PROUD PODCAST: innerlijke leegte

Filmmaker Marc Schmidt – bekend van oa De regels van Matthijs – onderzoekt het gevoel van (innerlijke) leegte. Iets waar zijn vader zijn hele leven mee worstelde en wat ook ons niet onbekend is. Al eerder schreven wij meerdere blogs over gevoelens van leegte. Maar wat is dit gevoel van leegte en hoe kan je daar dan mee omgaan? In deze podcast gaat Marc in gesprek met Daphne, Lonneke en Irene, en bespreken zij hoe het gevoel van leegte en eetstoornissen met elkaar in relatie staan.

Naast deze podcast doet Marc ook research voor een documentaire over het gevoel van leegte. Hiervoor is hij op zoek naar mensen die hun ervaringen met leegte, in welke vorm dan ook, willen delen. Ken je het gevoel van leegte? En zou je jouw verhaal aan ons willen vertellen? Laat een (anonieme) reactie achter onder deze video of stuur een mail naar deleegte@doxy.nl.

Op ons YouTube-kanaal komt elke dinsdag nieuwe video online.


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Irene

Geschreven door Irene

Reacties

2 reacties op “PROUD PODCAST: innerlijke leegte”

  1. leuk om daphne weer te horen!

  2. Wel herkenbaar, die leegte opvullen met eten/niet eten, opgaan in werk/school/privé maar niet bezig zijn met gevoel. Want het was/is er niet (meer). Vorige week bijv. een heftige week gehad, en vanaf toen geen emoties meer. Alleen maar drang tot eten, heel veel eten, opgaan in werk en school ect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *