Nieuwe Items bij Nelly en winactie

 

Nelly.com is inmiddels een enorm grote en hippe webshop waar je niet alleen kleding, maar ook veel accessoires kunt kopen. De webshop heeft zo ongeveer alles. Ik scrolde er laatst doorheen op zoek naar een broek en wist bijna niet waar ik moest kijken. Een mooie webshop waar je eigenlijk altijd wel iets leuks kunt vinden. In de webshop van Nelly vind je alle nieuwe trends, maar ook fijne basics, tassen of juist klassieke, nette jurkjes.

Vouchercloud nelly

Voor de winter heeft Nelly ook weer een heleboel mooie kledingstukken in de webshop geplaatst. Ik zal jullie in dit blog een aantal van de nieuwe items laten zien en een handige shop-tip delen waarmee je korting kunt krijgen bij onder andere Nelly en veel meer andere leuke webshops. 

♥ Shop Tip:
Als je geen geldboom in je achtertuin hebt staan, kan het fijn zijn om op de hoogte te zijn van aanbiedingen en kortingen. Op de website Vouchercloud.nl vind je verschillende kortingscodes, ook voor de webshop van Nelly, die je kunnen helpen slim en goedkoop te shoppen. Je vind op de website codes voor restaurants, mode, reizen, beautyproducten en nog veel meer.

vouchercloud

Vouchercloud heeft aan ons vier cadeaubonnen van 25 euro voor de webshop Nelly cadeau gedaan die wij graag verloten onder onze lezeressen. Wil je kans maken op een cadeaubon, mail dan je naam en adres naar win@proud2Bme.nl en like onze Facebookpagina

Hier onder laat ik je vast wat foto's zien van de nieuwste items uit de Nelly webshop.

Basics

Nelly.com

Trends

Nelly

Jurken

nelly dress

Stoer

Nelly

Jassen

nelly

Mijn wishlist ♥

wishlist

Wat vind jij van de nieuwe items bij Nelly.com?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

nijn - Woensdag 24 september 2014 10:43
Supergaaf,ik heb weer eens een gokje gewaagt.
Op goed geluk ;)
Graffiti6 - Woensdag 24 september 2014 11:22
Super leuk die winactie, wil echt heel graag mee doen! Mijn omgeving weet echter niet van mijn eetprobleem dus jullie fb pagina liken wordt lastig... Is dat echt een vereiste?

x
@ Graffiti6 - Woensdag 24 september 2014 12:33
Er zijn al meerdere winacties geweest, waarbij sommige bezoekers aangaven niet graag open te zijn over hun eetproblemen. In comments is ook al meermaals kritiek op Like & Win-acties geweest.

Als de dames van Proud de reacties lezen (en dat doen ze regelmatig), dan weten ze dat sommige mensen hier moeite mee hebben en kiezen ze in ieder geval doelbewust voor Like & Win. Lijkt me wel een vereiste dus.

Ik zou trouwens wel graag eens weten hoe de redactie hier tegenaan kijkt. Het is al vaker opgemerkt. Scarlet, Nouska en/of Laura, kunnen jullie een reactie geven op de moeite van sommige Proud-bezoekers op Like & Win?
Lieke - Woensdag 24 september 2014 12:35
Super leuk!
Marieke - Woensdag 24 september 2014 12:41
Ik zie het probleem niet zo. Op facebook vind ik synDROOM -dat programma van Johnny de Mol- ook leuk, dat betekent toch ook niet direct dat ik een of ander syndroom heb? Het is maar net hoe groot je het zelf maakt.

Leuke winactie, ik doe mee!

Liefs
@@Graffiti6 - Woensdag 24 september 2014 12:51

Met het vragen om likes voor onze Facebookpagina hebben we een goed doel voor ogen: Meer mensen bekend maken met de website. Je liked misschien ook wel Facebookpagina's van andere goede doelen met die reden.

Veel mensen vinden het geen probleem om onze pagina te liken en steunen ons daarmee. Het geheim houden van een eetstoornis helpt niet om beter te worden, het liken van onze pagina heeft echter wel een goed doel.

Wil of kun je de pagina niet liken, dan zul je helaas deze winactie moeten overslaan. We hebben ook vaak winacties zonder de vraag om onze Facebookpagina te liken, misschien kun je daar aan meedoen.

Lieve groet,

Team Proud2Bme
joya83 - Woensdag 24 september 2014 13:54
superactie en wat een leuke kleding! ik heb helaas al in geen tijd meer nieuwe kleding kunnen kopen (geldgebrek, kleine Wajong uitkering helaas..) en hier zou ik eindelijk weer is iets nieuws van kunnen kopen!
Graffiti6 - Woensdag 24 september 2014 17:21
Oke, in ieder geval bedankt voor jullie reactie! Sommige mensen hebben wel een vermoeden, dus ik kan hem niet 'gewoon' liken vanuit interesse. ;p Maar dan wacht ik op andere acties! :)
Mar - Woensdag 24 september 2014 19:09
Wat een leuke kleding! En een goede tip, die site met kortingscodes. :)

@Graffiti6, Ik heb hetzelfde idd, gelukkig was er eergisteren wel een actie waarbij je niet hoefde te liken. niet van kleding, maar toch.
dollie - Woensdag 24 september 2014 20:19
ik heb jullie al vanaf in de begin like gedaan en volg jullie al heel lang.
heb nu alle 2 gedaan en weer een gokje wagen.
mira - Donderdag 25 september 2014 10:53
tja en als je geen facebook hebt?..
Sykora - Woensdag 1 oktober 2014 09:24
Wanneer en hoe worden de winnaars eigenlijk bekend gemaakt? :)
of lees ik nu niet goed ;p