Favorieten van Sandra III

 

In plaats van een plog heb ik deze week weer eens een blog waarin ik wat random favorieten laat zien. De laatste keer dat ik dit deed was het december en inmiddels heb ik weer een aantal leuke nieuwe dingen ontdekt die ik regelmatig gebruik. Op de redactie heb ik hier een aantal foto's van gemaakt en in deze blog deel ik ze graag met je. Ik denk dat het goed is om zo nu en dan stil te staan bij kleine dingen waar je blij van wordt, zoals een lekker geurtje, een handige ''gadget'' of mooie oorbellen. 

Misschien kun je na het lezen van deze blog ook eens bij jezelf nagaan welke dingen jij op dit moment in je leven hebt die voor jou fijn zijn. Is er bijvoorbeeld een mooi boek dat je laatst hebt gelezen, of een fijn vest dat je hebt gekocht en dat gewoon heel lekker zit? Het kan ook zijn dat je laatst een leuk cafeetje hebt ontdekt of een nieuwe theesoort waar je gek op bent. Het hoeft niet groot te zijn, maar een beetje genieten van de dingen in het leven mag best. Ik hoop dat je het leuk vindt om deze blog te lezen. 

1. Anna + Nina Jewellery 
Een tijd geleden zag ik deze mooie oorbellen op de website van Anna + Nina. Ik was er direct gek op maar vond ze wel aan de dure kant. Ik besloot eerst een goedkope variant te bestellen via e-bay. Dit waren gewoon een soort staafjes en kostten één dollar. Ik kon ze in het begin wel goed hebben, maar na een tijdje kreeg ik een soort ontstekingen en de oorbellen werden bovendien heel lelijk. Leuk voor even dus, maar verder kon ik er niet zoveel mee.

De oorbellen die ik nu heb waren een stuk duurder, maar ik besloot mezelf deze cadeau te doen. Ik geef nooit echt veel geld uit aan sieraden en ging er vanuit dat ik hier wel een tijdje mee zou kunnen doen. Inmiddels heb ik de oorbellen al een aardige tijd en ik ben er heel blij mee. Oorbellen gaan bij mij snel irriteren maar deze heb ik vrijwel altijd in en ik kan er mee douchen en slapen zonder dat ik er last van heb. Ze zijn klein, simpel en eenvoudig maar daardoor wel erg leuk. 

2. Sennheiser Headphones
Een paar jaar geleden liep ik regelmatig hard met gewone oordopjes die ik ook gebruikte om muziek te luisteren in bijvoorbeeld de trein. Als ik gewoon rustig stil zat dan kon dat prima, maar met rennen vielen de oordopjes telkens uit en was ik heel klungelig bezig. Sinds een tijdje gebruik ik deze headphones van Sennheiser die je als het ware achter je oor kunt klemmen. Hierdoor vallen ze niet meer uit als ik ren en kan ik dus rustig hardlopen zonder de hele tijd bezig te zijn met die oortjes.

Het voordeel van deze headphones vind ik bovendien dat het gedeelte dat je achter je oor kunt klemmen, flexibel is. Je kunt het dus zo buigen dat het echt achter jouw oor past. Ik heb ook weleens oortjes geprobeerd die er in principe hetzelfde uitzagen maar waarbij dit gedeelte gewoon vast zat en vaak paste het dan weer niet precies of zat het niet lekker. Bij deze oortjes heb je daar geen last van omdat je het kunt vormen naar jouw oor.

3. The Body Shop - Indian Night Jasmine Fragrance Mist
Deze bodyspray heb ik rond de Kerst cadeau gekregen. Ik had 'm echter nog niet eerder gebruikt omdat ik nog een ander geurtje had en ik die eerst graag op wilde maken. Inmiddels is die op en ben ik gestart met gebruiken van deze geur van The Body Shop. Van deze lijn zijn er verschillende producten te verkrijgbaar zoals een Eau de Toilette, Showergel, Body cream en Body Lotion. 

Het voordeel van een Bodyspray vind ik, zeker nu met het voorjaar en de zomer in aantocht, dat de geur niet al te zwaar is en dat je het over je hele lichaam kan spuiten. Het is een lekkere geur die past bij het steeds beter wordende weer en die ik elke dag weer met plezier gebruik.

4. Rimmel Volumeflash Scandaleyes Waterproof Mascara
In februari schreef ik nog over een hele fijne mascara van L'oreal. Dit is nog steeds een hele fijne mascara maar het nadeel is toch echt wel dat deze niet waterproof is. Het is niet dat ik nu de hele dag aan het huilen ben maar blijkbaar heb ik wel gewoon vochtige ogen of iets dergelijks, want aan het einde van de dag zat de mascara zo ongeveer op mijn knieën en zag het er gewoon echt niet meer mooi uit. Ik ben daarom toch weer op zoek gegaan naar iets anders en stuitte toen op deze mascara van Rimmel, die ik kocht in de aanbieding bij het Kruidvat. 

Deze mascara is wel waterproof en ik heb gemerkt dat deze goed werkt. Ik krijg geen geweldige valse wimpers of iets dergelijks, maar ik zie er wel direct een stuk meer uitgeslapen uit en aan het eind van de dag zit de mascara nog steeds op dezelfde plek, dat is een groot voordeel. 

5. Sportarmband HEMA
Mijn laatste favoriet heeft ook te maken met hardlopen, want dat is namelijk mijn sportarmband van de HEMA. Naast die klungelige oortjes liep ik vroeger namelijk ook vaak met mijn telefoon in mijn handen, of stopte ik 'm in mijn broekzak als ik die had. Dit was niet handig en zat niet lekker, bovendien kon ik ook nergens mijn sleutel kwijt. Bij de HEMA kwam ik een sportarmband tegen voor maar zeven euro die je heel eenvoudige met klittenband om je arm vast kunt zetten.

De sportarmband is vrij groot, waarmee ik bedoel dat er veel verschillende telefoons in kunnen. Ook als je een wat grotere telefoon hebt, is de kans dus groot dat je deze er wel in kwijt kunt. Ook zit er aan de binnenkant een klein vakje waar je een sleutel in kunt doen. Dit is voor mij heel handig omdat ik alleen woon en er dus niemand thuis is die even de deur open kan doen. De armband zit prima en je hebt er geen last van tijdens het rennen. Ook kun je door het ''schermpje'' heen gewoon op de toetsen van je telefoon tikken, als je bijvoorbeeld een ander muziekje aan wil zetten tijdens het rennen.

Wat zijn jouw favorieten?  

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anne-Maria - Maandag 18 april 2016 15:06
Leuk om te lezen, Sandra :). Die oorbellen, ik vind ze heel mooi. Ik ga er ook eens naar kijken - en mss kopen, hihi.
Stilstaan bij je favouriten vind ik iets moois. Elke keer als ik rond dit thema een blog lees van een van jullie, neem ik me voor het regelmatig te doen. Op de een-of-andere manier moet ik er vaak heel diep over nadenken voordat ik eruit ben. Maar ik ga het doen; kom later terug om te delen wat ik gevonden heb aan favourites.
*** - Maandag 18 april 2016 16:03
Oh, wat handig die sportarmband! Goede tip want tot nu toe heb ik telkens geluk gehad dat ik mijn sleutel uit mijn broekzak hoorde vallen. Vraag me af hoeveel keer dat nog zal gebeuren vooraleer ik het eens niet hoor en de hele weg terug moet om hem te zoeken :p Ga eens kijken of ik in de Hema zo'n armband vind. Bedankt voor de tip!
Anne-Maria - Maandag 18 april 2016 16:04
Oké, daar ben ik weer. Ik heb al even snel op de site van Anna + Nina gekeken, en hun sieraden, I like.
Mijn favo's:
1. Kleuren en met mijn oortjes in muziek luisteren - ik ben momenteel opgenomen op een gesloten afdeling en kan weinig kanten op, deze combi werkt voor mij fijn;
2. Thai Sweet Chili-chips van Lays, mjumm:
3. Het liedje 'Geel' van Elise Mannah - deze tekst verwoord precies wat er in me omgaat;
4. M'n nieuwe sweater van the Sting - hij is leuk en zit zo lekker, ik voel me er fijn in;
5. Mijn kleine, ieniemienie knuffelgirafje Guido ;)
Odette - Maandag 18 april 2016 16:43
"Het is niet dat ik nu de hele dag aan het huilen ben maar blijkbaar heb ik wel gewoon vochtige ogen of iets dergelijks" hahah! :D
C - Maandag 18 april 2016 17:18
Leuk!
Ik draag zelf bijna alleen nog maar oorbellen die verzilverd zijn/zilver/goud. Is natuurlijk wat duurder dan oorbellen bij de H&M/Six of wat dan ook maar ik heb er een paar waar ik dan ook echt blij mee ben en die irriteren niet. De investering waard!

Mijn favorieten?
Verse gemberthee. Ben veel grieperig geweest de laatste tijd en dan is dit een heel fijn drankje.

Het strand. Ik woon sinds een aantal maanden in de buurt van het strand. Nu het weer mooier weer wordt (en ik geen balkon heb) ga ik steeds vaker naar het strand.
Lost girl - Maandag 18 april 2016 22:43
Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe blender en tupperware eco waterflessen. Daar was ik al een poosje naar op zoek. Hoef ik niet meer steeds doe plastic flesjes na een tijdje weg te gooien.
En jullie zijn mijn favorieten. Proud2bme is echt een steun.
Ronja - Dinsdag 19 april 2016 21:41
Ik vind deze blogs ook zo leuk.
Mijn favorieten van dit moment zijn:
- saucijzenbroodjes van de biologische slager. Die durf ik sinds kort weer te eten en daar ben ik blij om
- mijn persoonlijkbegeleider. Omdat zij helpt, lukken er weer dingen en komt m'n huis op orde en daar ben ik heel blij mee.
- tulpen in huis. Maakt me blij
- cappuccino, al heel lang. Nu is het vooral fijn als overgang naar iets nieuws wat ik ga doen.
- m'n breiwerk. soms ook niet als ik teveel moet tellen, maar vaak is het wel ontspannend om te doen
Charlotte - Woensdag 20 april 2016 19:42
Wat ben je toch een knap mens! ;)