Video: Tony Chocolonely Limited Editions

Het fairtrade chocolademerk Tony Chocolonely viert zijn tiende verjaardag en komt daarom met twee nieuwe limited editions. De smaken zijn: pure chocolade met amandel en zeezout en melkchocolade met popcorn en discodip. Bijzondere combinaties en wij waren natuurlijk ontzettend benieuwd! We hebben de repen gekocht bij MarQt maar ze zijn bij verschillende biologische – en fairtrade winkels te vinden. In deze video proeven Nouska en ik ze voor het eerst. Zijn jullie benieuwd wat wij er van vonden? 

Natuurlijk zijn wij benieuwd of jullie ze ook geproefd hebben en wat jullie favoriet was.
Laat het ons weten! 

Redactie

Geschreven door Redactie

Reacties

45 reacties op “Video: Tony Chocolonely Limited Editions”

 1. Leuke repen zijn het, ik heb ze niet geproefd maar ik zag ze afgelopen zaterdag ook al liggen bij de jamin.

 2. Ik hou zo van tony chocolonely. Leuke video!

 3. Ik vond de pure erg lekker. Maar dat komt misschien omdat ik echt een grote voorkeur heb voor pure chocolade. En die zeezout, is zo heerlijk er doorheen.
  Die andere vond ik persoonlijk een stukje minder lekker.

 4. Ik vond de melk popcorn discodip juist niet lekker, heb hem weggeven. De amandel puur zeezout vind ik hemels! ècht een nieuwe favoriet. Ik vond karamel zeezout de lekkerste, maar deze heeft hem overtroffen.

  Er komt trouwens deze week nog een nieuwe limited edition. Tony chocolonely heeft iedere keer 3 limited editions,waarvan er 1 vast in het assortiment komt. Er zou eerst melk/walnoot/vijg komen maar die was niet goed gelukt, nu hebben ze de derde in de maak en die komt deze week!

  De FAIR jaardag is al uitverkocht, kaartjes zijn op.

 5. Heb ze beide geproefd. Normaal ben ik erg van de wit of melk chocolade maar dit keer vond ik de puur het lekkerst. Ik had in de melk reep veel ongepofte mais zitten waar ik m’n kiezen bijna op stuk beet. Heb een mailtje gestuurd naar tony en kreeg een nieuwe reep opgestuurd.

  las vandaag idd ook dat de 3e reep uitkomt. Ben benieuwd wat het gaat worden.

 6. Oooooh! Kunnen jullie vaker van dit soort filmpjes maken ze zijn echt zoo motiverend!!!

 7. Ik ben zelf een groooot liefhebber van pure chocola, amandelen én zeezout :D. Hopelijk liggen ze nog in de winkels.

  Maarre, Nouska, wat heb je met je vjnger gedaan?

 8. Ben ze nog niet tegen gekomen,maar wil zooo graag proeven!! Ben echt benieuwd :-).

 9. Popcorn, hoe verzinnen ze het 😉 Verrassend, al die smaken! Toch maar eens proberen…

 10. Ik vond de disco dip het lekkers helaas is die al op

 11. Leuk leuk, meer food reviews welkom!!!

 12. Die met zeezout is de max! Fairtrade smaakt zoveel beter 😉

 13. leuk reclamefilmpje

 14. Zijn deze Limited Edition chocoladerepen nog verkrijgbaar?
  Ik zou de meldchocolade met popcorn en discodip ontzettend graag willen proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *