Een dagje mee-eten met Irene 68

Na een paar maanden wat rustiger aan te hebben gedaan, ben ik inmiddels weer volledig aan het werk. Jeej! Toch betekent dat niet dat er geen middagdutjes meer worden gedaan als daar behoefte aan is. Heerlie. En wat ook heerlie is: bubble tea in de ochtend, chips met dip, mijn zorgvuldig gestapelde broodje en een bij elkaar gescharreld bordje avondeten. Vroeger heb ik een eetstoornis gehad, daar ben ik van hersteld, en nu zit een willekeurig dagje eten er voor mij zo uit. Ik hoop dat het kan inspireren, motiveren of dat je het gewoon gezellig vind om even mee te kijken. Laat het gerust weten!

Meer video’s van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de redactieleden bekijken, verschillende Q&A’s en meer. Wat voor video zou jij graag van ons willen zien?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Irene

Geschreven door Irene

Reacties

3 reacties op “Een dagje mee-eten met Irene 68”

  1. Wowww Irene je hebt me net echt een goed idee gegeven haha. Ik heb ook nog chips liggen en ik hou niet zo van chips maar ik heb nog philadelphia dat op moet hihi dus die combi lijkt me lekker! leuke video weer dankjewel <3

    1. Oooe, wat chill!! Enjoy <3

  2. jaaa, super gave video weer. En wat super dat het lukt om weer fulltime te werken en daarom miss JUIST je powernaps blijven doen om het vol te kunnen blijven houden. Ik vind het wel goed dat het je lukt om een kort slaapje te doen. ALs ik ga liggen wordt het al snel drie uur, ook al zet ik een wekker.

    Dit soort video’s of blogjes over mee eten mogen vaker komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *