30x Veterlaarsjes en warme voeten

 

In de winter is het belangrijk om je lichaam goed warm te houden. Veel warmte verliezen we via ons hoofd maar wanneer je koude voeten hebt, is het heel moeilijk om het verder wel warm te hebben. Goede en warme schoenen zijn geen overbodige luxe in de winter. De laatste jaren zien we steeds meer veterlaarsjes en eerlijk is eerlijk, ze zijn ook heel erg leuk! In sommige laarzen zit een lekker warm vachtje waardoor je voeten lekker warm blijven. Verder vind ik het ook handig wanneer je lekkere dikke sokken in je schoenen kunt dragen. Daardoor blijven je voeten ook wat warmer. We hebben er een aantal bij elkaar gezocht en in deze blog voor je op een rijtje gezet.

Het koud hebben is iets wat bij veel meiden met een eetstoornis en zeker bij meiden met ondergewicht voorkomt. Je lichaam moet dan namelijk extra veel moeite doen om warm te blijven en hierdoor kun je ook voelen dat je minder energie hebt, sneller moe bent, etc. Goed eten is dus het allerbelangrijkste als het gaat om de kou in de winter bestrijden. Daarnaast is het dragen van warme kleding en goede schoenen natuurlijk goed om te doen en om je lichaam te beschermen tegen weer en wind.

veterlaarsjes

Ik vind de veterlaarsjes trend heel erg leuk. Ik heb zelf een paar zwarte die ik deze winter zeker weer uit de kast haal. Over het algemeen kun je ze heel makkelijk combineren. Dat vind ik wel belangrijk bij schoenen. Ik heb bijvoorbeeld hele leuke enkellaarsjes met een hoge hak en die kunnen overal bij, maar heel lang op hakken lopen vinden mijn voeten niet zo leuk. Comfortabele laarzen die overal bij staan en waar je lang op kunt lopen zijn daarom wel heel fijn. Je kunt veel veterlaarsjes aan met een leuke broek maar ook onder een jurkje of rokje.

Asos

asos

laarsjes

schoenen

laarsjes

laarsjes

laarzen

Invito

laarsjes

laarsjes

laars

H&M

schoen

laarsjes

laarsjes

zwarte laarsjes

veterlaarsjes

laars

Sacha

laarsjes sacha

sacha

 

sacha

Wat vind jij van veterlaarsjes en welke vind jij het leukste?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Nikki - Maandag 4 januari 2016 11:57
ahh leuk, ik hou van laarsjes.
roby - Maandag 4 januari 2016 13:14
ik vind de zwarte dr.martens het leukst.
Lost girl - Maandag 4 januari 2016 17:57
Heb net nieuwe gekocht bij de van haren. Ik hou van die dingen!!
julia - Maandag 4 januari 2016 18:05
Ik hou van deze boots
Lamp - Maandag 4 januari 2016 18:44
Jaaa super leuk! :D
M. - Dinsdag 5 januari 2016 08:05
De vegan-lijn van esprit vind ik ook leuk, heeft ook lekkere warme gevoerde schoenen:)