Casa Happiness winactie

 

Kort geleden maakte ik kennis met de webshop Casa Happiness. Een ontzettend leuke webshop met spulletjes uit diverse landen. Yoga meets Hippie om het maar eenvoudig te omschrijven. Leuke shirts die zo comfortabel zitten dat ze veel gedragen worden tijdens yoga. Kleurrijke tassen uit de berggebieden in Thailand en Vietnam. En natuurlijk accessoires om je outfit af te maken. Het grootste gedeelte laten ze maken, maar een gedeelte van de sieraden lijn maken ze zelf. De meest nieuwe collectie is "Wanderlust". Een hele mooie kleurrijke collectie van verschillende armbanden.

casa happiness

De grootse rage is op moment de handgemaakte lederen Happiness armbandjes met teksten. Omdat Casa Happiness deze zelf maakt is de aanvraag naar persoonlijke armbanden op dit moment erg groot. Gelukkig heeft Proud2Bme er een paar voor jullie op de kop weten te tikken ;) Wij mogen 10 mooie Happiness armbandjes weggeven, superleuk! Onderaan deze blog vind je meer afbeeldingen van de armbanden en lees je hoe je kans maakt op zo'n betekenisvolle lederen armband. Ik zal je nu eerst wat andere items laten zien die je kunt vinden in de webshop van Casa Happiness.

casa happiness

casa happiness

casa happiness

casa happiness

casa happiness

casa happiness

casa happiness

casa happiness

casa happiness

casa happiness

casa happiness

casa happiness

Proud2Bme mag dus in totaal 10 Happiness armbanden weggeven. Vijf daarvan bevatten de slogan van Proud2Bme: 'Don't be afraid to be you' en de resterende vijf bevatten andere teksten.

armbanden casa happiness

Wil je kans maken op zo'n armband? Mail dan je naam en adres met het type armband als onderwerp van je bericht naar win@proud2Bme.nl en wie weet ligt er binnenkort eentje in jouw brievenbus.

casa happiness

Neem zelf ook eens een kijkje bij Casa Happiness ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

marloes - Donderdag 17 april 2014 10:32
Oe die zijn echt super leuk!
En er staan mooie teksten op!
Puoli - Donderdag 17 april 2014 10:42
Wat een mooie spullen!
Me - Donderdag 17 april 2014 11:50
Hoe mooi, hip en inspirerend tegelijk. Ech wellus mooi dees.
Jessica - Donderdag 17 april 2014 13:05
aah, wat super leuk!
Denisee.. - Donderdag 17 april 2014 13:41
Wauw!
Ingrid - Donderdag 17 april 2014 13:48
Super, dit vind ik ontzettend leuk, Yoga en meditatie zijn niet meer weg te denken in mijn leven. Ik doe het nu bijna twee jaar in een hele fijne warme studio met de liefste docente ever. Twee keer per week voel ik me blessed dat ik daar kan zijn, deze prachtige spulletjes sluiten hier helemaal op aan, ook leuk om te geven. Ik ben al fan haha, en doe uiteraard graag mee aan de winactie. Thanks voor deze fijne blog, Namaste ;))
Star* - Donderdag 17 april 2014 15:43
wauw wat leuk
autigirl - Donderdag 17 april 2014 18:33
ik wil wel kans maken op een armbandje. maar moet ik dan een keuze maken uit de teksten van de armbandjes hier op de foto? Of de teksten die op de website van hunzelf staan?
LiveLife - Donderdag 17 april 2014 19:42
Wat een onwijs leuke winactie! Ik vind de armbandjes echt heel leuk! Elke keer als je eet (ik neem aan met mes en vork, of in ieder geval met je handen) zie je die motiverende tekst! Ik doe mee!
Esmé - Donderdag 17 april 2014 20:52
Ik doe mee! onwijs mooie armbandjes! :)
Anouk - Dinsdag 13 mei 2014 18:40
Meegedaan aan de winactie.
Vandaag lag er eentje in mijn brievenbus!!! :D
Wauw, zo'n motiverende tekst en nu wordt ik er elke keer aan herinnerd dat ik gewoon mezelf mag zijn
Shirizzle - Zondag 18 mei 2014 22:55
Ik heb er ook eentje! Ik ben er blij mee en superleuk dat ik heb gewonnen, hihi. Hopelijk brengt dit armbandje me veel motivatie om gelukkig in het leven te staan! :)