Video: bijzondere kruidnoten proeven

 

Sinterklaas is in het land en zoals ieder jaar liggen de winkels maanden van tevoren alweer vol met pepernoten, kruidnoten, chocoladeletters, schuimpjes, etc. Dit jaar is niet alleen het strooigoed te vinden zoals we het al kennen, maar zijn er kruidnootjes in heel veel verschillende smaken. Bij Jamin zijn verschillende smaken verkrijgbaar en Van Delft heeft zelfs een aantal speciale pepernotenwinkels geopend. In de schappen van de Albert Heijn zijn ook een aantal varianten van de Van Delft kruidnootjes te vinden. Heb jij ze al geprobeerd en welke Sinterklaas lekkernijen zijn jouw favoriet? Wij probeerden de kruidnootjes in verschillende smaken in deze video. 

Welke lijken jou het lekkerste?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Leon10 - Dinsdag 22 november 2016 19:50
Ik houd toch gewoon nog het meest van de kruidnootjes met pure chocolade, maar ik houd ook erg van lime, dus wie weet!(;
f - Dinsdag 22 november 2016 19:55
ik heb nog nooit kruidnoten gegeten, shame on me haha :) misschien moet ik dat toch eens een keertje uitproberen.
() - Dinsdag 22 november 2016 20:44
Haha, jeetje, dacht ik dat ik voor een uitdaging stond met mijn chocoladekruidnoten. Zijn er nog honderden andere smaken. Eerlijk gezegd denk ik dat mijn smaak overeenkomt met die van Sandra. Ik moet er niet echt aan denken om een kruidnoot met een fruitsmaakje te eten, dat past in mijn hoofd zó niet bij elkaar (vooral omdat fruitsmaakjes vaak zo chemisch als ik- weet- niet- hoe zijn.)
TheQueenBee - Dinsdag 22 november 2016 22:54
de Irish Coffee en Stroopwafel van de Van Delft zijn wel echt ontzettend lekker, maar je moet nog steeds een nier verkopen wil je er echt plezier van hebben. 4 euro voor zo'n miniscuul zakje, ik eet meer pepernoten als ik in de winkel kom proeven... Maar alle fruitsmaken, bah, zo vies. Ik heb één keer framboos geproef en was getraumatiseerd. Het smaakt ook niet naar framboos, alleen naar zure teleurstelling
Lost girl - Dinsdag 22 november 2016 23:56
Van de jamin de stracialla en banaan, de rest vond ik niet zo lekker. Een beetje zurig ofzo.
Van Delft heeft als het aan mij ligt alleen maar lekkere smaken. Behalve puur omdat ik daar niet zo van houd, maar als ik hem combineer met witte chocolade is het net melkchocolade haha.
*** - Woensdag 23 november 2016 13:05
Haha jullie gezicht bij die blauwe! :p
Als Belg heb ik nog nooit kruidnoten gegeten.
S. - Woensdag 23 november 2016 21:43
Pure chocolade! Ik denk dat smaken als mokka, koffie, caramel etc. beter bij kruidnoten passen dan smaken als bubblegum (lijkt me heel vies :P) of fruitsmaken.
Jansje - Vrijdag 25 november 2016 18:58
Ik ben gek op pure chocolade kruidnoten en de koffie smaakjes. Jammergenoeg durf ik kruidnootjes nog niet in huis te halen. Wel heb ik de andere soort pepernoten (taai-taai achtige pepernoten) gekocht. Die vind ik namelijk ook heel erg lekker.
Wie weet, volgend jaar....
Wilma - Woensdag 26 april 2017 12:16
Waarom is Sandra altijd zo negatief..