Bolletje Goed Bezig! graanrepen review

 

Bolletje heeft sinds kort weer een nieuwe soort koeken: Goed Bezig! Graanrepen. Dit zijn 100% natuurlijke repen met lekker veel vezels en een stevige bite. De koeken zijn er in vijf varianten: Zachte Appel, Stevige Naturel, Zachte Naturel, Krokante Naturel en Krokante Cranberry. De graanrepen van Bolletje Goed Bezig! zijn per stuk verpakt zodat je ze eenvoudig mee kan nemen naar school of werk. 'Goed' slaat op de graanrepen. Deze bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten en zitten vol granen. Een aantal Goed Bezig! graanrepen bevat daarnaast zaden, pitten en stukjes fruit. 'Bezig' slaap op het moment tussen ontbijt en lunch dat je nog even door moet met studie, werk of sport en behoefte hebt aan een licht vullend, voedend tussendoortje.

bolletje goed bezig! graanrepen

Ik was wel benieuwd naar deze graanrepen! Bovendien ontving ik twee mails van Proud bezoekers met het verzoek deze repen te reviewen voor Proud2Bme. Natuurlijk wil ik dat! Ik heb niet alle vijf de varianten gekocht, want dat werd het wat duur, maar ik heb gekozen voor Zachte Naturel en Krokante Cranberry.

bolletje goed bezig! graanrepen

De graanrepen kosten 1,99 per doosje en hoeveel repen erin zitten verschilt per variant. In de Zachte variant zitten 7 koeken en in de Krokante en Stevige variant zitten 9 koeken. 

bolletje goed bezig! graanrepen

Nu is het tijd om de repen te gaan proeven. Ze ogen wel echt heel gezond, vooral die zachte repen, daar zie ik de muesli bovenop de reep zitten. Ik ben heel benieuwd of de repen net zo lekker smaken als ze er uit zien!

bolletje goed bezig! graanrepen

Ik heb eerst de Krokante graanrepen cranberry geprobeerd. Deze zijn lekker hard en knapperig. Ze zijn wel best dik, echt dikker dan een gewoon koekje. Dat maakt dat hij echt wat voedzamer smaakt. De koek is niet zo zoet en is grof qua structuur. De stukjes cranberry zorgen voor een welkome verfrissing. Het smaakt wel echt als een gezonde koek. Ik zou dit dus niet zo snel nemen als ik zin heb ik een lekker koekje, dan neem ik liever iets zoals een Bastogne of chocoladekoekje.

bolletje goed bezig! graanrepen

Hierna heb ik de Zachte naturel graanrepen geprobeerd. Deze zien er van de zijkant echt een beetje zo uit als rijkgevulde ontbijtkoek. Ze hebben ook een beetje die structuur en zachtheid. Bovenop de koek zitten allerlei stukje muesli/haver. Deze koeken zijn nog minder zoet. Ik vind de structuur wel erg grof en er zit een beetje een gember nasmaak aan, waar ik niet zo dol op ben. De rozijnen erin vind ik wel lekker. De repen smaken net als de Krokante repen wel heel gezond en ze zijn ook lekker vullend als tussendoortje.

bolletje goed bezig! graanrepen

De koeken smaken dus inderdaad natuurlijk en gezond en zijn, als je houdt van niet zo zoet, een fijn tussendoortje. Probeer deze varianten eens of kies voor een andere variant. Het is zeker de moeite waard om eens een weekje te eten als tussendoortje op school of op je werk.

Ik ben benieuwd of iemand deze graanrepen als heeft gegeten.
Wat is jouw mening erover?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Kimberley - Zondag 25 mei 2014 10:25
leuke review, lijkt me lekker! ik ga het proberen
Mathilde - Zondag 25 mei 2014 10:33
Goede review! Heb een pak Bolletje 'goed bezig' krokante graanrepen cranberry in de kast liggen en ik vind het echt een aanrader! Heerlijk krokante, dikke koek met een heerlijk smaakje!
Vlinder... - Zondag 25 mei 2014 11:11
Ik vind de krokante naturel het lekkerst die stevige granenrepen zijn echt knoer hard hahaah
S. - Zondag 25 mei 2014 12:30
Ze lijken qua uiterlijk een beetje op die repen van jaren terug (met o.a. speculaassmaak, dacht ik).
Just_Me_x - Zondag 25 mei 2014 12:40
Had laatst een doos krokante naturel repen gekocht, ze zijn best lekker en zeker een goed tussendoortje ;)
Vlinder... - Zondag 25 mei 2014 16:09
@S

Volgens mij bedoel jij die robuuste koeken van bolletje dat is idd heel lang geleden maar die waren nog veel lekkerder!
S. - Zondag 25 mei 2014 16:26
@ Vlinder

Ja, die bedoel ik, thanks! Jammer dat deze minder lekker zijn, dan weet ik niet of ik ze ga proberen.
Denisee.. - Zondag 25 mei 2014 16:55
Ziet er lekker uit,
ik ga ze misschien binnenkort ook maar eens proberen :)
PomPomPom - Zondag 25 mei 2014 17:20
Leuk! Ga ze zeker proberen!
Vlinder... - Zondag 25 mei 2014 17:45
@S

Je moet ze zeker proberen hoor want deze nieuwe zijn wel heel lekker alleen er zit wat minder smaak aan als bij de robuuste koeken.
xLaura - Zondag 25 mei 2014 20:29
Ik vind ze erg lekker! De cranberry variant eet ik bijna dagelijks al.
S. - Zondag 25 mei 2014 22:45
@ Vlinder

O oké, dan koop ik ze misschien toch een keer. :)
Anne-Maria - Maandag 26 mei 2014 11:56
Klinkt goed, ik ga ze ook eens proberen!
e-x - Maandag 26 mei 2014 12:11
Lijkt me goed te doen,
ga ze eens proberen, gelijk weer even een variatie in m'n tussendoortje!
thanks
Chantal - Maandag 26 mei 2014 21:31
Ik vind de krokante cranberry het lekkerst! Maar ben wel benieuwd naar de smaak van de zachte variant!
Irina - Dinsdag 27 mei 2014 12:50
Ik eet ze 's ochtends na het zwemmen, dan is het precies het goede ding. De meeste sultana's en melkbiscuit en zo vind ik veel te zoet. Ik heb alleen maar de krokante naturel geproefd, van cranberry houd ik niet zo en ik was bang dat de zachte te plakkerig zouden zijn, maar die ga ik nu wel proberen.
Mona - Woensdag 11 juni 2014 10:04
ik vindt ze allemaal lekker maar probeerde uit te vinden wat het zoet maakt, kon dit niet vinden op de probeer verpakking. vraag me nl. af hoeveel suiker er in zit
zelf vindt ik de hardste dikke graanreep het lekkerst
Ria v B - Woensdag 11 juni 2014 17:10
Ik heb de repen geproefd. Ze zijn lekker.
Mijn vraag is: zitten er ook gluten in.?????????????????????////
nicole - Zaterdag 21 juni 2014 02:49
De naturel stevige koek is erg lekker alleen bij de ah en deen kon ik ze niet meer vinden
José - Donderdag 3 juli 2014 18:21
Ze smaken lekker maar de stevige is veel te hard, je breekt bijna je tanden !
bob - Woensdag 16 juli 2014 12:09
Ik heb de naturel variant gekocht om te proberen. Deze koek is echt veel te hard. Er is bijna niet doorheen te komen. Het zou mij niet verbazen als er mensen zijn waarbij de tanden afbreken bij een poging de koek door te bijten.
Allie - Maandag 11 augustus 2014 18:38
Ria v. B., of er gluten in zitten?
Wat denk je zelf, als er tarwe in zit?
Als je coeliakie hebt dan zou je dat weten, toch?
Marcel - Zondag 17 augustus 2014 18:49
Ben benieuwd naar de nieuwe koeken. Vind het nog altijd jammer dat de bolletje speculaas koeken niet meer te koop zijn! Alleen de brosse eierkoeken zijn nog over uit die serie.
Marcel - Zondag 17 augustus 2014 18:52
@ vlinder jij snapt het haha! Nooit gesnapt waarom ze er niet meer zijn..:p
Ingrid - Maandag 18 augustus 2014 11:01
Heerlijk van smaak, maar je moet echt opletten dat je je tanden er niet letterlijk op stuk bijt!
Simone - Woensdag 20 augustus 2014 15:56
Ik heb stevig naturel gekocht en vindt deze echt heel erg lekker .
Hij ziet er gezond uit en smaakt ook nog eens lekker .
Audrey - Donderdag 21 augustus 2014 20:06
Deze zal ik nooit kopen. Want ze bestempelen het als 'gezond' en wat blijkt: er zit suiker in. Stop eens met overal suiker in te stoppen!!!!
Harry van de Sunweb - Dinsdag 26 augustus 2014 14:39
niet te vreten
en barsten van de suiker.

