg blij mee ben.  

♥ Hutspot
Dit mini-warenhuis is te vinden in het voormalig DE-café. Hutspot was al te vinden in Amsterdam, maar nu dus ook in Utrecht. Deze winkel is een concept-store en vind ik er qua inrichting al heel erg mooi uitzien. Ook in deze winkel worden weer verschillende dingen verkocht, waaronder kleding voor zowel mannen als vrouwen, maar ook accessoires en mooie dingen voor in huis. Ook is er een hoekje waar je koffie kunt drinken.

♥ Pull&Bear
Bij deze kledingwinkel slaag ik geregeld voor leuke, simpele shirtjes. Ik moet wel zeggen dat ik deze vestiging relatief klein en vaak wat rommelig vind, maar als ik de tijd heb en het niet al te druk vind, dan vind ik nog weleens wat leuke dingen voor een niet al te hoge prijs. Ik heb al een aantal keer wat leuke dingen gevonden die ik nu nog steeds met veel plezier draag. 

♥ Lush
Deze winkel ruik je natuurlijk al van kilometers afstand. Hier kom ik vooral graag om leuke cadeautjes te scoren. Standaard koop ik ieder jaar Snow Fairy, een mierzoete douchegel die rond de feestdagen te koop is en ruikt naar bubblegum. Verder worden er natuurlijk allerlei heerlijke producten voor onder de douche en in bad verkocht. Ook kun je allerlei verzorgingsproducten krijgen. De producten zijn, vind ik, soms wel wat prijzig maar zo nu en dan koop ik bijvoorbeeld een zeepje of een mini-douchegel en als ik er dan eenmaal mee onder de douche sta, vind ik het het geld meer dan waard. 

♥ Urban Outfitters
Deze winkel is er nog niet zo heel lang in Utrecht. Voorheen zat in dit pand een bioscoop en inmiddels dus een vestiging van Urban Outfitters. Als ik hier kom is het niet zo dat ik standaard de winkel uitga met een tas vol nieuwe spullen, maar ik vind het vooral een leuke winkel om rond te kijken. Naast kleding worden hier namelijk ook nog andere leuke spulletjes gekocht zoals accessoires voor in huis, boeken en hippe rugtassen. Ik vind het een leuke winkel om even doorheen te lopen en rond te kijken, ook als er niet per se iets is wat ik nodig heb.  

Wat zijn jouw favoriete winkels in Utrecht?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anna - Woensdag 31 augustus 2016 17:37
It's a present en Keck&Lisa!
Sparkle1991 - Donderdag 1 september 2016 10:00
Leuk om dit zo te lezen Sandra!
En, de winkels die jij tof vind in Utrecht, kan ik ook erg van genieten.
Verder word ik ook heel blij van:

- Het Kaufhaus
- Dille en Kamille
- Keck & Lisa
- Flying Tiger
- Voor koffie : 'T Koffieboontje en 35 ml.
Berry - Vrijdag 2 september 2016 01:08
De voortuin! Een super gezellig restaurantje waarbij je zelf eten mee mag nemen (en graag van elkaar geproefd word). Drankjes mogen niet zelf meegenomen worden. De supermarkt zit vlakbij maar een eigen recept is natuurlijk ook leuk!
Cristina6 - Vrijdag 2 september 2016 22:29
Nog niet in Utrecht geweest, maar 't lijken me alvast stuk voor stuk leuke winkels! :-) Ik heb al zin om te shoppen!
Leuke blog, Sandra!