Favoriete winkels in Delft van Laura

 

Hoewel Delft niet een echte shopstad is, kun je er wel heel leuke winkeltjes vinden en leuke plekken om wat te gaan drinken en eten. Ik woon al sinds mijn geboorte in deze mooie en gezellige stad en ik zie steeds meer leuke nieuwe winkels en andere leuke hotspots verschijnen. Als ik echt veel dingen nodig heb, ga ik meestal naar Den Haag, Rotterdam of Amsterdam maar veel van deze onderstaande winkels zijn daar dan weer niet te vinden. Ik hou van kleine boetiekjes waar ze dingetjes hebben die ze niet overal verkopen. Hieronder een aantal tips voor als je een keer in Delft bent. 

Eerder schreef Sandra over haar favoriete winkels in Utrecht. Die blog kun je hier vinden en Nouska schreef een blog over haar favoriete winkels in Den Haag. Doe je liever inspiratie op voor webshops? We schreven eerder een blog over onze favoriete webwinkels.

favoriete winkels

♥ Bij Marlies
Bij Marlies is een leuk klein boetiekje die inmiddels al een aantal jaar op de beestenmarkt zit. Ze hebben veel kleding maar er worden ook sieraden en interieur accessoires e.d. verkocht. Ik vind het heel leuk omdat ze merken verkopen die ik mooi vind maar ook omdat de collectie regelmatig vernieuwd. Het is altijd leuk om hier even binnen te lopen om te kijken wat er allemaal nieuw in de winkel hangt. Het is net weer even wat anders en het zijn geen kledingstukken die je overal ziet. Verder zit Bij Marlies vooralsnog alleen in Delft.

bij marlies

♥ Hema Outlet
Sinds een paar weken zit er een Hema Outlet in Delft. Ik ben sowieso fan van de fijne spulletjes van de Hema maar een outlet is natuurlijk al helemaal geweldig! Ik vind de prijzen van Hema eigenlijk altijd al redelijk, dus op deze manier shoppen is al helemaal een feestje. Het is altijd maar de vraag wat er ligt maar daarom is het juist leuk om elke keer te gaan kijken. Ik heb een keer een dekbedovertrek voor een tweepersoonsbed gekocht voor €8,- euro en normaal ben je daar veel geld voor kwijt. Ze hebben vaak ook kaarsen, knutselspullen, speelgoed, kleding, etc.

hema

♥ Lazuli
Het is inmiddels al een hele tijd geleden, maar ik heb een tijd bij Lazuli gewerkt. Het is een grote kralenwinkel waar veel vrouwen hun creativiteit kwijt kunnen. Je kunt er sieraden kopen maar er staan ook bakken vol met kralen die je per stuk kunt uitkiezen en waar je zelf iets mee kunt maken. Je kunt alles zelf samenstellen en hulp vragen als dat nodig is. Je hoeft niet perse een afspraak te maken, als het rustig is kan je gewoon aan tafel gaan zitten met je spulletjes. Je kunt ook workshops doen met bijvoorbeeld vriendinnen. Hiervoor moet je wel een afspraak maken. Ik heb dat een hele tijd gedaan en het was erg leuk. Een aanrader voor als je creatief bezig wilt zijn en iets nieuws wilt leren.

lazuli

♥ De winkel
De winkel doet mij denken aan een winkeltje van vroeger. Dit is ergens ook wel zo, omdat het al een hele tijd bestaat. Het is een bijzonder winkeltje, heel klein en ze hebben enorm veel dingen variërend van kaarten, notitieboekjes, schaaltjes en speelgoed tot oorbellen, knopen en lintjes. Ik kom hier al sinds ik heel jong ben en dan ging ik altijd met mijn moeder mee. Het is echt een winkeltje dat bij Delft hoort. Als je eens in Delft bent, is het leuk om hier een bezoekje aan te brengen.

de winkel

♥ Instore conceptstore
Dit is een van de leuke nieuwe winkeltjes in Delft en het bestaat nog niet zo lang. De winkel is heel stijlvol ingericht en hangt vol met de nieuwste trends. Het is een winkel met een mooie collectie aan merken die nergens anders in Delft te vinden zijn. Je kunt er ook terecht voor leuke cadeautjes of interieur spullen. Je kunt een afspraak maken bij de instore kapper en je kunt je eigen veldboeket samenstellen. Dit is een screenshot van hun Instagram account.

instore

Ik word heel blij van leuke kleine boetiekjes en nieuwe winkels met kleding, interieur spullen, leuke kaartjes, cadeautjes, bijzonder eten, etc. Dus:... als je leuke tips hebt, laat het vooral even weten!

Wat zijn jouw favoriete winkels?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Door - Maandag 24 oktober 2016 11:58
KEK in Delft is super leuk om daar wat te gaan drinken of om te lunchen!
Romy - Maandag 24 oktober 2016 22:03
KEK is leuk! Of JANS! Alle 2 hele gezellige eet tentjes!