Nutella B-ready koekjes review

 

Nutella is volgens mij iets wat je bijna niet vies kunt vinden. Inmiddels doken er de afgelopen jaren dan ook allerlei leuke Nutella ideeen op, zoals de Nutella shops, waar je allerlei producten met deze lekkere chocoladepasta kunt krijgen. In de Albert Heijn vond ik afgelopen week ook een Nutella product, namelijk Nutella B-ready. Een tussendoortje vol chocoladepasta en knapperige stukjes. Dat klonk goed, dus heb ik ze getest!

Nutella B-ready

Nutella B-ready zit verpakt in een doosje met 8 voorverpakte koekjes. Deze koekjes hebben de vorm van een soort grote Kinder Bueno. Als je het open maakt zie je drie ‘vakjes' in het koekje die je kunt breken of af kunt bijten, net wat je lekker vindt natuurlijk. Het is gemaakt van een heel dun, luchtig soort koekje met daarin wat krokante stukjes en Nutella. Simpel vormgegeven en simpele inhoud, dus is het ook lekker?

Nutella B-ready

Waar mijn man erg enthousiast reageerde op deze koekjes, was ik minder ondersteboven. De buitenkant smaakt naar een saai wafeltje en het koekjes is zo luchtig, dat het ook niet echt ‘vult'. Ik vond ze iets te klein voor een tussendoortje. Maar, lekker zijn ze in ieder geval wel. De chocolade van Nutella is natuurlijk gewoon perfect, daar kun je eigenlijk niet om heen. Het is en blijft niet enkel een merknaam, maar doet zijn naam ook eer aan. De combinatie en belofte dat het koekje knapperig is, klopt helemaal. Want knapperig is het zeker en lekker ook.

Nutella B-ready

Ik zou ze zeker nog wel een keertje in huis halen en anders zal Sim dat vast wel een keertje doet. Want dit is een lekker luchtig koekje. Een pakje met 8 koekjes kost 2,39 en kun je vinden in de schappen bij de mueslirepen en meeneem-koekjes.

Lijkt jou dit een lekker tussendoortje?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

nono - Woensdag 26 april 2017 10:18
Lijkt me héél lekker ... maar ik ben allergisch aan hazelnoten. Ik word altijd een beetje jaloers als er over Nutella en ander lekkers met nootjes gesproken wordt. :)
Honeychild - Woensdag 26 april 2017 10:31
Ik heb ze op vakantie wel eens gegeten; vond er geen drol aan, haha! Doe mij dan maar gewoon een boterham met Nutella, dan kun je er ook lekker veel op smeren, haha!
Flin - Woensdag 26 april 2017 10:51
Ik vond het echt een droog smakeloos koekje, de pasta geeft er de smaak aan maar dan kun ie net zo goed een lepel uit de nutella pot nemen.
Anoniem - Woensdag 26 april 2017 10:54
Ik vond het ook niet wat, te klein, teveel nutella in verhouding etc. Maar door de vla gecruncht is het heerlijk!
- - Woensdag 26 april 2017 11:23
Ik houd totaal niet van Nutella op brood. Op de een of andere manier lust ik chocopasta enkel op krokante dingen zoals crackers. Of zo uit de pot (hehe)
Maaaaaaar dit vind ik dus dan wel weer lekker klinken :D
Lost girl - Woensdag 26 april 2017 13:18
Veel te duur. Dat ga ik echt niet besteden aan koekjes. Het geld groeit me niet op mijn rug.
Vera - Woensdag 26 april 2017 15:08
leuk! ik zou dit best willen proberen, vind het zelf wat aan de dure kant maar komt vast wels in de aanbieding of als ik mezelf eens kan verwennen:)
Miekio - Woensdag 26 april 2017 15:22
Ik zou wel eens willen proberen maar zelf kopen niet. Vind ze er niet echt lekker uit zien, alsof ze nog niet afgebakken zijn zeg maar? Ik koop liever een pot nutella
- - Woensdag 26 april 2017 19:40
Dit leek me echt heel lekker, maar viel zwaar tegen. Vooral een droog wafeltje met een piepklein beetje Nutella.
Jan konings - Vrijdag 11 januari 2019 15:52
Waar is het te koop