Favoriete winkels in Den Haag van Nouska

 

In Den Haag ken ik inmiddels heel wat bijzondere winkeltjes. Daarnaast winkel ik ook graag tweedehands of stap ik de H&M binnen voor de concious collectie of de Sissy-boy. Deze twee laatste vind je gewoon in het shop-centrum van de stad. Zelf ga ik graag buiten die grote straat vol grote kledingzaken winkelen. Daar vind je net weer wat anderen dingen en is de sfeer heel anders. Ik laat je in deze blog weten welke winkeltjes ik graag bezoek als ik in Den Haag ga winkelen.

winkelen in den haag

♥ Villa La Luz
Dit leuke winkeltje zit buien het centrum, je vind het vlakbij de Frederik Hendriklaan in een zijstraat, de Bentickstraat. Villa La Luz verkoopt alles wat met lifestyle te maken heeft. Je kunt er mooie dagboeken kopen, veel interieur spulletjes, kleden, maar ook kleding en tassen. Er is ook kunst te vinden en alles wat je in de winkel vindt is Fair Trade. Ik vind de winkel ook gewoon erg mooi. Het is licht en heel sfeervol ingericht. Ik vind het een winkeltje dat je ook op vakantie binnen europa tegen zou kunnen komen, bijvoorbeeld in Spanje of Portugal.

villa luz

♥ Listed.
Deze winkel zit in een zijstraat van de Hoogstraat, in de Molenstraat. Listed. is een klein winkeltje waar je ook koffie kunt drinken. De winkel heeft onder andere jeans van Nudie, die ik erg fijn vind. Verder verkopen ze allerlei andere leuke merken, kaarten, tassen en wat interieur spulletjes.

hotspot den haag

♥ Vintage straatje
In Den Haag vind je vlakbij het centrum een straat die de ‘Papestraat' heet. Hier vind je verschillende vintage winkeltjes, waaronder Acendi, Vintage Shop en daar vlakbij, ook in de Molenstraat zit de Episode. Deze winkeltjes bezoek ik altijd even als ik de stad in ga, want wie weet zit er iets leuks tussen al die oude kleding! Bij Acendi worden soms ook Kilo Sales georganiseerd. 

Vintage Shop

♥ Bar enZo
Deze winkel vind je ook buiten het centrum, net zoals de eerste. Deze winkeltjes kun je makkelijk bezoeken met een OV fiets, als je niet in de buurt van Den Haag woont of een weekendje in de stad logeert bijvoorbeeld. Bar en Zo vind je in de Prins Hendrik straat, vlakbij het Zeehelden kwartier.

Bar en ZO

De winkel is van Barro en Zoë en staat vol met alles waar zij van houden. Heerlijke taart, koffie en sapjes, maar vooral ook alles voor in huis. Je vind er tweedehands kleding, vintage en nieuwe spulletjes, kookboeken en veel planten. Een super gezellige winkel, ook om even wat te gaan drinken tijdens het shoppen.  

Bar en Zo

♥ Collectiv.
Ook dit is een conceptstore, maar deze is heel erg groot. Je kunt bij Collectiv. ook taartjes eten en koffie drinken. De winkel is ruim opgezet en heeft echt ontzettend veel leuke grote en kleine ideeën te laten zien. Je kunt er kleding kopen, maar ook van alles voor in huis. De winkel is heel inspirerend en vermakelijk. Ik loop er altijd even naar binnen als ik in de buurt ben.

winkelen in den Haag

Wat vind jij van deze winkeltjes en wat zijn jouw favorieten?

liefs

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Diede - Maandag 5 september 2016 11:05
Betjeman & Barton (Denneweg en Aert van der Goesstraat)

La vie Bohieme (Aert van der Goesstraat)

Sissy Boy

De Kikkerkoning

Listed

Slingers (Wassenaar)