Little Miracles Organic Energy review

 

Vorige week kwam ik bij Albert Heijn leuke sapflesjes tegen. Ik heb eigenlijk geen idee of ze nou nieuw zijn of niet, maar ik had ze in ieder geval nog nooit eerder gezien. Het uiterlijk van de flesjes en de leuke naam zorgde ervoor dat ik er benieuwd naar raakte: Little Miracles. Ja, zouden dit echt kleine wonderflesjes zijn? Zou het echt wonderlijk lekker smaken? Ik besloot de flesjes te kopen om ze te proeven en er een blog voor jullie over te schrijven. Ik ben natuurlijk ook benieuwd of jij deze flesjes al kent en hoe jij ze vindt smaken.

little miracles organice energy

Eerst heb ik er natuurlijk even wat vrolijke foto's van gemaakt. De flesjes kosten trouwens 1,15 euro per stuk. Niet heel goedkoop, dus ik verwacht er wel wat van. Er zijn, zoals je kunt zien op de foto, drie varianten. Ik heb alle varianten gekocht en geprobeerd. onderstaand zal ik per flesje een korte beschrijving geven van wat ik ervan vond.

little miracles organice energy

Variant 1. Green Tea, Ginseng, Pomegranate, Acai en Agave
Dit is een lekker fris drankje, dat wel een tikkeltje vreemd smaakt. Je moet hier echt van houden. Dit is niet mijn favoriet. Het is niet heel zoet, maar er zit gewoon een bijzondere smaak aan die ik niet helemaal thuis kan brengen, een soort vreemde appelsap.

little miracles organice energy

Variant 2. White Tea, Ginseng, Cherry, Acai en Agave
Deze variant smaakt een stuk zoeter en minder natuurlijk dan de groene thee variant. Toch vind ik deze een stuk lekkerder. Dit is wel een drankje dat ik ergens mee naar toe zou nemen. Het flesje vind ik ook übercute, wat het drinken eruit nog leuker maakt.

little miracles organice energy

Variant 3. Black Tea, Ginseng, Peach, Acai en Agave
Deze laatste variant valt direct op door zijn bruine kleur. Deze smaakt het meest al Ice tea, maar dat komt denk ik vooral door de sterkere theesmaak en de perzik. Ik vind deze wel erg lekker. Hij is ook zoet, maar niet te zoet. Ja, ook dit vind ik een lekker drankje om vaker te drinken.

little miracles organice energy

Samengevat vind ik dus de white tea en de black tea varianten het meest lekker. De green tea variant smaakt trouwens wel het meest natuurlijk. Kleine wondertjes vind ik het niet, maar lekker is het wel! Wel een aanrader om eens te kopen dus. 

Liefs, Scarlet

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Sanne - Zondag 19 oktober 2014 21:40
Lijkt me leuk om te proberen. Maken jullie weer een keer een foodblog, die zijn leuk :)
Xxxxx - Zondag 19 oktober 2014 22:07
Wauw wat een mooie foto's, echt profssioneel!

De drankjes hebben me trouwens ook nieuwsgierig gemaakt!
Kaneeltje - Maandag 20 oktober 2014 06:00
Ik vind dat al die verschillende soorten drankjes die dan weer nieuw en 'helemaal anders dan al het andere' met al die meest hippe ingrediënten, uiteindelijk allemaal naar aanmaaklimonade smaken. En volgens mij is het dat ook gewoon.
Haha sorry voor mijn gezeur, maar ik ben niet bereid om 1,15 voor zo'n miniflesje te betalen..