en dan geloven mensen dat ze echt goed bezig zijn :(

Anne - Zondag 21 september 2014 11:40
Ik heb ze gekocht en ik dacht dat ze natureel smaken maar deze zijn vreselijke zoet alsof ik een koekje eet!!ik voel me door de verpakking belazerd! Zonde van mijn geld!!!waarom is get zo moeilijk om een reep te maken zonder suiker????
Joyce - Zondag 26 oktober 2014 13:58
Hoeveel calorieën levert zo'n koek eigenlijk?
Emilie en Fleur - Zondag 18 januari 2015 11:45
we kregen deze goedbezig koeken als welkomstgeschenk in Centerparcs. We vonden ze superlekker en zijn onmiddellijk op zoek gegaan naar een winkel om ze te gaan kopen. Helaas hebben wij ze nergens kunnen vinden. Zelfs niet in de winkel van Centerparcs en ook niet in verschillende winkels in Nederland en België in de grensstreek. Echt jammer :-((((
fredy - Donderdag 5 maart 2015 18:27
Ik heb de zachte geprobeerd best goed. Maar de Stevige zijn knijterhard ook voor je tanden, ik vond ze niet lekker veel te hard. De zachte zijn veel smakeklijer en snacken makkelijk weg vooral een tussendoortje. Overal te krijgen ik neem ze mee in de reclameprijs. groetjes.
fredy - Donderdag 5 maart 2015 18:27
Ik heb de zachte geprobeerd best goed. Maar de Stevige zijn knijterhard ook voor je tanden, ik vond ze niet lekker veel te hard. De zachte zijn veel smakeklijer en snacken makkelijk weg vooral een tussendoortje. Overal te krijgen ik neem ze mee in de reclameprijs. groetjes.
Bas - Woensdag 1 april 2015 23:54
Kan ik ergens de ingrediëntenlijst vinden?
mpsteenbergen@on.nl - Vrijdag 10 april 2015 14:47
ik heb een bon ontvangen met actiecode maar kan nergens de site vinden om in te
sturen.
corrie vd broek - Woensdag 15 april 2015 17:49
IK KAN OOK DE SITE NIET VINDEN VAN BOLLETJE WAAR IK EEN BON VOOR GEKREGEN HEB wat nu ??
elliedehaan@hetnet.nl - Vrijdag 17 april 2015 12:16
Ook ik zit met hetzefde brobleem de site is niet te vinden
Gr Ellie
carlapoot - Woensdag 13 mei 2015 19:05
byzonder smakelijk
Charles Ray - Vrijdag 17 juni 2016 17:19
Ja lekker, meestal doop ik ze in de koffie , maakte ze wat zachter en smakelijker...
else - Dinsdag 2 mei 2017 20:24
Zo hard, stukje van mijn tand gebroken!