Video: 5 x Natuurwinkel producten

 

Bij de natuurwinkel vind je allerlei bijzondere producten. Mijn moeder haalde er vroeger voor mij en mijn broers al wel eens iets lekkers, gezonds of voedingssupplementen. Tegenwoordig kun je hele aparte producten vinden in deze winkels. Wij hebben een aantal van deze producten gekocht om te proeven en laten je graag weten wat we ervan vinden. Niet alles was even lekker, zoals je kunt zien!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

RosieV - Dinsdag 21 februari 2017 22:04
Vegan chocola nougat en wit is erg aan te raden.
Jelle - Dinsdag 21 februari 2017 22:36
Wat een super leuk kapsel, Nouska!

Leuk filmpje ook weer. Wat ze tegenwoordig niet verzinnen aan gekke producten..
Ingrid - Woensdag 22 februari 2017 06:50
Jullie gezichtjes bij dat zeewier, geniaal, die hoef ik alvast nooit te proberen ;) Maar de kikkererwtenchips lijkt me lekker, ik vind chips al snel veel te zout dus ik kan daar dan niet echt van genieten. Behalve Pringles en Lays baked.
Hele leuke video, en ik vind jullie haar super zitten, jouw coupe is nieuw toch Nouska? Ik word gewoon blij van jullie video's! xxx
Le Penseur - Woensdag 22 februari 2017 10:12
Ik koop daar altijd amandelpasta voor op brood (ze hebben daar heel veel notenpasta's). Heel handig als je niet van pinda's/pindakaas houdt, maar toch het goede van noten binnen wilt krijgen. In de supermarkt hebben ze wel zoiets, 'amandelpasta' maar dan lees je oo de verpakking dat er zowat 50% pinda in zit...
Marije - Woensdag 22 februari 2017 14:30
Leuke video! Ik kom eigenlijk nooit bij zo'n natuurwinkel. Echt maar heeeel af en toe, om bijvoorbeeld amandelpasta te kopen. Maar ik vind de producten in die winkels vaak zo duur, dat ik er echt maar hoogstens 1 á 2 keer per jaar kom.
C - Donderdag 23 februari 2017 12:05
Jori pindakaas van de natuurwinkel. Omnommom.
Net als de verse noten rozijnen broodjes.
En voor dr. Hauschka verzorgingsproducten.
J - Vrijdag 24 februari 2017 13:21
hahahahaha "Ik weet eigenlijk niet waarom het kikkererwtenchips moeten zijn" omdat het met of van kikkererwten gemaakt is hahahaha toch gewoon een leuk alternatief voor de aardappel. Nouska, ik. hou. van. jouw. haar. Je bent zo mooi. San ook
C. Tip - Vrijdag 24 februari 2017 20:15
ik vind zulk zeewier snacks wel lekker ::P
A. - Zaterdag 25 februari 2017 07:13
Ik vind het met een uitkering echt niet te doen om boodschappen te doen in de natuurwinkel! Als ik meer geld had zou ik daar juist de basisproducten halen en niet snacks of zo.
vanAnaarB - Zondag 26 februari 2017 17:20
De spinaziespread die jullie geproefd hebben is exact het zelfde als die van Zonnatura. Ze komen van de zelfde fabrikant! Alleen is Zonnatura meestal 50 cent goedkoper ;). Wel heeft Allos meer smaken dan Zonnatura, dus ik haal het wel af en toe als ik bij een biologische supermarkt ben.
Haas - Zondag 12 maart 2017 20:55
Erg leuke video. Had een prutdag, maar zat opeens te grinniken achter mijn m'n computer. Bedankt!