Video: Zure chips met vleessmaak

Leuk dat je weer kijkt naar onze dinsdag video! In deze video proeven we de nieuwste bijzondere smaken chips van Doritos en Lays. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in de gemiddelde supermarkt. We proeven Do­ri­tos Col­lis­si­ons ho­ney ribs & le­mon blast, Do­ri­tos Col­lis­si­ons ha­ba­ne­ro chil­li & gua­ce­mo­le en Lays ginger wasabi. Grappige smaken, waar we niet allemaal even enthousiast over zijn. We zijn benieuwd of jij één van deze chips smaken al gespot en geproeft hebt. Laat het zeker even weten….

Wil je meer video’s van ons zien? Abonneer je dan even op ons YouTube kanaal. Dan ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwste video’s.

Scarlet

Geschreven door Scarlet

Reacties

36 reacties op “Video: Zure chips met vleessmaak”

 1. Laatst die guacamole geproefd maar die vond ik zoooo vies😂

  1. Inderdaad Melissa, ik hou het mooi bij de blauwe, oranje en die zwarte chili.

 2. Die met quacamole smaakt echt naar een bedorven quacamole
  BLERGH

 3. Haha, ik word helemaal vrolijk van jullie

 4. “Kijk mijn beautyvlog-skills” hahahahah

 5. Een vraagje: zit er dan toch geen heel klein beetje vlees in die chips met vleessmaak of is dat enkel smaakstof? :))

 6. Door het vele switchen en de ingewikkelde smaak-namen vond ik de video heel chaotisch en kon ik gewoon niet volgen welke smaak bij welke zak hoorde en wat jullie er nou van vonden. Dat vind ik heel jammer (voor mezelf).
  Kan ook aan mij liggen hoor.. 🙁 Liefs Maya

  1. Ik snap wat je bedoelt, gelukkig staan de chipssoorten steeds onderin het filmbeeld, dat verduidelijkt. ♥

   1. Dat zag ik idd, maar dan miste ik weer ‘hoe zag de zak eruit?’.. het ging voor mij te snel 🙁

 7. Vrolijke zomervideo, maar ik wilde eigenlijk even kwijt dat ik het zo leuk vind om Irene zo te zien groeien en bloeien als mens bij proud. Jouw positieve energie komt door mijn scherm heen via de blogs en video’s hihi!

 8. Haha, ik heb echt heerlijk gelachen om jullie…!
  Altijd leuk, van die ‘proefjes’ video’s.

 9. Super leuke vlog 🙂 beetje humor /luchtigheid: kan ik wel waarderen – thanks 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *