Hot or not: plooirokken

 

Een trend die we weer veel gaan zien dit voorjaar en in de zomer zijn de plooirokken. Vroeger vond ik dat echte oma rokken, maar daar kom ik toch wel een beetje op terug. Ze kunnen namelijk ontzettend leuk staan en ik heb er nu ook eentje in mijn kast hangen. Het leuke aan deze trend is dat je ze in verschillende soorten hebt. Dat het een lange rok kan zijn, een korte, maar ook jurkjes met plooien. Ik vind dat het vaak heel mooi valt en heel vrouwelijk staat. Ik hou daar wel van. Met de warmere dagen die wij -hoop ik- in de zomer zullen meemaken, zit het ook heel lekker omdat het niet zo strak zit en los om je lichaam valt.

Ik vind ze vaak heel mooi en vrouwelijk staan bij vrouwen met verschillende figuren en het leuke vind ik dat je ze op heel veel manieren kunt combineren. Je kunt je outfit wat stoerder maken door er bijvoorbeeld een oversized t-shirt en een leren jasje op te dragen maar ik vind het ook heel leuk met een blousje en hoge hakken bijvoorbeeld. De rok met plooien die ik heb gekocht, heb ik gedragen op de bruiloft van een vriendin en ik kijk alweer uit naar dagen met warm weer zodat ik hem weer aan kan.

rok

Je kunt plooirokken natuurlijk ook prima met koudere dagen en in de herfst en winter aan. Ik vind dit overigens wel heel erg afhangen van het soort materiaal en de kleur. Sommige plooirokken vind ik meer geschikt voor de zonnige dagen maar je kunt het prima combineren met een panty of dikke maillot, hakken, laarsjes of sneakers. Een leuke trui of een vest erover heen en je hebt ook een leuke outfit. Ik heb een aantal leuke plooirokken verzameld en ik ben benieuwd of er iets tussen zit wat jullie leuk vinden.

Modemusthaves

rok

rok

rok

H&M

rokken

plooirokken

rokken

Asos

asos

asos

asos

asos

asos

asos

asos

asos

Boohoo

boohoo

rokken

rokken

Wat vind jij van deze trend?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Fiona - Zaterdag 26 maart 2016 11:11
Ik draag zo'n rokken al jaren, ik vind het erg mooi!
*** - Zaterdag 26 maart 2016 13:07
Ik heb vorige zomer zo'n rok gevonden die mijn mama 20 jaar geleden droeg. Heb hem toen op een familiefeest aangetrokken en er superveel complimenten over gekregen. Hoeft helemaal niet oma-achtig te zijn als je hem leuk combineert.
Channah - Zaterdag 26 maart 2016 13:49
Mooi!
Gems - Zaterdag 26 maart 2016 18:16
Zoooo leuk vind ik ze!
janet - Zaterdag 15 april 2017 23:40
Ik draag heel vaak plooirokken. Het is een nette beschaafde rok.