Q&A: omgaan met de dieetcultuur

Tijd voor een Q&A! We hebben weer een sticker in de stories van ons Instagramaccount geplaatst en een aantal leuke en interessante vragen uitgekozen om te beantwoorden! Van vragen over het Proudfeest tot aan de dieetcultuur, er komt weer van alles voorbij!

 Bedankt voor het insturen van jullie vragen! Zou je nog ergens een video over willen zien of heb je nog een vraag waar je mee zit? Stel hem gerust hier, op ons forum of in een van onze chats.

 

Elke dinsdagmiddag komt er weer een nieuwe video van ons online op ons YouTubekanaal. Laat gerust een reactie achter of kom eens langs op het forum of in onze chats wanneer je vragen hebt of graag door wilt praten! 

 Veel liefs van ons!

 ♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Lonneke

Geschreven door Lonneke

Reacties

5 reacties op “Q&A: omgaan met de dieetcultuur”

 1. Zo mooi wat jullie zeggen over t proud feest! Die warme sfeer en verbinding waren zeker te voelen en het was echt super fijn ­čÖé

 2. Bedankt voor deze mooie en eerlijke video! Meer van dat zou ik zeggen..schaamte en taboe zit er bij mij ook nog heel erg in en dan is het fijn zo een video te mogen bekijken!

 3. goeie video en ik herken me wel in wat Lonneke vertelde over haar es dat het meevalt en dat ze nog alles kan doen!

 4. Fijne video!
  Dieecultuur is zo volkomen geaccepteerd,en wordt overal gepromoot als goed, gezond en iets om naar te streven.
  Maar de wereld heeft geen gezonde normen en waardes al lijkt het dan zo.
  Heel vaak moet je de voorschriften van de wereld maar loslaten en je eigen koers volgen.
  Met deze dingen, en andere ook.
  Het eeuwige leven krijg je toch echt niet door het juiste dieet, je sublieme fitnessroutine, het perfecte medicijn, het beste supplement…
  Het eeuwige leven vraagt iets heel anders van je.

 5. OH Irene, je hebt een Furby!! ­čśÇ Jeugdsentiment (ik ben van jouw leeftijd)!! Mag die een keer in een video voorbij komen? Hihi ­čśä

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *