Pizza met patat, had ik maar anorexia en de eetbuien-cirkel

Heb jij het als voorbij zien komen? Lidl verkoopt een diepvriespizza met patat. In Italië schijnen ze dat zo te eten (wist ik niet!), maar voor mij – en velen met mij – is dit concept nog helemaal nieuw. Dat vraagt om een proefvideo! En in mijn geval combineer ik die graag met een Q&A. Want hoe kom je uit die eetbuien-vasten-eetbuien-loop? Of wat als iemand tegen zou zegt: “had ik maar anorexia, dan kon ik lekker afvallen?” Help! Dit en meer in de video van vandaag. 

Meer video’s van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de redactieleden bekijken, verschillende Q&A’s en meer.

 

Misschien vind je dit ook interessant: 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

2 reacties op “Pizza met patat, had ik maar anorexia en de eetbuien-cirkel”

  1. Wauw wat geweldig dat je dit voor ons wilt doen!!

  2. Echt heel tof dit! Dankjewel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *