Ploggen: De week van Sandra 15

 

Leuk dat je weer komt kijken naar een nieuwe plog van mij. De vorige keer nam ik je mee op een stedentrip en deze keer zie je weer een heel ander soort weekje. Ik had niet de meest interessante week dus ik ga je niet precies vertellen wat ik allemaal gedaan heb. Ik heb vooral foto's gemaakt van fijne momentjes waarvan ik genoten heb of waarop ik iets gedaan heb wat ik zelf leuk vond. Ik hoop dat je het leuk vindt om te zien en te lezen.

Ik probeer tegenwoordig meer te wandelen omdat ik merk dat ik daarmee echt mijn hoofd leeg kan maken. Dat betekent dat ik naast de gewone wandelingen die ik met Pebbles maak, na het werk vaak ook nog een uurtje ga wandelen. Vorige week was het op sommige dagen flink koud, maar met handschoenen aan en het zonnetje was het prima te doen.

Afgelopen week mocht ik ook de auto van mijn moeder lenen. Handig, want zo kon ik wat praktische dingen doen zoals hondenvoer kopen. Hier kocht ik een zak met maar liefst 9 kilo voer bij een grote dierenwinkel. Pebbles vindt het hier erg leuk omdat er van alles te ruiken valt. Een auto is trouwens behoorlijk luxe hoor, ik gebruik 'm direct om overal naartoe te gaan, ook al kan ik makkelijk met de fiets, haha.

Ook sprak ik af met een vriendin die net als ik een mopshondje heeft. Zij is al een stuk ouder zoals je kunt zien aan haar grijze vacht. We hebben gezellig bijgepraat, de hondjes hebben met elkaar gespeeld en we hebben muziek geluisterd op haar toffe platenspeler.

Normaal verf ik mijn haar ongeveer een keer in de twee maanden, maar nu had ik dit echt al een heel aantal maanden niet gedaan waardoor ik behoorlijk wat uitgroei had. Het is altijd zo'n vervelend klusje dat ik maar uit blijf stellen. Afgelopen week heb ik eindelijk de moed verzameld en het weer gedaan. Ik gebruik gewoon goedkope haarverf van het Kruidvat. Ik heb van mezelf donkerblond/lichtbruin haar, mocht je je dat afvragen.

Ook ging ik weer naar de huidtherapeut. Hier ga ik zo nu en dan heen voor acnetherapie. Het gaat steeds een beetje beter, al had ik stiekem gehoopt dat de acne echt al veel minder zou zijn. Het is niet bepaald een ontspannen behandeling omdat het best pijnlijk is, maar het is voor een goed doel. Nadien ben ik altijd knalrood, haha.

Vrijdag werkte ik met Nouska en Laura op kantoor. Hier hebben we weer van alles gedaan. Toen we klaar waren met werken, liet Laura me nog even iets zien op Snapchat en toen zag ik alle filters die ze daar hadden. Hier moesten we natuurlijk een aantal foto's mee maken.

In het weekend ging ik op zaterdag met mijn zus en Pebbles wandelen op de heide. Het was lekker weer en erg rustig. We kwamen koeien tegen die rustig stonden te grazen en hebben over van alles gepraat. Daarna hebben we nog wat gedronken en gegeten. Een heel lekker dagje!

Zondag ging ik langs bij een vriendin om even over van alles bij te praten. Uiteindelijk ben ik gezellig friet blijven eten en ging ik 's avonds pas weer naar huis. Ondertussen werkten we aan een puzzel van een paar duizend stukjes. Pebbles vond dat vooral heel vermoeiend... 

Dit was mijn plog van deze keer. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien, ook al heb ik niet zoveel bijzonders gedaan dit keer. 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

LittleElf - Maandag 5 december 2016 20:00
Ik vond het weer een erg leuke plog! Ik word iedere keer weer blij als ik een plog online zie staan :-)
xxxm - Maandag 5 december 2016 20:28
Altijd heel leuk om jullie plogs te lezen!!
love - Maandag 5 december 2016 21:24
Leuke plog weer!
Ronja - Maandag 5 december 2016 21:25
Leuk Sandra.
Wat goed dat je zo veel wandelt. Mij lukt dat niet en zeker niet alleen.
Shanna - Maandag 5 december 2016 21:58
Ow wat is pebbels een schattig hondje !!!

Wel goed dat je hoofd leeg krijgt met wandelen.
Ingrid - Maandag 5 december 2016 22:21
Te gekke handschoenen, die wil ik ook!!!! Altijd weer leuk om mee te kijken in je weekje. Misschien laat ik me nu eindelijk inspireren door jou om ook te gaan wandelen. Ook puur om mijn volle koppie leeg te maken, en het schandalige is dat ik ook nog eens tegen de duinen aan het strand woon. Maar ik heb echt een hekel aan lopen....... ;( Misschien begin ik met iets korter dan jij, een half uurtje.
Dank je wel weer! x
Anne2 - Dinsdag 6 december 2016 04:30
Wat goed dat je met de acne behandeling doorzet. Ik begon ermee maar het werd te duur voor mij.
Heerlijk zo buiten wandelen : )
Pien - Dinsdag 6 december 2016 08:55
Sandra, wist je dat je een medicijn kuur hebt die roaccutane heet? Mijn zus heeft het gehad, het is een heftige kuur, maar je bent daarna 95% zeker/kans dat je acne nooit meer terugkomt. Mijn zus heeft hem dus gedaan, en is volledig genezen ervan. Wel zijn er hele vervelende bijwerkingen , maar zij heeft het er meer dan voor over gehad!
XX
sientje - Dinsdag 6 december 2016 12:20
Leuke blog :)
Ik vind pebbels geweldig hihi
(Hou veel van dieren)
De snapschat sot vind ik ook grappig om te zien ik weet niet hoe dit eigenlijk werkt.
En leuk van je wandelingen en wat hebben jullie echt mooie plekjes :o zo mooi is het hier niet hoor haha