Schoenen trends herfst 2016

 

Ik ben dol op schoenen. Liefst zou ik iedere week wel een paar nieuwe schoenen kopen. Dat slaat natuurlijk nergens op, maar er zijn gewoon zoveel leuke en aparte schoenen dat ik altijd wel een paar zie staan dat ik er graag bij zou willen. Het is nu nog zomer, maar voor we het weten roepen we weer met elkaar dat we nauwelijks een zomer hebben gehad en zien we de bladeren van de bomen vallen. Dat is allemaal best deprimerend, maar gelukkig biedt dat ook ruimte voor wat nieuwe herfstschoenen! Langzaam vind je in webshops en winkels al de herfstcollectie liggen waaruit je goed kunt opmaken wat er deze herfst allemaal hip wordt.

In deze blog deel ik daarom een aantal schoenen trends voor de herfst van 2016. Ik ben zelf op moment erg fan van de loafers met hoge hak en de sneakers met plateau zool. Vorig jaar bestelde ik bovendien een paar prachtige enkellaarsjes die deze herfst schijnbaar helemaal de trend zijn. Ik kan ook niet wachten om die aan mijn voeten te schuiven.

schoenen trends herfst 2016

♥ Loafers met en zonder hak
Ik ben geen fan van de loafer slippers, maar wel van de loafers met een tikkeltje hoge hak. Deze eerste loafers van New Look vind ik dan ook prachtig. De lage loafers doen we erg denken aan alle schoenen die mijn moeder draagt, waardoor ik er vaak nog een beetje aan moet wennen dat die hip zijn, haha.

 

♥ New Look

loafers

loafers

loafers

loafers

loafers

 

♥ Enkellaarsjes
Deze laarsjes vind ik wel leuk. Ze zitten - als je een beetje goede koopt - lekker en je hebt ze snel aan. Ze staan direct vrouwelijk en ze lopen als de hak niet te hoog is ook goed. Het enige nadeel bij deze schoenen is dat je soms wat pijn kan hebben bij je enkels. Anyway, ik heb nog een prachtig paar in de kast staan, dus hoef voorlopig geen nieuwe enkellaarsjes te kopen.

♥ Zara

zara enkellaarsjes

zara enkellaarsjes

zara enkellaarsjes

zara enkellaarsjes

♥ & Other Stories

Laarsje & Other Stories

 

♥ Sneakers met en zonder plateauzool
De laatste tijd draag ik graag Sneakers. Ik heb een paar van Adidas en sinds kort een paar met plateauzool van Zara. Ik draag graag sneakers omdat ze lekker zitten, ze wel stoer staan en ik er een flink stuk op kan wandelen met mijn hond. 

Zara

sneakers zara

sneakers zara

sneakers zara

♥ & Other Stories

sneakers & Other Stories

sneakers & Other Stories

sneakers & Other Stories

sneakers & Other Stories

♥ Pumps met bandje 
Ik draag eigenlijk maar weinig pumps, enkel als ik een jurkje aan heb. Mooi vind ik het wel, maar die hak is altijd binnen no-time kapot bij mij én ik kan er geen uren op lopen. Toch wil ik binnenkort graag een paar mooie pumps kopen, maar dan zonder bandje. Pumps onder een spijkerbroek vind ik altijd wel sexy staan.

Zara

pumps zara

♥ & Other Stories

pumps bandje

pumps bandje

♥ Zalando

pumps bandje

♥ Ballerina's
Deze draag ik eigenlijk nooit meer. Vroeger had ik er best een aantal van en vond ik het heerlijk om erop te lopen. Het tweede paar van Zara hieronder vind ik erg stoer, anders vind ik het toch snel wat tuttigs hebben. Ik ben benieuwd of we dit de komende herfst echt veel gaan zien, want warm en droog lijkt het me niet.

Zara

ballerina

ballerina

♥ New Look

ballerina

ballerina

 

Ben jij in het bezit van één van deze schoenentrends?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lost girl - Dinsdag 20 september 2016 14:46
Nope, wat een Ć¼berlelijke dingen haha. Zelfs al zou mijn voet erin passen, moet je me heel veel geld geven wil ik hierop gaan lopen. :p
Mxxx - Dinsdag 20 september 2016 17:54
Leuk dat er ook sneakers bij staan šŸ˜ƒ De andere schoenen vind ik ook leuk, maar niet voor mijzelf ;)
Struggle4life - Woensdag 21 september 2016 04:26
Niks echt nieuws...
Erna - Woensdag 21 september 2016 06:26
Ik vind ook niet dat er iets nieuws bij is.Heel klassiek allemaal..
Zelf kan ik de schoenentrends nooit volgen omdat ik lastige voeten heb.Ik heb liever een paar goede schoenen dan een heleboel goedkope.