PS Ik hou van jou

 

PS Ik hou van jou is een webshop vol leuke, bijzondere geschenken en hebbedingen. De webshop wordt gerund door twee meiden die enorm enthousiast zijn over hun eigen winkeltjes op het internet. De webshop is niet alleen voor vrouwen, maar ook voor jonge mensen, kinderen en mannen. Alleen al een kijkje nemen in de webshop kan je opvrolijken!

De producten die Coretty en Martine verkopen zijn moeilijk te krijgen in andere winkels en ook dat maakt hun webshop natuurlijk nog even extra bijzonder. 

 teskt''

Een leuk onderdeel in de webshop is ''Brievenbuscadeautjes''. Hier vind je een selectie van cadeautjes die gemakkelijk verzonden kunnen worden en dus door de brievenbus passen. De cadeautjes zijn ook nog eens geselecteerd in vier prijscategorieen. Vanaf een bedrag onder de tien euro tot bedragen van max. 50 euro. Een aantal hiervan zie je hieronder:

notitieboek

Notitieboek

etuie

Etuie

rekenschrift

Rekenschrift

bord

Bord

stempels

Stempels

kleurboek

Kleurboek

minimega papier

Papierset

poesje

Gouden Boekje

notitieboekbus

Notitieboekbus

kaarten

Kaarten

Wat vind jij van deze webshop?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anne - Zondag 1 januari 2012 16:07
Hekel aan dit soort dingen. 'ooh laten we het schattig en hip en kitch maken dan kunnen we er 6x zoveel geld voor vragen'

echt KOMOP, het is gewoon een kleurboek/boekje/etui/notitieblokje/inpakpapiertje. Maar dan achterlijk duur. Ik ga wel naar de action voor dit soort dingen, daar hebben ze ook leuke spulletjes met schattige patroontjes.
Melissa - Zondag 1 januari 2012 16:25
ben het helemaal eens met Anne. Dat was ook het eerste wat in me opkwam..
M. - Zondag 1 januari 2012 18:26
Ook eens met Anne, ik denk dat het concept een beetje aan het doodbloeden is.
Lia - Zondag 1 januari 2012 19:25
Ooh! ik vind deze site geweldig! Het is leuk om juist net even een ander printje, leuk motiefje of andere papiersoort te vinden in leuke winkeltjes.
Ik geef wel eens een cadeautje uit zulke webshops! Iets wat je niet in iedere winkel kunt vinden is vaak heel persoonlijk!
GLM1993 - Zondag 1 januari 2012 20:00
Leuke spulletjes! Ik ben het met Lia eens.
Meestal ga ik ook naar de action of zo, maar soms iets extra leuks, mag ook wel!
kato - Maandag 2 januari 2012 12:38
Ik vind wel dat ze heel leuke dingetjes verkopen!!!

Anderzijds herken ik ook wel wat 'producten' die ze verkopen in een winkeltje dat ik ken, maar waar ze een heel stuk goedkoper zijn (weliswaar in Belgie, kan misschien daarmee te maken hebben?). Het zijn hebbedingetjes dus daar betaal je sowieso wat meer voor, maar sommige zaken zijn wel echt een beetje overdreven.