25 enkellaarsjes herfst 2015

 

Zomer is weer voorbij en dat betekent dat de slippers en sandalen jammer genoeg weer de kast in kunnen. Ook betekent dat wel dat het weer tijd wordt voor leuke enkellaarsjes. Ook deze herfst zijn ze niet te missen in de schoenenwinkels. Ik vind ze zelf ook altijd super leuk. Ze zijn netjes, maar toch soms wat speels en fleurig. Je kunt het zowel goed combineren onder nette kleding maar je kunt er ook een stoerdere outfit van maken. Ze zijn in allerlei soorten en maten te vinden. Ik zeg dat het weer hoog tijd wordt om te gaan shoppen.

enkellaars

Nu het weer vaker gaat regenen, vind ik een paar waterdichte schoenen onmisbaar. Lange laarzen zijn jammer genoeg niet voor mij weggelegd omdat ze vaak te smal zijn bij de kuiten. Deze pas ik vaak niet. Maar ik ben net zo blij met leuke enkellaarsjes! Ze staan nog steeds netjes en ik kan er ook prima een hele dag op lopen, in tegenstelling tot hoge boots met dunne hakken. Ook dit najaar zijn er leuke enkellaarsjes te vinden! Ik heb er een aantal voor jullie verzameld.

♥ Zalando

1

2

3

4

♥ Sacha

1

 

2

 

3

H&M

enkellaarsjes

laarsjes

enkellaarsjes

enkellaarsjes

♥ Invito

 

4

1

 

3

 

5

 

6

 

6

Welke zou jij wel willen hebben?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anne - Zaterdag 10 oktober 2015 10:41
Hmm, ik heb al hele mooie zwarte enkellaarsjes met veters erin. Helemaal blij mee!

Als ik hieruit moest kiezen, zou ik gaan voor de 4e van de H&M
Marjo - Zaterdag 10 oktober 2015 10:41
Die gebloemde Dr. Martens ❤️❤️❤️
liz - Zondag 11 oktober 2015 22:24
ik heb dr martins en zwarte leren chelseaboots. verder vind ik het al snel een beetje tuttig worden, met hak is echt niks voor mij.
Elke - Maandag 12 oktober 2015 12:21
Ik zou geen van deze enkellaarsjes willen hebben, want de hak vind ik bij allemaal te laag. Bij mij moeten hakken minimaal 12 centimeter hoog zijn, liefst nog hoger natuurlijk. Bovendien draag ik liever lange laarzen, dat is veel mooier dan enkellaarsjes.
Manon - Dinsdag 20 oktober 2015 16:37
Iemand bekend met het merk Fabulous Fabs? Ze hebben hele leuke en goedkope laarsjes maar hoe lopen ze en hoe lang gaan ze mee?