Lachen met de dietist

 

Bij Villa Life interviewt Maxim Hartman verschillende mensen en gelooft niet zomaar wat ze zeggen. Dit programma heet 'Ja Hoor!'. In deze aflevering stelt hij vragen aan de diëtist. Hij praat over eten, overgewicht, ondergewicht, gezond eten en pesten. Lachen met de dietist is ook wel eens leuk!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

mamvan3 - Zaterdag 2 maart 2013 23:14
Leuk filmpje, toch even een kleine kanttekening. Bij 4.14 wordt er gevraagd wat nou de beste oplossing is bij overgewicht. Er wordt gezegd 3x per dag eten terwijl overal op proud juist wordt gezegd dat 6x per dag eten zo aan te raden is. Ook bij andere programma's die mensen met overgewicht helpen wordt vaak toch 6x per dag eten aangeraden. Moet zeggen dat het mij wel triggert, nu ik zelf door de eetlijst van de behandeling die ik krijg met 6 eetmomenten weer op overgewicht ben uitgekomen (lang leve die eetlijst :( )verlang ik weer naar 3x op een dag eten in kleinere porties. Als het dan hier ook nog "gepromoot" wordt.........

maar goed, het is gewoon een lollig filmpje maar i k kon niet nalaten er toch even op te reageren.
@mamvan3 - Zondag 3 maart 2013 18:07
Daarmee bedoelen zijn inderdaad de drie hoofdmaaltijden. Iedereen, jij ook, zoals je zelf al beschrijft, weet dat daarbij tussendoortjes niet vergeten moeten worden en de porties niet te klein moeten zijn. Probeer dat gezonde eetpatroon te volgen en je niet af te laten leiden door dit soort filmpjes of mensen die andere dingen zeggen.
Liefs

Team Proud2Bme
Richelle - Woensdag 14 mei 2014 22:40
dat ge jahhoooor is echt super irritant
black tiger - Zondag 21 juni 2015 16:25
die man is zooo irrieeeee!!!!!!!