Q&A: weer van je lichaam leren houden

Daphne en ik zijn er weer eens voor gaan zitten; een nieuwe Q&A. Naar aanleiding van vragen die jullie op Instagram stelden, praten we vol enthousiasme over onze favoriete herfstdrankjes, nemen we hoop ik wat twijfels met betrekking tot de ProudFunding weg en delen we onze ervaringen en advies over serieuze zaken. Dat allemaal in de vorm van een gezellige video, om de dinsdagmiddag weer even mee vol te kletsen. 

Dus neem even een momentje voor jezelf. Om te kijken tijdens je lunch of tussendoortje. Om tussendoor even te ontspannen. Of om misschien wel een antwoord te krijgen op de vraag die jij had gesteld! Meer video’s van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Elke dinsdagmiddag komt er weer iets nieuws online.

 

Veel kijkplezier! ♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

Irene

Geschreven door Irene

Reacties

5 reacties op “Q&A: weer van je lichaam leren houden”

  1. Dank voor deze video. Mooi dat je inderdaad aangaf dat een hoge verwachting van een ander vooral van een ander is, Daphne! Ben ik het helemaal mee eens. Toch zou ik nog iets willen aanvullen, Soms zijn (hoge) verwachtingen wél terecht en heb jij niet de capaciteit om eraan te voldoen. Dat kan natuurlijk gebeuren! Ik ben bijvoorbeeld een hele slechte kunstenaar. Als ik naar de Kunstacademie zou gaan, hoort bij zo’n diploma echt een verwachting dat je creatiever bent dan ik. Voor mij is dat dus een hele hoge verwachting waar ik never nooit aan zal voldoen, zelfs niet met alle mogelijkheden die ik krijg om te leren. Dat is niet mijn kwaliteit en dat is ok. Ik heb andere kwaliteiten en dan zoek ik liever een match met een verwachting die beter bij mijn capaciteiten past. Kort samengevat: in situaties waarin ik verwachtingen waar moet maken (bijvoorbeeld op professioneel vlak), zorg ik dus dat ik verwachtingen op mijn niveau kies. Zo zijn er dus verschillende manieren om met de druk van verwachtingen om te gaan.

  2. @pinklady: wat grappig ik ben ook graag crea bezig maar op mijn manier en blijft denk ik ook amateuristisch maar das ok en kan ik mee leven x

  3. Hahaha ‘als een hamster in de wind’.

  4. Daphne, gaat het wel goed met je? Ik schrik van dat je bent afgevallen en de lege blik in je ogen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *