Ploggen: De week van Sandra 1

 

Het is maandag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe plog. Dit keer echter geen plog van Scarlet, Nouska of Laura maar van mij, Sandra. Mocht je een trouwe Proud2Bme-bezoeker zijn, dan heb je misschien weleens een blog van mij gelezen of herken je mij van de documentarie Mij Niet Gezien. Voor degenen die mij niet kennen, zal ik mij kort even voorstellen: ik ben Sandra, 23 jaar en al sinds 2010 werkzaam als vrijwilliger voor Proud2Bme maar nu - vanaf mei - dus werkzaam op de redactie. Ik vind dit heel erg leuk en ik hoop jullie ook. Bij deze mijn eerste plog waarin jullie kunnen zien hoe mijn week was.

♥ Maandag
Maandag stond ik op tijd op om te douchen en te ontbijten. Daarna ging ik met mijn hondje Pebbles met de trein naar Scarlet toe om daar te werken. Sjors en Pebbles zijn dikke maatjes dus het is voor hen erg gezellig als ze lekker samen kunnen spelen in plaats van saai in de mand liggen. Voor ons is het natuurlijk ook gezellig. We dronken koffie en thee en aten chocolade. 

werken 

Ook had ik die dag rijles. Hier ben ik ergens in februari mee begonnen en ik heb meestal twee keer in de week anderhalf uur les. In het begin ging het niet zo goed, de motor sloeg per les gemiddeld tien keer af en ik ben gewoon een beetje onhandig;), maar nu gaat het steeds beter en waarschijnlijk kan ik over niet al te lange tijd de tussentijdse toets gaan doen. 

De rest van de dag heb ik niet veel meer gedaan. Om 20.00 uur was ik twee minuten stil in verband met de dodenherdenking. Ik hecht er veel waarde aan om op deze manier de oorlog te herdenken. Op zo'n moment realiseer ik me extra dat het niet zo vanzelfsprekend is om in vrijheid te kunnen leven en je leven in te kunnen richten zoals je dat zelf wil. Later op de avond keek ik de indrukwekkende film ''The Boy in the Striped Pajamas'' en daarna ging ik naar bed.

♥ Dinsdag
Dinsdag was het Bevrijdingsdag en begon ik de dag rustig. Het was best slecht weer waardoor ik vooral in huis wat heb gerommeld en tussen de buien door met Pebbles wandelde. 

 

's Middags werkte ik nog wat voor Proud2Bme. Ik neem me vaak voor om dat te doen aan dit tafeltje, maar in de praktijk zit ik meestal op de bank of in een luie stoel. 

Aan het begin van de avond had ik opnieuw rijles. Dit ging prima en aan het einde had ik nog wat lol met mijn rij-instructrice. Ik zat namelijk al de hele tijd op kauwgom te kauwen en na een tijdje was dat echt niet lekker meer. Toen we uiteindelijk voor spoorbomen moesten wachten, besloot ik 'm maar uit het raam te gooien, hoewel ik daar eigenlijk op tegen ben omdat dat heel lang in de natuur blijft zwerven. Toen ik het toch maar ging doen, bleef de kauwgom als een lange sliert aan de buitenkant midden op het raam plakken. Het zag er nogal smerig uit en we moesten allebei erg lachen. Later op de snelweg waaide het er gelukkig alsnog af, hopelijk niet tegen het raam van degene achter ons ;).

♥ Woensdag
Woensdag was ik vrij en ging ik even de stad in om wat dingetjes te kopen bij onder andere het Kruidvat. Hier liet ik me weer eens verleiden door een 1+1 aanbieding van de nagellak. Ik heb al heel veel nagellak maar telkens zie ik weer mooie nieuwe lakjes en zeg ik tegen mezelf dat ik die ''echt nog niet heb'' en koop ik weer nieuwe. Ach, gelukkig is het niet zo duur.

 

Eenmaal thuis heb ik eerst geluncht en daarna gelijk maar even een van de nieuwe lakjes geprobeerd. Deze is van Catrice en heet Satin Matte. Als de nagellak is opgedroogd is hij dus mat wat wel een mooi effect geeft en deze net even wat anders maakt dan andere lakjes. 

 

De rest van de dag heb ik geen foto's meer gemaakt omdat er weinig boeiende dingen zijn gebeurd. Ik heb nog gestofzuigd en de was gedaan, gegeten, muziek geluisterd en wat blogs gelezen.

♥ Donderdag
Donderdag moest ik de hele dag werken en dit deed ik opnieuw gezellig met Scarlet. Sjors en Pebbles renden weer rondjes door het huis en de tuin en wij schreven blogs, werkten op het forum en deden allerlei andere dingen voor de website. 

's Avonds had ik afgesproken met vriendinnen. Dit zijn twee van mijn oude huisgenoten waar ik, samen met nog een aantal anderen, een paar jaar mee heb gewoond in een studentenflat. Inmiddels wonen we allemaal ergens anders en zijn we klaar met studeren maar we spreken elkaar nog heel erg vaak en hebben super leuk contact. We hebben samen gegeten, gezellig bijgekletst, thee gedronken en lekkere cake op. Ik vind het contact met hen heel waardevol omdat we heel wat samen mee hebben gemaakt en kan dan ook echt van deze avondjes met hen genieten.

 

Vrijdag
Vrijdag werkte ik met Nouska, Laura en Scarlet op kantoor in Leiden. Voor die tijd bracht ik Pebbles naar de oppas, een lieve vrouw met twee teckels. Ze gaat dan in de krat voorop de fiets zoals je op de foto ziet. 

Op kantoor deden we weer van alles voor de website. Het ploggen zit nog niet echt in mijn systeem dus ik ben toen ook vergeten foto's te maken. Daarom nog even twee random foto's. Op de Instagram van Proud2Bme vroeg een aantal mensen van wie die tatoeage nu toch was, die is dus van mij. Ik zal hier vanaf nu ook regelmatig foto's plaatsen. Mocht je Proud2Bme nog niet volgen, dan is dit misschien een aanrader. We plaatsen dagelijks meerdere foto's die je wellicht kunnen inspireren en motiveren.

 

Zaterdag
Zaterdag heb ik eerst lekker uitgeslapen en besloot ik daarna mijn kledingkast uit te mesten. Hieronder kun je zien hoe het er eerst uitzag. Ik ben best netjes van mezelf maar de kast was echt een rommel geworden omdat ik te weinig ruimte had dus steeds meer dingen er gewoon maar in gooide. 

 

Dit is het eindresultaat. Ik heb alles uitgezocht en maar liefst drie vuilniszakken aan kleding weggedaan. Ergens vind ik dit zonde omdat veel kleding nog wel gewoon mooi is maar dan bedenk ik me dat ik het in de praktijk toch niet meer aantrek omdat ik het niet meer zo bij me vind passen. Binnenkort breng ik het naar de kringloopwinkel en hopelijk kan ik er dan iemand anders blij mee maken.

 

Zondag
Zondag had ik met mijn moeder en zus afgesproken om wat te gaan drinken. Het was Moederdag en we hadden voor mijn moeder een mooie ketting van Zinzi gekocht die ze zelf had uitgekozen. Ze was er erg blij mee en we hebben gezellig wat bijgepraat. 

 

Omdat het mooi weer was, besloten we bij La Place op het dakterras te gaan zitten. Naast koffie hadden ze ook allerlei ander lekkers dus we namen er ook alle drie een gebakje bij. Erg lekker! 

In de avond keek ik voordat ik naar bed ging naar de serie Familie Kruys met onder andere Linda de Mol. Dit is een grappige en luchtige serie. Fijn om even te kijken en te ontspannen voor het slapen gaan. Een aanrader, mocht je het nog niet kennen.

Dit was mijn weekje in foto's. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en te lezen. Ik vond het in ieder geval leuk om deze plog te maken, al was het dus wel even wennen. Laat gerust je reactie achter en probeer er voor jezelf een fijne week van te maken. Mij zien jullie over een aantal weken weer. 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

sneeuwvlokje - Maandag 11 mei 2015 13:24
wat leuk dat jij nu ook gaat ploggen!
question - Maandag 11 mei 2015 13:26
Hoi Sandra,
echt een hele leuke blog.
Goed gedaan!
Anne - Maandag 11 mei 2015 13:26
Wat super leuk Sandra!!
Leuke foto's, je bent een knapperd!
Hoop vaker plogs van joouw te zien, je doet het super meid.

Veel liefs
Nicole - Maandag 11 mei 2015 13:31
Jeej Sandra. Leuk dat we in de toekomst nu nog meer van je gaan zien en lezen!
Maria - Maandag 11 mei 2015 13:45
Hii Sandra, wat leuk dat je ook plogt!! Ik lees het met veel plezier :)
Lara - Maandag 11 mei 2015 14:11
Super leuk om eens een plog van jou te zien, Sandra.
Vraagt om meer! ;-)

N* - Maandag 11 mei 2015 14:26
Gezellig, nog een plogger! Leuk :)

Liefs,
Bloem1981 - Maandag 11 mei 2015 15:07
Wat een leuke plog en leuk dat je bij het proud2bme team bent gekomen!
S - Maandag 11 mei 2015 16:06
Wat leuk dat je bij proud2bme bent gekomen!:) Je eerste plog is meteen al heel leuk!xx
Maan - Maandag 11 mei 2015 16:36
He Sandra, wat leuk om ook eens een plog van jou te zien! :) Dacht eigenlijk dat je ook allang op de redactie werkte haha ;), gefeliciteerd in ieder geval met je nieuwe plek bij proud :) Liefs
zif65 - Maandag 11 mei 2015 17:16
Leuke Plog , hopelijk zijn er vanaf nu dan ook vaker van jou Plogs te zien :)
Just me - Maandag 11 mei 2015 17:27
Leuk dat je nu ook gaat ploggen! Ik vind het wel fijn om te zien dat jouw week een beetje rustig was en je niet super veel sociale activiteiten hebt ondernomen. Bij Laura, Scarlet en Nouska is dat wel zo en ik werd er een beetje onzeker van.
kate02 - Maandag 11 mei 2015 18:29
Heel mooi hoor! Ik vind de foto van je werkplek heel leuk, winkelmandjes, en ook je kledingkast is altijd leuk om te zien! Nette plog voor de eerste keer! Ik ben helemaal tevreden!
Veel succes op de redactie! Als de rest van je werk ook net zo mooi is als je plog komt het zeker goed! (y)
framboosxx - Maandag 11 mei 2015 18:31
Leuk dat je ook een plog schrijft. Dit blijven één van de leukste blog's!=)
Martine - Maandag 11 mei 2015 18:32
Heel leuk om jouw week eens te zien! Dankjewel! :)
Maanmeisje - Maandag 11 mei 2015 18:55
Wat leuk dat je nu ook bij de redactie werkt Sandra, en leuk om je plog te zien!
--** - Maandag 11 mei 2015 19:01
super leuk om nu vaker dingen van jou te gaan lezen!
Jouw hond is echt geweldig, dat beestje is zo schattig "-"
Marie-Julie - Maandag 11 mei 2015 19:02
Tof
Odette - Maandag 11 mei 2015 19:10
Leuk dat je nu bij de redactie werkt, ik vind jouw blogs altijd mooi! xx
nijn - Maandag 11 mei 2015 19:13
Echt supergaaf :)
marijke - Maandag 11 mei 2015 20:14
wat super leuk sandra! dat je er nu ook bij bent!
welkom welkom!
liefs x
Mar - Maandag 11 mei 2015 20:19
Sjors en Pebbles zouden eigenlijk een eigen plog moeten hebben op deze site :)

Sandra, wat leuk dat je nu ook bij de redactie van proud werkt! Veel succes
Ingrid - Maandag 11 mei 2015 20:38
Wat leuk dat je op de redactie werkt, ik wens je heel veel plezier en succes! Dank je wel voor je leuke plog! Wat een grappig stel zeg jullie hondjes!
Ik vind jouw blogs altijd fijn om te lezen, en dan zo een weekje in foto's laat wat meer zien van wie je bent, leuk! x
xBente - Maandag 11 mei 2015 21:00
Leuk dat je nu ook gaat ploggen Sandra!
Roos_ - Maandag 11 mei 2015 21:04
leukkk en succes op de redactie van proud! :)
Barbara - Maandag 11 mei 2015 21:24
Mooie blog!!
Anoniempje - Maandag 11 mei 2015 21:32
Ik kende je al van de documentaire en van andere blogs :) Wat fijn dat je nu ook echt vast op de redactie werkt en bent begonnen met ploggen! Ik vond het een erg leuke plog!
Roosje - Maandag 11 mei 2015 21:44
Leuk!!
En dat van die tatoeage was me al opgevallen inderdaad!
Ben benieuwd naar je volgende blog/vlog/Posts. Succes op de redactie!!
Claire - Maandag 11 mei 2015 21:49
Hoi Sandra,

Echt heel leuk dat je vaker en meer in beeld komt bij proud!
Je eerste plog op deze manier, leuk!!
Ben erg benieuwd naar de nog komende!
Ook vind ik pebbels echt super schattig!!
Sindy - Maandag 11 mei 2015 22:38
Het werd eens tijd dat je echt volledig werknemer wordt ipv vrijwilliger. Je schreef zulke goede blogs en was vaak actief achter de schermen.
Lisa - Maandag 11 mei 2015 23:18
Hey Sandra,

Ik merkte al dat je de laatste tijd heel actief was hier op de redactie.
Wat fijn dat je nu ook plogt.

Ik verlang al naar meer !!
Maé - Maandag 11 mei 2015 23:35
Haha jouw huis lijkt echt op ons gemeenschappelijke vriendin Y.
Ook zo super netjes en wit enzo.. Jaloers! (:
@hierboven - Maandag 11 mei 2015 23:36
Maé dus. niet Maé
Gemma - Dinsdag 12 mei 2015 10:09
Hoi Sandra, gefeliciteerd met je baan! Ik vind dat je echt heel leuk schrijft!
d - Dinsdag 12 mei 2015 12:52
Leuk!
M - Dinsdag 12 mei 2015 14:56
Leuke plog!
mira - Dinsdag 12 mei 2015 15:23
leuk hoor je nieuwe baan, ik vond het leuk je weekje te lezen! Bedankt voor die kijktip ik ben wel benieuwd naar familie kruys!
dees - Dinsdag 12 mei 2015 17:27
leuk dat je nu ook deel uit maakt van de reactie. Top!
I - Dinsdag 12 mei 2015 19:55
Leuk om een keer een plog van jou te lezen! En gave tatoe. heb jij ook een eetstoornis gehad of werk je gwn voor proud2bme?
@I - Woensdag 13 mei 2015 22:00
Ja ze heeft een eetstoornis gehad. Kon je zien in die docu in 2011/2012 ofzo? mij niet gezien heette die volgens mij.
Marit - Donderdag 14 mei 2015 10:30
Wat leuk dat je hier ook komt ploggen. :)
Ik vond het leuk om te lezen!

& likes voor je tattoo, en pebbles natuurlijk.