Review Awesome Chocolate

Bij Albert Heijn zagen we een serie ontzettend leuke doosjes met duurzame chocolade snacks. Nootjes en cranberry’s met verschillende soorten chocolade. Omdat alleen al de verpakking ons enorm aantrok, hebben we ze gekocht en voor jullie getest. Samen met Danique heb ik de nootjes allemaal geproefd en er zaten een paar hele lekkere bij. Wij hadden vier smaken, maar er bestaat nog een vijfde. Onder de video zie je welke smaken er allemaal zijn. Ik ben benieuwd welke jou lekker lijken en of jij ze al eens hebt geproefd of gespot in de winkel!

UTZ is een programma en keurmerk voor duurzame landbouw dat leidt tot duurzame producten. Het is het grootste programma in de wereld voor duurzame cacao. UTZ gecertificeerde cacao wordt geproduceerd in 18 landen en wordt verkocht in 134 landen, waaronder Nederland. Sinds 2009 is er genoeg UTZ gecertificeerde cacao geproduceerd om 21 miljard chocoladerepen van te maken. Wij bij AWESOME zijn net als UTZ vóór eerlijke handel met extra zorg voor zowel mens als milieu. Zo helpen we allemaal een beetje mee aan een betere wereld. En zeg nou zelf, chocolade smaakt toch net iets beter wanneer je weet dat iedereen er profijt van heeft.

Een doosje Awesome Chocolate kost tussen de 1,99 en 2,49 euro voor 100 gram en is exclusief te koop bij Albert Heijn.

Redactie

Geschreven door Redactie

Reacties

9 reacties op “Review Awesome Chocolate”

  1. Super leuk om te zien!

  2. Ik heb een tijd geleden die met macadamia geproeft. Ik had mn man de opdracht gegeven om eigenlijk zo’n grotere zak eigen merk macadamia met chocola mee te nemen maar die schijnt er niet meer te zijn.
    Ik vond ze lekker maar niet speciaal en zeker niet het geld waard.

    Het idee is leuk, de smaak goed maar verder veel te duur.

  3. Ik vind ze veel te duur. Jammer, want het zal vast lekker smaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *