Het Mentale Gezondheid Spel van Vet Gezellig

Documentairemaker die nergens voor terugdeinst. Zo omschreef ik Alwin Ritstier, ook bekend als Vet Gezellig, een tijd geleden in het interview dat ik van hem afnam over zijn boek ‘Gek van mezelf’. Daarin schreef hij over zijn ervaring met angst. Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder. Na het succes van zijn boek, heeft Alwin een spel uitgebracht: ‘Het gek van mezelf mentale gezondheid spel’.

In de loop van de jaren heeft Alwin gemerkt hoe helpend en helend het kan werken om te praten over wat er door je heen gaat. Om zo zelf wat meer uit je hoofd te komen, de verbinding op te zoeken met anderen en ook om te horen hoe zij dingen aanpakken en ervaren. En dat is precies wat zijn spel doet: het verlaagt de drempel om te praten over mentale gezondheid. Om die verbinding aan te gaan en eens te horen hoe anderen tegen bepaalde dingen aankijken. Nou, dat klinkt supergoed, vinden wij hier op de redactie van Proud! Daarom spelen wij vandaag Het gek van mezelf mentale gezondheid spel!

Wil je het spel zelf proberen? Via deze link kom je terecht in de webshop van Vet Gezellig, waar je het voor 14,95 euro kan kopen.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Lonneke

Geschreven door Lonneke

Reacties

5 reacties op “Het Mentale Gezondheid Spel van Vet Gezellig”

  1. mooie gesprekken voerden jullie en leuk te zien hoe jullie in het leven staan. Volg Alwin ook nog op insta dan kan je het spel winnen!!!

  2. wat een leuke video en een leuk spel! misschien ga ik het wel bestellen.

  3. ik heb hem besteld, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *